Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo, dzisiaj to u nas prawdziwa Afryka, nie sposób wyjść na zewnątrz... :(

Znowu podlewanie, szlag by to jaśnisty.

Afryka... jechał sęk, ciepłolubny jestem, przeżyję. A wyjść się nie da, fakt. Wyszedłem na trzy minuty, przełączyć nawadnianie. Z 10 skur.... mnie uchlało. Przy 30 st, w pełnym słońcu. Mutanty p....... :) A podobno Pan Bóg wszelaką gadzinę stworzył. Komary też? Kaca miał? Piątego dnia? O łykendzie myślał? Nie wiem... Całą zimę czeka człek na lato... a jak przyszło nie da się z chałupy wyleźć.

Patrzę właśnie z błaganiem w oczach na chmurę nad nami...

Na razie ma mnie w d... :(

Komarów to u nas nie ma (za sucho), ale dzisiaj gzy żarły jak wściekłe.

mam nadzieję, że to przed deszczem tak!

marynata z piwem, miesko sie na grilu karmelizuje, z kolei ja od szefa wzielam przepis na glazure miodowo-pomaranczowa - bajer, potem zrobilam po swojemu torche inne skladniki - tez super, uzywam tez czasem gotowego sosu danielsa "glaze" ale ten mieszam z marynata mojej produkcji z roznych skladnikow + olej :D ostatnio tez kupilam sobie olej bbq i miodowy do marynowania mies. my w okresie letnim rzadko robimy normalne obiady, zwykle grillujemy stad tez "pomyslowosc" no, bo ile mozna jesc kiełbache ;)