wu 02.08.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 najlepsza do sprzątania w kuchni jest zmywarka;) jak włożysz gary do zmywary moment porządek w kuchni się robi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.08.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Taaa tylko nie należy z tym zmywaniem przesadzać . Człowiek se wypije szklankę napoju . Po chwili znowu by się napił bo upał niemożebny . Ale szklanki już nie ma . Kisi się nie wiadomo po co w zmywarce . Lampa świeci . Ani jednej chmurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Matko, dzisiaj to już chyba jakieś apogeum, u nas NAPRAWDĘ gorąco jak w piekle. 36*C w cieniu i lampa! Przyjdzie się chyba do UK wyprowadzic, tam jakoś chłodniej mają! Żeby to tylko gary w kuchni na środku u nas... U nas wszystko, absolutnie wszystko! Kilka kryształków z żyrandola (zbędne były), śrubki po próbach naprawy św. pamięci Kodaka, nieokreślona liczba paragonów ze sklepu, absolutnie niezbędna 3 czy 4 książki, ze 3 używane talerzyki... Dalej mogę, nawet długo. Teraz zostały tylko uschnięte kwiaty sprzed 3 tygodni w wazonie, nawet podkładki trafiły na swoje miejsca przy krzesłach, a nie są zrzucone na środku stołu. Mogłabym dzisiaj to zrobic dzisiaj, ale... należy mi się niedziela i choc jeden dzień spokoju, pierdzielę, że bałagan! Na dodatek nie mogę włączyc trybu awaryjnego i przeskanowac komputra, za każdym razem jak piszę c z kreską, to włącza mi się gówniany wirus z Yahoo, szału chyba dostanę! Do informatyka trafię najprędzej we wtorek, do tego czasu poczta i bank z Sołtysowego, szlag. A właściwie... chyba spróbuję wymusic wyłączenie bez zamykania systemu, może wtedy otworzy się dostęp do trybu awaryjnego, hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.08.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Zainstaluj sobie darmowego avasta - sam Ci przeskanuje kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2014 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Kochana - avasta to ja używam od wieeeelu lat. Przepuścił gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.08.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 dlatego ja używam od lat McAfee. Płatnego, niestety, ale od razu na 3 komputery, nie est tak źle. Tylko spowalnia bardzo no i czasem za mnie rządzi- tam nie wejdziesz, tego nie przepuszczę, a czy na pewno chcesz???? Maszyna rządzi człowiekiem. U nas też lampa i też upał. Usiłuję się uczyć, ale jakoś kiepsko mi to idzie. Za to chętnie pojechałyśmy z młodą rowerami na zakupy, na rowerze jest super, nawet w upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.08.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Avasta ustaw na skanowanie w czasie uruchomiania systemu - też nie wyłapuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.08.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 program antywirusowy powinien być w "pakiecie" od Twojego "dostarczyciela" internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2014 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Nie w tym kraju, Pawełku.Przeskanowałam dokładnie system - znalazł jednego gada.Przeskanowałam w czasie uruchomienia - nie znalazł niczego więcej.Wyczyściłam przeglądarki z dodatków niechcianych. Zobaczymy...Bo teraz przynajmniej mogę już napisać literkę "ć", czego przez ostatnie dni nie mogłam! A W DODATKU...u NAS pięknie PADA!!! Tak spokojnie, równo, wsiąkliwie!!! Hurrraaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.08.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) sprzedaż samochodu bez kierownicy ... ciekawe u mnie również padało rankiem ... zaczęło akurat gdy rozpoczynał em kosić trawsko Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.08.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 masz krótką pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.08.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 masz krótką pamięć ... raczej sklerozę wydawało mnie się, że jest jakiś postęp w jakości usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Świeciło cały dzionek i nie padało...przeczytałam 1,5 książki na leżaku... jeszcze trochę i będę jak po wakacjach na Chorwacji Gratuluję deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.08.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 :bye: żeby nie było, że mnie nie ma....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2014 03:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 No dobra, załóżmy, że jesteś... Deszczyk pięknie popadał, po śniadaniu chyba pójdziemy zobaczyć, co słychać na polu. Na pewno trzeba oberwać ogórki, pomidory, trzeba też plewić na potęgę... Zobaczymy, jeśli pogoda pozwoli, to może się coś zrobi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.08.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Na fejsie tyż byłam, może to Cię przekona Dziś u nas (nad morzem północnym..) chłodek, miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Szczęściara. Własnie wróciliśmy z pola, urobieni po pachy, bo zielsko po kolana i wyżej... Dobrze, że dzisiaj troszkę chłodniej, to dało się coś zrobić na polu. Czas najwyższy zabrać się za robienie cukinii w curry, a ja czasu nie mam, ciągle jestem przyrośnięta do dziabki albo do szlaucha. Czegoś nie zrobię, jak zwykle. No ale nic to - najważniejsze, że za godzinę powinnam już mieć nowy aparat, bo świętej pamięci kodak umarł był... A szkoda mi go, to był bardzo dobry aparat, jak na tzw. "głupola". Zobaczymy, jak Benq się sprawdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.08.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ten co u mnie jeszcze działał się wizoł i padł U nas upał trwa... a ja muszem to lekarza jechać... nie chce mi się, nie chce mi się... nie kcem ale muszem:sick: może na pocieszenie nas jakaś burzyczka trafi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.08.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Szczęściara. . Eee - tak średnio na razie... Powiem tylko, że łatwiej rodzić samemu niż czekać aż urodzi córka... Cd u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Na chwilę wpadłam, u mnie leje jak diabli ... dlaczego teraz, pytam???? Przecież ja taras robię!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts