EZS 25.07.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 to pokaż nie część prywatną ale sam żyrandol. Prawdziwe kryształowe? Wcale niełatwo dostać, teraz głównie podróby z plastiku są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Dwa żyrandole. Prawdziwe. I nie pokażę... Bo nawet jakbym chciała ( a nie chcę) to nie mam czym zrobić zdjęć, aparat nam się rozkraczył. To co robi telefon nie nadaje się do niczego kompletnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Przesadzasz... mój tel ma większe możliwości od kupionego kiedyś ( za niemałe pieniądze) aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2014 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 W przeciwieństwie do mojego, mam bardzo fajnego smarta LG, ale aparat nie był moim priorytetem w nim, więc jest taki se... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 buuuuuuuuuuuuuuu same żyrandolki noooooooooooooooooooooo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 W kwestii aparatu w telefonie, to mam jak Depsia. Skoro żyrandoli nie pokażesz, to trudno, jakoś to przeboleję, ale właśnie mi się przypomniało: czy ja mam nadal zbierać nakrętki??? Znowu się trochę przypałętało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) Oczywiście, żę poproszę o nakrętki, bardzo poproszę o nakrętki! Jeśli którejś innej się zbierają nakrętki od słoików, to ja też poproszę, w razie czego zwrócę koszty przesłania! Nakrętki od słoików zawsze i w każdej ilości! Edit: i pare fotek na blogu dla niefejsowych jest. Edytowane 26 Lipca 2014 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.07.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Depsia te kryształowe żyrandoli z Lichenia gizdła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.07.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 No jasne... też bym w tym wypadku nie pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 No ja też Oki, to wyślę je przy najbliższej okazji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Oooo, wypraszam sobie, nic nie gwizłam, to był dobrowolny podarunek! I pali znowu ta cholerna lampa. Czy ktoś może wyłączyć tę żarówkę i założyć taką o mniejszej mocy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.07.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nie mam siły,wiatr za mocny:)UWAŻACIE na WIŚNIE!!!Brat męza zjadł kg,mytych-Petycydy ...Oszczędzę szczegółów,powiem-ŻYJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.07.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Pięknie dziś w sam raz na lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Prabako, poważnie mówisz???? Rany ... dobrze, że ja za wiśniami nie przepadam ... Zdrowia życzę Twojemu szwagrowi!!!! Na tarasie nie da sie już wysiedziec, lampa jak cholera. Też bym ją chętnie zamieniła na taką o mniejszej mocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.07.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 dziękuję Brazka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 ... Na tarasie nie da sie już wysiedziec, lampa jak cholera. Też bym ją chętnie zamieniła na taką o mniejszej mocy!!! ... jak się nie da ... jak się da ... 35 w pulsie ... cygarko ... zmrożona tequila z miętą ... no jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2014 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 W życiu nie jest w sam raz, jest gorąco jak 150! A i tak trzeba będzie spróbować w pole polecieć i trochę chwastów wyhakać. Im nic nie przeszkadza, ani upał, ani susza, rosną i już. Chyba w tym polu rozeschnę się i tak zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 ... jak się nie da ... jak się da ... 35 w pulsie ... cygarko ... zmrożona tequila z miętą ... no jest w sam raz Może być martini z lodem, cytrynką i miętą... zamiast cygarka papierosek, a wieczorem warzywka z grila z odrobiną karkówki Ale to już było... wczoraj Dziś upał od rana, na martini nie mam co liczyć, bo kierowcy innego brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.07.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Sęk w tym, że taki upał jest super, jak człowiek nie musi do pracy zapitalać. A tu ani w pole, ani do biura / przychodni się nie chce. W pole, bo upał. Do biura bo ubrać się trzeba (a człowiek by raczej chciał się rozebrać ku uciesze gawiedzi), szpilki wcisnąć, włosy ułożyć jakoś - na upał to tylko kitka a to niewyjściowe. Więc upały są cudowne... na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 (edytowane) Oooo, to, to, święte słowa! Właśnie wróciłam z pola, ledwie żywa... Raptem jedną grządkę wyhakałam, zebrałam pomidory i ogórki. Dynie fajne rosną. Edytowane 28 Lipca 2014 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts