Moose 21.07.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ale fajniście było i jak miło zobaczyć Wasze dobre buźki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.07.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ... od syra boli gira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2014 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Fajne takie warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2014 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Naprawdę fajne takie warsztaty. Wusia - Liczę, że kiedyś i Ty do nas jeszcze zajedziesz... Prababko - wakacje Ci się należą bezwzględnie, koniecznie coś z tym zrób i gdzieś się wybierz, Kochana! A u nas tradycyjnie, jak co roku - susza... Temperatury tropikalne, ale powietrze i ziemia suche jak wiór. Do szlaucha przyrosłam i do konewki, nawet nie ma jak pójść na pole, bo słońce tak pali, że nie da się pracować. I cały czas gadają, że burze, że deszcze, a ciekawe gdzie one są, te burze i deszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.07.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 U mnie bywają i deszcze i burze,ale i tak Afryka:(Urodziłam się w PRL-u a przyszło mi żyć w Afryce:),bez przeprowadzki:oDziś tylko marzę,by ucichło rycie młota:)Dużego deszczu,DPS-iu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Też mam Afrykę połączoną z Hiszpanią i Izraelem ... psia krew, nawet ja mam dość tych upałów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.07.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Uciekam do kompa-tu mam najciszej (to dość względne pojęcie).naszło mnie na placki ziemniaczane z sosem z kurek,odbija mi chyba od hałasu (czy upału?)I figę zjem-ni mom ani ziemniaków ani kurek:)na szukanie knajpy za ciepło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 u mnie dzis placki ziemniaczane na obiad, wersja klasyczna z cebulka i posypane cukrem. miamu mniamu az mi slinka leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.07.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 W ten upał nie gotuję dla zasady... odgrzanie zupy przez 5 minut mi temperatury nie podniesie w chałupie więc to wszystko na co się mogę zdobyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.07.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Smacznego!!!!TAR:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Też staramy się unikać gotowania w upał, a już o smażeniu to mowy nie ma! Będzie wczorajsza zupa i przedwczorajsza pieczeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 U mnie będą trzy ziemniaki, gotowce z kurczaka i może uda mi się sałatę zrobić, jak nie zemdleję z nadmiaru pracy:yes:Młodej nie ma, gotować się nie chce, ale ten mój głupi żołądek zaczyna się ze mną kłócić ... cham!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 nie mam zupy a placki za mna juz chodza od tygodnia, zwyczajowo musze zjesc cos cieplego po pracy, bo znowu zoladek bedzie mi chorowal:sick: i u mnie nie jest jakos szczegolnie goraco w kuchni, da sie przezyc pare minut, przeciag zrobie od tarasu to sie od razu schlodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.07.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Zjadłam pomidorową i żeberko duszone(wszystko wczorajsze) a i tak te placki mi nie przeszły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.07.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 U mnie będą trzy ziemniaki, gotowce z kurczaka i może uda mi się sałatę zrobić, jak nie zemdleję z nadmiaru pracy:yes: Młodej nie ma, gotować się nie chce, ale ten mój głupi żołądek zaczyna się ze mną kłócić ... cham!!!!!! Co to są gotowce z kurczaka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Też nie wiem, ale zapewne coś gotowego... Własnie odkleiłam się od szlaucha. Sołtys z panem gościem wybiera się na grządki zawieźć wodę i podlać. :sick: Zmian sytuacji deszczowej nie przewiduje się u nas... :sick: :sick: :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 a ja wrocilam taka skonana z roboty, ze u mnie tez byly gotowce - pierogi z pierdony, placki musza poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.07.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Też nie wiem, ale zapewne coś gotowego... Na to bym nie wpadła... Podlewania współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 DPS-ia ja też mam nadzieję że mi się uda do Was przyjechać bo nigdzie nie da się tak dobrze odpocząć jak u Was:hug: takiego podstępnego plana mam żeby w przyszłym roku nieodwołalnie do Was wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts