TAR 11.07.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ja bylam i tez tak sie opalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2014 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 U nas dzisiaj bardzo śmieszna pogoda: pół godziny burza i deszcz, pół godziny słońce! Teraz już czwarta burza leci! Dobrze, że jakieś krótkie i niegroźne te burze, ale... nic się nie da na dworze zrobić przez nie i tak! Z tego wszystkiego musiałam znowu się za jagody wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.07.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Nie narzekaj... u mnie nadal sucho... 10 km dalej już lało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Leje naprzemiennie ze słońcem... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 U nas pokropiło... ksiądz i kropidło to bardzo adekwatne skojarzenie:rolleyes: chłop znów olewa:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Nieee, nie narzekam, bo zgrzeszyłabym. Tyle miejsc w Polsce jeszcze sucho okropnie ma... U Mirka, u Arctiki, u kilku innych osób... Ja to mam szczęście! I bez żadnej ironii to mówię. Mieszam i kciuki zaciskam, coby wszystkim przydział jak najszybciej otwarto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 :hug:Miąchaj, miąchaj... ostatnio jak miąchałaś to coś tam przyszło:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2014 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 :stirthepot: :stirthepot: Oby pomogło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Pomogło tylko nie tam gdzie trzeba... znaczy znów u mnie lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Tez lało, od rana, teraz słońce jak dziewica, i chciałoby i boi się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Słońca dawno nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 A ja dzisiaj po południu zobaczyłam! I nie moja wina, że rykoszetem Wam deszcz idzie, trza było nie stawać mu na drodze. Czereśnie mam, matko jakie wielkie i dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Może i do nas dojdzie... Czereśni zazdraszczam... zeżarłam resztę dziś i na jutro niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.07.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) a z czereśni można smaczliwą frużelinę zrobić do lodów , sernika , ciast wszelakich ....mniam a z wieczora aniół do mnie zajrzał jaki dziś w nocy śmiszny księżyc był ....czy ktoś zauważył ? w tem wyglądaniu za deszczem , nie deszczem ? o 4 38 był taki nie mam statywu , to nie wyszedł wyraźnie, bo ręka po piwie się latała jest nas dwie Edytowane 13 Lipca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.07.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 teraz nam nasz domowy samiec Alfa nie podskoczy bo............mamy przewagę "śliczna jestem, ale nie mam imienia ma ktoś pomysła jak na mnie wołać ?":rolleyes: ............a jak księżyc zaszedł to słońce wstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Zapewniam, że kotu to lotto jak ma na imię... moja i tak rozumie tylko "chodź kocie"... a to kotka:p Mała jest absolutnie śliczna! Taka... hmmm.... kaszmirowa!!! Może Kaszmira??? Księżyca widziałam, na Gazecie wczoraj trąbili to wyjrzłam za okno... nawet był... ale u nas łysy zawsze taki drapieżny, że światła świecić nie trzeba... a mnie w gratisie łeb nawala:sick:... przy pełni prawie zawsze:mad:... jakiś anty-wilkołak chyba jezdem:wiggle: Gospodyni dzięki! Za miąchanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.07.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Taka... hmmm.... kaszmirowa!!! Może Kaszmira??? A jak będzie niegrzeczna to łatwo ją będzie przechrzcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.07.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) w nocy księżyc świecił ostro, ale o 4 jak już było widno , to pierwszy raz widziałam taki księżyc , zawsze widzę zamgloną kulę a teraz srebrna tarcza była ps. samca Alfa tyż głowa o 4 bolała wiem , że Kota to na kici przychodzi ale musi mieć jakieś urzędowe imię ..... MAMBA MATYLDA NELA FRUZIA FIONA BRONIA TOSIA LUNA MILA OLA LONIA GRETA RÓZIA JAGÓDKA GLUSIA FLASZKA EMA SALMA NADIA TOLA FIGA MOKA CONCHITA RAYA ...................????? i bedzie musiała całe życie to imię nosić ...żeby nie było tak jak z dzieckiem .......imiona czasem nieszczęścia przynoszą Edytowane 13 Lipca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2014 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Zrób listę i dźgnij paluchem na ślepo... Arctisia - uff, bo już ręka mnie bolała! Dzisiaj nareszcie skończyliśmy suszenie i oporządzanie pierwszego zbioru ziół, uff! Teraz biegiem szykować się trzeba na warsztaty serowarskie, jadłospis, plan zajęć, zaopatrzenie i w ogóle. Kurczę, jak ja się cieszę z tych warsztatów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Nie dziwię Ci się... tez lubię mieć co robić... i po co wstać... i o czym do poduszki myśleć... Tośka,Tośka mi się podoba!!!... Tylko Konczita mi się źle kojarzy... z babą z brodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts