Moose 24.07.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Ja też... zwłaszcza jak przelewów nie mogę zrobić Depsia, padało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 POPADAŁO!!! O matko, jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif O ludu, wolny wieczór miałam!!! I w polu i w ogrodzie podlane!!! Uff... Jeszcze żeby tylko od razu tego nie wysuszyła ta głupia lampa. I żniwa zrobilim wczoraj, w sam czas przed deszczem! Jutro wrzucę jakieś foteczki, goście radochę jak małe dzieci mieli patrząc jak się podkasza przed wejściem kombajnu. Bo jemu trzeba ścieżkę wejścia wykosić. No i snopy były, i sierp też w akcji (Babcia nie zdzierżyła napięcia i ruszyła w pole) i nawet sąsiadka pomagała powrósła wiązać. A co pisków i podziwu gościowego, ho ho! :D A dzisiaj w tym ślicznym deszczyku Sołtys w końcu nie miał wyjścia i MUSIAŁ powiesić mi dwa śliczne nowe żyrandole kryształowe w chałupie. Relka - no to cieszę się, że Manię wreszcie na własne oczy zobaczyłaś. Mania zresztą skromniuśka, w stroju roboczym tylko, paradny za drogi. kurde... No to chyba wreszcie idę spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 cieszę się DPS-iu z deszczyku u Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2014 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.07.2014 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Całość kosą dużo zboża macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.07.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 No to susza też Ci potrzebna:)U mnie nie wiem ,czy można żniwa zacząć bo leje z przerwami,ale jest mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.07.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 ech dawne dobre lata mi się przypomniały jak za snopowiązałkę robiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.07.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Depsia jaki ten Twój Sołtys paradny znaczy w paradnym stroju we pole wychodzi cud , malina .......kapelusz jak od Boryny pożyczony ....no gościom to miło na takiego Gospodarza popatrzeć przy robocie ......Szczęść Boże ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Tylko portki by długie, lniane włożył... nie to żebym coś przeciw tej goliźnie miała... ale by się lepiej komponiło:D Gosiek nie całe tylko wjazd dla kosiomłota:D O! miałam Ci adresa zapodać, idę na privka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Tylko portki by długie, lniane włożył... I łapcie z łyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.07.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) aha ....i mówiłam, że w czwartek popada u Ciebie ? no jak mówię to mówię aha.....po moim polu też by mógł pochodzić taki żeniec Edytowane 25 Lipca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.07.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Mnie tam bardziej interesują KRYSZTAŁOWE ŻYRANDOLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.07.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 I łapcie z łyka To chyba i kosę na sztorc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Paradni jesteście! Całe pole pewnie że nie kosą, wjazd dla kombajna trzeba zrobić. Lniane portki, hehe... i łapcie z łyka i kosa na sztorc... Toż by wszystkie ze wsi pouciekali! A strój Sołtysa... no taki ma na co dzień, a co...? Byśta moję kieckę widziały... Ivonesca widziała, hadko mówić... Ale słomkowego kapelusika w kuchni nie zakładam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 I jeszcze chciałam powiedzieć, żem szczęśliwa mocno, bo dzisiaj też dostalim przydział deszczu i teraz to już jakoś porządniej podlane mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 U mnie w lesie kałuże stoją po kostki... od jutra pogoda ma się poprawić to może wsiąknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.07.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Znaczy się cały porzadny deszcz został u Ciebie, do mnie dotarły smętne resztki .... Ale nie żałuję, przynajmniej z tej okazji na paradnego Sołtysa mogę popatrzeć Pokaż te żyrandole, też mnie interesują!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 przynajmniej komary miec bedziecie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.07.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 TAR-cia zawsze jasny punkt odnajdzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Żyrandole są w części prywatnej, nie pokażę. Trzeba przyjechać i samemu pomacać! Komarów nie będzie, u nas nie stoją kałuże, woda przelatuje jak przez sito! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts