Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Co to są gotowce z kurczaka???

Gotowe, panierowane cząstki z piersi kurczaka kupione w Żabce, odgrzane z odrobiną masła w mikrofali, z ziemniakami i sałata (własną!!!!). Dobre!!!!

Tez dzisiaj podlewałam i nawet ciśnienie było oki, widocznie inni wpadli na ten pomysł trochę później!

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na to bym nie wpadła...:rotfl:

Podlewania współczuję :hug:

Zwłaszcza, że podlewanie czeka nas jeszcze dobrych kilka dni, deszczu czekamy jak zbawienia...

DPS-ia ja też mam nadzieję że mi się uda do Was przyjechać bo nigdzie nie da się tak dobrze odpocząć jak u Was:hug: takiego podstępnego plana mam żeby w przyszłym roku nieodwołalnie do Was wpaść ;)

Dopiero w przyszłym...? :confused:

Nie lubię gotowców...:rolleyes:

Ruskie teściowa robi zajebiste :)

No całkiem jak ze mną! :D

A na niebie już ta cholerna lampa. :evil:

DPSiu,masz Ty Sie z tym podlewaniem:(Pójdziesz za to do NIEBA:)a to źle,bo sie nawet tam nie spotkamy:)

Poszłam do piwnicy z nadzieją na chłód,a tam burdello,a jakie:)Po remoncie i bałaganiarzu chłopie.Zamówilam kontener...ale od czego ja biedna zacznę???

A i widzę na dodatek,że na jednym się nie skończy:no:

Mamy trochę chmur,nie mam pojęcia czy deszczowe,ale Ci dmuchnę w Twoją stronę.Niech Ci popada!

a tu wrzucam info o konkursie z lasow panstwowych, na ktory glosowalismy. nie ukrywam, ze z prawdziwa przyjemnoscia jeden z moich ulubionych zakatkow wygral, jako ze ja nadmorzanka pelna geba ;) to chyba sie domyslacie, o ktory zakatek chodzi ? :)

tu linek: http://www.national-geographic.pl/aktualnosci/pokaz/najpiekniejsze-lesne-zakatki-w-polsce/

tak mnie jakaś myśl zaczęła prześladować kiedy czytałem powyższe

... wiesz co jesz ?

:(

Pewnie, że wiem: całą tablicę mendelejewa!!! Nie chce mi się gotować dla siebie samej, chociaż dzisiaj popełniłam rosołek z widokiem na pomidorową:D Za gotowcami tez nie przepadam, ale lenistwo wygrało!!!!

Trochę pokropiło, jak nie lunie porządnie to granaty zaczynam zbierać na tvn!!!!

no wiecie co Państwo :eek: nasłać burzę na Depesię ? Ona deszczu chciała nie burzy :rolleyes:

u mnie była ale se ze wszystkich boków obejszła i dobrze popadała , także mnie się beczka deszczówki do podlewania kwiatków zebrała :) i dała posiedzieć na tarasie co by ją oglądać z daleka :wiggle:

aaa , sezon mi sie na cukinię otworzył ;) tyle , że nie wiem czy mam cukinie czy kabaczki :eek: ten Alfa samiec zawsze coś nakręci przy tym sianiu ......

i tak : był już bigos , cukinia z cebulą , ciasto mocno czekoladowe i dżem z cukinii :D

Wątróbka z cukinią, mniam!

Kochani - dziękuję wszystkim za dmuchanie chmur w naszą stronę - naszły, może co popada, mam nadzieję... :D

Tarciu - dziękuję za info o konkursie, bo już sprzykrzyło mi się szukać wyników, ogłoszenie miało być chyba 1 lipca, mocno się opóźniło, więc... nie wierzę w obiektywizm wyników. :p

Coś kręcą oni i basta.

Boszszsz, jakby popadało, to miałabym pierwszy od długiego czasu wolny od szlaucha wieczór, ach...

mniam to dżem z cukinii z galaretką cytrynową :rolleyes: na bułeczkę do kawusi :p....a wątróbka z mango ...mniam mniam :)

w Tuplicach na bank będzie padać :rolleyes:

no i chciałam dodać żem w końcu ukontentowana ;) żem Mańkę na własne oczy zobaczyła , choć w pierwszej chwili myślała ,że za Wami facet z kraśnym lickiem panicyka stoi w kieckę przebrany ...jakiś Wurst :) cy cóś ;)

Edytowane przez relek

DPSiu,Ty chyba mieszkasz w najsuchszym miejscu w kraju:(:Mamy od siebie jakieś 600km,a ja mam wrażenie ,że dzielą nas lądy z tą pogodą:(

Chociaz wczoraj mąż 10 km od domu,nie wierzył ,że w domu leje-u niego było sucho:)

Chyba musimu tu potrzymać za Twój dzień bez szlaucha:):hug:

:no:

nie do Depsi

do mnie Ci się dmuchło:rolleyes:

Za słabo dęłam ;)

no DPS-iu choćbym nie wiem jak naciągała to kołderka za krótka w tym roku:(

Bie tylko u Ciebie Wusia :rolleyes:

Trochę pokropiło, jak nie lunie porządnie to granaty zaczynam zbierać na tvn!!!!

Nie zapomnij o pomarańczowych ;)