Arctica 09.07.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 fotka po rewolucji francuskiej robiona chyba ... wszystkie po dekapitacji i po de...pilacji też Depsia... wiesz, że Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.07.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 i po de...pilacji też ... brazylijskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 03:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Oooo, już by zaraz chciał wiedzieć! Kochana - tylko dlatego, że tak Cię lubię, nie zalałam Cię jadem zazdrości o te nogi! No i w ogóle... U nas nadal chmurowato na niebie, wilgooootnoooo :D Na polu trzeba będzie mocno dziś popracować, bo chwasty na pewno szczęśliwe. I w Licheniu bylim! Coś napiszę na blogu, bo Licheń i bazylika to źródło wielu kontrowersji. Też chcę się wypowiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.07.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Duży,ogromniasty uścisk DPS-iu dla Waszej Pary:)Wielu jeszcze takich różnych "leci" w zdrowiu i miłości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 a czwarte nogi to czyje???????? rozroznilam depesiowe, arcticowe, sipatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Chmury mam i ja... deszczu na razie niet aliści ni wykluczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.07.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 no tak morał z tego ? ....kto chce deszczu - do Lichenia a ja deszcza niekcem , był z wieczora i mnie ukrócił na długo przyjaźń z minitermą jak na lato , to za mało przyjemności ..........................ale kote mam jedzie do mnie ....... po matce norweżce ........ czemu ja nie lubię kotów , niech mi kto przypomni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Duży,ogromniasty uścisk DPS-iu dla Waszej Pary:)Wielu jeszcze takich różnych "leci" w zdrowiu i miłości:) Dziękuję, Kochana! :hug: a czwarte nogi to czyje???????? rozroznilam depesiowe, arcticowe, sipatkowe No to napisz po kolei, od prawej albo lewej - a nuż gdzieś się pomyliłaś...? Chmury mam i ja... deszczu na razie niet aliści ni wykluczam... Deszczu dla wszystkich zasuszonych, spokoju dla całej reszty! no tak morał z tego ? ....kto chce deszczu - do Lichenia a ja deszcza niekcem , był z wieczora i mnie ukrócił na długo przyjaźń z minitermą jak na lato , to za mało przyjemności ..........................ale kote mam jedzie do mnie ....... po matce norweżce ........ czemu ja nie lubię kotów , niech mi kto przypomni ? Bo tak sobie wymyśliłas? Ha - może to wypada rzeczywiście do Lichenia w razie suszy... Ja bardzo chętnie, tam naprawdę fajnie okazało się być! Pod warunkiem, że jest to w tygodniu i nie ma żadnego masowego spędu. Przy nas nie było, cicho, spokojnie, bez żadnych tłumów. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 z Karolusem - Sipatka, potem rozowe klapki Arctika, potem Depesia i ostatnie czyje to nogi???? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Yetusiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 aaaa nie wiedzialam ze Jejtki tez byly:p ale reszte zgadlam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Osobiście opierniczyć kazałaś za forumową absencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Lało i u nas... w zasadzie mam już dość i teraz pragnę słońca tudzież byczenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Osobiście opierniczyć kazałaś za forumową absencję o widzisz zapomnialam, mam ostatnio troche na glowie i juz nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ciekawe, skąd Ty Tarcia wiedziałaś, że ja to trzecia, a nie np. ostatnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 dobre oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 A ja tez od razu wiedziałam, że te trzecie nogi od prawej to Depsi, aha!!! A z drugiej strony ... nogi nogami, reszta kadłuba jednak gdzieś zaginęła;) Arctica, fryzurę znowu zmieniłaś!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No przecie oczu nie widać na fotce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ale opalenizne tak:p a twoja jest specyficzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2014 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ... nogi nogami, reszta kadłuba jednak gdzieś zaginęła;) I niech tak pozostanie, tak jest bardzo dobrze! Fakt, ręce mi się opalają tylko do pewnej wysokości, bo wyżej rękaw. No i do tego zazwyczaj nie odwracam wewnętrzną stroną do słońca, tak to tylko na plaży... Od 10 lat nie byłam latem na plaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts