braza 22.07.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Co to są gotowce z kurczaka??? Gotowe, panierowane cząstki z piersi kurczaka kupione w Żabce, odgrzane z odrobiną masła w mikrofali, z ziemniakami i sałata (własną!!!!). Dobre!!!! Tez dzisiaj podlewałam i nawet ciśnienie było oki, widocznie inni wpadli na ten pomysł trochę później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.07.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 tak mnie jakaś myśl zaczęła prześladować kiedy czytałem powyższe ... wiesz co jesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 o nie takich gotowcow to ja nie lubie i nie jadam, jedyny wyjatek to ruskie z biedry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.07.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Nie lubię gotowców... Ruskie teściowa robi zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2014 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Na to bym nie wpadła... Podlewania współczuję Zwłaszcza, że podlewanie czeka nas jeszcze dobrych kilka dni, deszczu czekamy jak zbawienia... DPS-ia ja też mam nadzieję że mi się uda do Was przyjechać bo nigdzie nie da się tak dobrze odpocząć jak u Was:hug: takiego podstępnego plana mam żeby w przyszłym roku nieodwołalnie do Was wpaść Dopiero w przyszłym...? Nie lubię gotowców... Ruskie teściowa robi zajebiste No całkiem jak ze mną! A na niebie już ta cholerna lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.07.2014 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Depsia :)nie bój żaby ....idzie dysc cały czwartek bedzie Ci lało ..... chyba...... jakby co , to mnie tu nie było ja bawię sie z kotą Olą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.07.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 DPSiu,masz Ty Sie z tym podlewaniem:(Pójdziesz za to do NIEBA:)a to źle,bo sie nawet tam nie spotkamy:)Poszłam do piwnicy z nadzieją na chłód,a tam burdello,a jakie:)Po remoncie i bałaganiarzu chłopie.Zamówilam kontener...ale od czego ja biedna zacznę???A i widzę na dodatek,że na jednym się nie skończy:no:Mamy trochę chmur,nie mam pojęcia czy deszczowe,ale Ci dmuchnę w Twoją stronę.Niech Ci popada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 a tu wrzucam info o konkursie z lasow panstwowych, na ktory glosowalismy. nie ukrywam, ze z prawdziwa przyjemnoscia jeden z moich ulubionych zakatkow wygral, jako ze ja nadmorzanka pelna geba to chyba sie domyslacie, o ktory zakatek chodzi ? tu linek: http://www.national-geographic.pl/aktualnosci/pokaz/najpiekniejsze-lesne-zakatki-w-polsce/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.07.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Depsia, burza u mnie była... wysłałam ją do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 nie do Depsi do mnie Ci się dmuchło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.07.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 A u mnie 21st.:)Chłodny wiatr powiewa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.07.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 no DPS-iu choćbym nie wiem jak naciągała to kołderka za krótka w tym roku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 tak mnie jakaś myśl zaczęła prześladować kiedy czytałem powyższe ... wiesz co jesz ? Pewnie, że wiem: całą tablicę mendelejewa!!! Nie chce mi się gotować dla siebie samej, chociaż dzisiaj popełniłam rosołek z widokiem na pomidorową Za gotowcami tez nie przepadam, ale lenistwo wygrało!!!! Trochę pokropiło, jak nie lunie porządnie to granaty zaczynam zbierać na tvn!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.07.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 no wiecie co Państwo nasłać burzę na Depesię ? Ona deszczu chciała nie burzy u mnie była ale se ze wszystkich boków obejszła i dobrze popadała , także mnie się beczka deszczówki do podlewania kwiatków zebrała i dała posiedzieć na tarasie co by ją oglądać z daleka aaa , sezon mi sie na cukinię otworzył tyle , że nie wiem czy mam cukinie czy kabaczki ten Alfa samiec zawsze coś nakręci przy tym sianiu ...... i tak : był już bigos , cukinia z cebulą , ciasto mocno czekoladowe i dżem z cukinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2014 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Wątróbka z cukinią, mniam! Kochani - dziękuję wszystkim za dmuchanie chmur w naszą stronę - naszły, może co popada, mam nadzieję... Tarciu - dziękuję za info o konkursie, bo już sprzykrzyło mi się szukać wyników, ogłoszenie miało być chyba 1 lipca, mocno się opóźniło, więc... nie wierzę w obiektywizm wyników. Coś kręcą oni i basta. Boszszsz, jakby popadało, to miałabym pierwszy od długiego czasu wolny od szlaucha wieczór, ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 dmucham i chucham żeby mój deszczyk do Ciebie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.07.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) mniam to dżem z cukinii z galaretką cytrynową na bułeczkę do kawusi ....a wątróbka z mango ...mniam mniam w Tuplicach na bank będzie padać no i chciałam dodać żem w końcu ukontentowana żem Mańkę na własne oczy zobaczyła , choć w pierwszej chwili myślała ,że za Wami facet z kraśnym lickiem panicyka stoi w kieckę przebrany ...jakiś Wurst cy cóś Edytowane 24 Lipca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.07.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 DPSiu,Ty chyba mieszkasz w najsuchszym miejscu w kraju:(:Mamy od siebie jakieś 600km,a ja mam wrażenie ,że dzielą nas lądy z tą pogodą Chociaz wczoraj mąż 10 km od domu,nie wierzył ,że w domu leje-u niego było sucho:) Chyba musimu tu potrzymać za Twój dzień bez szlaucha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 nie do Depsi do mnie Ci się dmuchło:rolleyes: Za słabo dęłam no DPS-iu choćbym nie wiem jak naciągała to kołderka za krótka w tym roku Bie tylko u Ciebie Wusia Trochę pokropiło, jak nie lunie porządnie to granaty zaczynam zbierać na tvn!!!! Nie zapomnij o pomarańczowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.07.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 U mnie deszczu też ni huhu, cholery dostanę niedługo, nienawidzę ganiać z wężem!!!!!!! Osica, pomarańczowych to ja najchętniej bym napalmem potraktowała!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts