Arctica 05.09.2014 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 poradzisz:yes: popraw obrus:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2014 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Oooo, w sumie to może i poradzę... http://cosgan.de/images/smilie/verschiedene/p040.gif Tylko najważniejsze, żebyś Ty przyjechała, osobiście ten obrus poprawić. Bo ja nie będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Tera to z Zośką na doczepkę... zaraz po wagonie z krowami, koniami, wełniakami... bo psice to z nami się zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Chciałabym ten barwny korowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Chciałabym ten barwny korowód chiba ino obaczyć... bo zadeptali by ostoję jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ogród to na bank... a może nawet i dom by się nie ostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Nooo, pociąg byłby potrzebny jak nic. Ale, kochana - nie minie Cię, jakoś MUSISZ to wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Masz to jak w banku:rolleyes: tyle, że to raczej długoterminowa lokata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Cała feralna w Depeesiowie .... noooo widok wart zachodu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Twój długi pobyt bardzo mi będzie odpowiadał, taka długoterminowa lokata ogromnie mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2014 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Tłum taki, że przecisnąć się nie można, jak mawia Braza... Tak czy siak u nas przed chwilą fajna burza była, a do tego prawdziwa porządna ulewa! :D Będą grzybki rosły, hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.09.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 grzybków nigdy nie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.09.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Na naszych "rydzowych" terenach pokazały się już rydze,ale robaczywe-ponoć mają jeszcze za ciepło:) a w tym roku nie będę miała soku z malin malin-wieczorne nie poleżą do rana nawet w lodówce,gniją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 u mnie grzyby na trawniku rosły, mąż trawę skosił i się zdziwił Jakieś w typie podgrzybka były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.09.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 U mnie pleśnieją w locie jeżyny za to pod płotem mąż znalazł maślaki.... z 6 sztuk tyle, że nie wymiarowe i piękne czerwone muchomorki znowu pod świerkiem rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Grzybów po kokardę... Deszczu nie ma... Piekna pogoda... Oby utrzymała się jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2014 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 grzybków nigdy nie za wiele Oooo, to, to,to! Na naszych "rydzowych" terenach pokazały się już rydze,ale robaczywe-ponoć mają jeszcze za ciepło:) a w tym roku nie będę miała soku z malin malin-wieczorne nie poleżą do rana nawet w lodówce,gniją Maliny i jeżyny trzeba od razu przesypać cukrem, żeby w tym cukrze leżały - wtedy nie będą już pleśnieć. u mnie grzyby na trawniku rosły, mąż trawę skosił i się zdziwił Jakieś w typie podgrzybka były... Pewnie zajączki, one lubią tak znienacka sobie wyrosnąć w pobliżu iglaków ogrodowych. U mnie pleśnieją w locie jeżyny za to pod płotem mąż znalazł maślaki.... z 6 sztuk tyle, że nie wymiarowe i piękne czerwone muchomorki znowu pod świerkiem rosną Maślaczki,mniam! Grzybów po kokardę... Deszczu nie ma... Piekna pogoda... Oby utrzymała się jak najdłużej No i to najważniejsze - żeby każdy miał to, co lubi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.09.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No i to najważniejsze - żeby każdy miał to, co lubi! To ja poproszę tak z trzy doby czasu gratis... skoro tu koncert życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Zapomnij - w naszym składzie tego towaru brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts