DPS 02.09.2014 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim! Zosiu, jakie ładne życzenia! To ja Wam ładny tort do zjedzenia postawię. U nas dzisiaj trzeci dzień piękny deszczyk, z czego bardzo się cieszymy. Grzybki się zaczęły! Wczoraj pierwszą partię prawdziwków wysuszyłam. Gościowe też już się suszą. I papryka PRAWIE zrobiona! Już opieczona, obrana ze skórek, zalana czystą zalewą. Dziś postoi, jutro ją doprawię i popakuję już w słoiki. Nareszcie, uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.09.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Aneta, aż sprawdziłam w kalendarzu, Anety to to nie jest .. czyli zrobiłaś się starsza o rok? No to najlepsze życzenia na następne lata. Co rok stajemy się młodsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2014 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Dziękuję raz jeszcze. Ale sprawdziłam bardzo starannie - w przeddzień urodzin wyglądałam dokładnie tak samo, jak w dniu urodzin, więc... nie przyjmuję do wiadomości żadnego starszeństwa o rok! Doprawiłam paprykę i popakowałam w słoiki. Kurde, jaka dobra wyszła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Sto lat!!!! Spóźnione ale wiesz, że scere:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.09.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 No tak , ja to zawsze muszę być ostatni . Zdrowia, szczęścia, pomyślności, w każdej chwili moc radości. Niech Ci pachną kwiaty, drzewa i niech wszystko „sto lat” śpiewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.09.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Dziękuję raz jeszcze. Ale sprawdziłam bardzo starannie - w przeddzień urodzin wyglądałam dokładnie tak samo, jak w dniu urodzin, więc... nie przyjmuję do wiadomości żadnego starszeństwa o rok! Doprawiłam paprykę i popakowałam w słoiki. Kurde, jaka dobra wyszła! mnie okulistka dziś powiedziała, że moje lustro kłamie papryka ... też mi wiadomość ... zawsze Tobie dobra wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2014 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Fenixiu, dziękuję! Pawełku - a toś mi przygadał z tą papryką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Lustra nie kłamią, Cheffie!!!!!! Siemanko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 No nie mów, że nie... narcyzom czasami łgają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.09.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 No nie mów, że nie... narcyzom czasami łgają ... no nie wiedziałem, że wraz ze starzejącym wzrokiem robię się narcystyczny ... czas umawiać więc wizytę u psychiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Cheffie, czekaj, może samo przejdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2014 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.09.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 łał - teraz możesz poleniuchować i napawać oczy takimi widokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.09.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Ale sielanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.09.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Aaaaale spokój,DPS-iu:)Przedłużyłaś mi wieczór,bo wieczorem byłam w takim stuletnim domu i ogrodzie:)Za daleko trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.09.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 teraz możesz poleniuchować i napawać oczy takimi widokami tylko jeszcze obrus popraw bo krzywo leży:rolleyes: sama znajdę drzwi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Gosiek - leniuchowanie będzie dopiero za dobry miesiąc, teraz nadchodzi jeszcze baaardzo gorący sezon grzybowy. Będzie się działo, oj będzie! Arctisia - Ty chyba zeza masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.09.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nie zeza tylko schizę na punkcie równości... obrusa:rolleyes: zawsze z pińć razy dokoła stołu oblecę zanim odejdę po zmianie plandeki:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nooo, kochana - jak Ty masz schizy to ja na to raczej nic nie poradzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts