Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Naprawdę fajne takie warsztaty. :yes:

Wusia - :hug:

Liczę, że kiedyś i Ty do nas jeszcze zajedziesz... :hug:

Prababko - wakacje Ci się należą bezwzględnie, koniecznie coś z tym zrób i gdzieś się wybierz, Kochana!

A u nas tradycyjnie, jak co roku - susza... :bash:

Temperatury tropikalne, ale powietrze i ziemia suche jak wiór.

Do szlaucha przyrosłam i do konewki, nawet nie ma jak pójść na pole, bo słońce tak pali, że nie da się pracować. :(

I cały czas gadają, że burze, że deszcze, a ciekawe gdzie one są, te burze i deszcze!

U mnie będą trzy ziemniaki, gotowce z kurczaka i może uda mi się sałatę zrobić, jak nie zemdleję z nadmiaru pracy:yes:

Młodej nie ma, gotować się nie chce, ale ten mój głupi żołądek zaczyna się ze mną kłócić ... cham!!!!!!

nie mam zupy a placki za mna juz chodza od tygodnia, zwyczajowo musze zjesc cos cieplego po pracy, bo znowu zoladek bedzie mi chorowal:sick: i u mnie nie jest jakos szczegolnie goraco w kuchni, da sie przezyc pare minut, przeciag zrobie od tarasu to sie od razu schlodzi ;)

Też nie wiem, ale zapewne coś gotowego... :lol2:

Własnie odkleiłam się od szlaucha. :sick:

Sołtys z panem gościem wybiera się na grządki zawieźć wodę i podlać. :sick: :sick: :sick:

Zmian sytuacji deszczowej nie przewiduje się u nas... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: