DPS 06.08.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Tiaaaa... Ja też robię, sama nie wiem, co bardziej... Koszę trawę (Młody), buduję (Sołtys), gotuję (to ja), sprzątam, plewię, myję, usiłuję pisać... Eeeee, za dużo tego, w doopie mam! Dobrze, że chociaż trochę upał odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.08.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Tia... koło 12 siedziałam w polarze pod kocem na tarasie a o 17 opalałam się na tym samym tarasie... POGODA ZWARIOWAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.08.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) ej dziewczyny o dupe to wszystko potłuc :( wstałam rano jeszcze normalna, wieści ze świata łakoma, a potem mnie mój smartwonik obuchem w łeb ........to dzieje się tuż "za rogiem" nie jakaś tam Palestyna .....nie ważne czy propaganda ruska , nie ważne kto kogo ....ważne po co ???? patrzę na płaczące kobiety i myśl dopada ....po co lata matczynych poświęceń , na co ta miłość bezgraniczna kobiety jak chłop se wojenkę wymyślił .....czy my naprawdę mamy się już bać ??? coraz bardziej straszą ........ o dupe to potłuc ...do drugiego filmu nie dam Wam linka , bo jest wstrząsający !!!!!! nie na tę porę dnia.....rynek warzywny ostrzelany , kobieta płacze "Boże , co to nasze pokolenie robi, dzieci mordują , przeklęci ..." ech życie ...jestem zdruzgotana ...to wszystko się dzieje obok ......i nic? nikt? Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.08.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Sorry za taki początek dnia , ale czy można obojętnie ...obok...i czekać .....kiedy tam ludzie cierpią jabłuszkami się częstować ? świat nic nie może ? przeżywam , bo do tej pory czytałam tylko słowa, przelatywały obok ...a obraz wstrząsa Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Mnie wystarczy, że słucham w trójce mało znane i nieznane dotąd audycje o powstaniu warszawskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.08.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Powstanie jest już za nami .....boli tylko ogrom strat poniesionych przez Polaków nie wiadomo w imię czego?....bo nic nie zyskali ......człowiek żył przez te wszystkie lata nadzieją, że jego i jego dzieci taki los nie spotka, bo wojna była okrutna i ludzie zapamiętali .......a jednak faceci są z innej planety, jadą tam na cywilach bez opamiętania ...a wiadomo kiedy im do łbów strzeli iść dalej, po więcej? wszak usa broń chce podrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Niestety od jakiegoś czasu patrząc na naszych pseudokibiców i innych młodych nie mających co ze sobą zrobić, z szalejącym testosteronem i naćpanych mówiłam, że wojny im potrzeba Ponoć część pojechała na Ukrainę walczyć, w każdej plotce jest ziarno prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 ale pocieszające, że ludzie potrafią się i tak zachować http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-bohaterstwo-australijczykow-przechylili-pociag-by-uwolnic-cz,nId,1480958 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.08.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) no chociaż raz sie nie gapili a działali a wspominasz kiboli ....ostatnio w naszej lokalnej gazecie zamieszczono relację z obchodów rocznicy 1 sierpnia, na których tzw kibice odpalili race za pozwoleniem burmistrza ....zamieszczono zdjęcie , które mnie zmroziło .....plac główny miasta, na którym latem stoi scena , bo co niedziela coś się kulturni ...z boku zdjęcia przy mikrofonie widać współczesnego oficera z naszej jednostki wojsk rakietowych prowadzącego apel poległych, a na reszcie planu pod sceną, a więc na równi z innymi uczestnikami obchodów, widać dwuszeregowy szpaler dużej grupy kibiców stołecznej Legii, którzy okrzykami oddali hołd bohaterom powstania, trzymali przed sobą ogromny baner z napisem " Śmierć wrogom Polski " i zapalone race ........kto jest wrogiem Polski dla takiego kibica ? strach pomyśleć ......redakcja chyba tyż się przeraziła , bo zdjęcie do artykułu zmienione i nie mogę tego zdjęcia doszukać się w necie kombatanci , grupa rekonstrukcyjna , żołnierze rakietówki ....i kibole Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2014 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 No i co mam napisać...? Takie same odczucia mam, kochana. Ale to wina Kaczyńskiego i jego popleczników, pani Kempy i jej podobnych. To oni wzięli tych bandytów pod skrzydła i zaczęli ich legitymizować w przestrzeni publicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.08.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Bo to są prawdziwi patrioci... błeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.08.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Bo to są prawdziwi patrioci... błeeee raczej ... "patryjoci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.08.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Raczej kibole niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.08.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 no też jestem tego zdania ,że to hołota nie mająca nic lepszego w życiu do roboty.....prawie miałam kiedyś wrażenie ,że uszłam z życiem mając spotkanie z 1000-osobową grupą kiboli Lecha ...widziałam kiedyś w tv reportaż o 40-paroletnim facecie który spędzał życie na meczach , na peronie i u mamusi ...i on opowiadał,że jak komuś nie przy....li na meczu to jest chory, chodzi na ustawki ......a mógłby rodzinę założyć, wychować dzieci i robić coś pożytecznego ......:jawdrop:co jest w tej piłce nożnej ,że wywołuje takie agresje u tych dwunożnych hominidów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2014 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Pieniądze. Ci bandyci mają powiązania z grupami przestępczymi, niejednokrotnie sami nimi kierują. Powiązani są z działaczami piłkarskimi, którzy też ciągną z tego bajońskie zyski. To świat tak niewiarygodnie brudny, że trudno uwierzyć. Ta lampa na niebie znowu mi świeci. Wczoraj ze szlauchem latałam, a Sołtys z Młodszym pojechali pole podlewać. Uff, zaczyna mnie trochę zmęczenie dopadać. Nic to, dam radę, na pewno dam radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.08.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Dasz dasz U nas też lampa, upał będzie jak diabli... idę szykować smakołyki i mrozić piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 No kto jak nie TY!!! Proszę pomyśleć o mnie jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Pomyślę mocno na pewno! Właśnie przed chwilą zakończyłam dzień pracy. Może jutro będzie mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.08.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 dzisiaj chyba masz wonle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Prababko... Własnie na chwilę przyszłam, coś zjeść. Dotychczas nakarmiłam gości agro, zaraz potem gości z rodziny i za trzecią turą znajomych synusia. Potem zdjęłam pościele w zwalnianym pokoju, wyprałam, powiesiłam. I sprzątnęłam dwa pokoje w domku, bo jutro muszą być gotowe dla nowych gości. Najgorzej, że plecy mi się zaczynają buntować, kurde. Byle do 20, wtedy będzie chwila oddechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts