DPS 07.07.2014 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ja byłam, ale nie miałam jak odebrać. Idźże Relka do najbliższego schroniska i daj dom jakiejś kociej biedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.07.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 wiem Depsiu u ciebie byl klopot z dostawa. a te agdusiowe biedy cudniaste, nawet ja, antykociara to stwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.07.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nooo, dzisiaj to u nas prawdziwa Afryka, nie sposób wyjść na zewnątrz... Znowu podlewanie, szlag by to jaśnisty. Afryka... jechał sęk, ciepłolubny jestem, przeżyję. A wyjść się nie da, fakt. Wyszedłem na trzy minuty, przełączyć nawadnianie. Z 10 skur.... mnie uchlało. Przy 30 st, w pełnym słońcu. Mutanty p....... A podobno Pan Bóg wszelaką gadzinę stworzył. Komary też? Kaca miał? Piątego dnia? O łykendzie myślał? Nie wiem... Całą zimę czeka człek na lato... a jak przyszło nie da się z chałupy wyleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.07.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 w moskitierze trza do ogrodu wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.07.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 na pszczelarza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Do 14 miałam leżing z plażingiem, potem polało solidnie a teraz zaśś słoneczko idę się wytapiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2014 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Patrzę właśnie z błaganiem w oczach na chmurę nad nami... Na razie ma mnie w d... Komarów to u nas nie ma (za sucho), ale dzisiaj gzy żarły jak wściekłe. mam nadzieję, że to przed deszczem tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.07.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Poszedłem dać suce żreć... szaro... koszmar... A ślepaki też już zaczynają, za tydzień będzie gęsto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Padało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 A gdzie tam! Idę spać, bo w nocy wstajemy. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.07.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 u mnie padało ale przestało ... goloneczki w piwsku na kolację robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Szefie nie rób smaka na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.07.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 z ostatniej chwili: ... zmieniłem piwo na cydr ... ładniej się karmelizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 a karkowke tez mozna tak karmelizowac? mezowi ostatnio w piwsku robilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.07.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 a karkowke tez mozna tak karmelizowac? mezowi ostatnio w piwsku robilam. można każde mięso ... również ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.07.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ooo!! Chef wylazł w końcu z paszczy krokodyla a my też mamy Florydę :p;) pozdrówka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 można każde mięso ... również ryby dzieki, to ja ze swojej strony polecam karmelizowac w piwie ciemnym, swietny smak mieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.07.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 co to karmelowanie? Marynata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 marynata z piwem, miesko sie na grilu karmelizuje, z kolei ja od szefa wzielam przepis na glazure miodowo-pomaranczowa - bajer, potem zrobilam po swojemu torche inne skladniki - tez super, uzywam tez czasem gotowego sosu danielsa "glaze" ale ten mieszam z marynata mojej produkcji z roznych skladnikow + olej ostatnio tez kupilam sobie olej bbq i miodowy do marynowania mies. my w okresie letnim rzadko robimy normalne obiady, zwykle grillujemy stad tez "pomyslowosc" no, bo ile mozna jesc kiełbache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.07.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 A to tak żeberka robię - piwo, miód, sos sojowy i pełno ostrości - tyle, że piekę to w piekarniku, a potem towarzystwo ciągle chce klusek kładzionych... do sosu, który z tej pieczonady został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts