Gosiek33 12.09.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 koniecznie, bo tu w komentach zaginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.09.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 A ciekawe jak by taki pasztecik smakował z rydzami marynowanymi:)?Tyle tu o jedzeniu-to naszło mnie na łososia wędzonego ze szpinakiem i serkiem:)Nie wiem czemu?I żebym choć miała składniki w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2014 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Łooo, kochana, łososiopstrągów się zachciewa...! Mnie się od razu przypomina w takich sytuacjach Melchior Wańkowicz i jego rozmowy z kucharką, które opisywał w swoich książkach. Dysponował "łososiopstrągi i inne wymysły kulinarne" do przygotowania na obiad, Maciejowa słuchała, głową kiwała potakująco, a na koniec mówiła: "No to ja najlepiej zrazy i czerwoną kapustę zrobię!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.09.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 wiesz DPS-ia,że mi b. blisko do Maciejowej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.09.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) O taka Dpsiu za mną chodz: http://bistro24.pl/gotowanie/przepisy/rolada-szpinakowa-z-wedzonym-lososiem,112219.html,] zjadłabyś??? Edytowane 12 Września 2014 przez Prababka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 I mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.09.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 http://bistro24.pl/gotowanie/przepisy/rolada-szpinakowa-z-wedzonym-lososiem,112219.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.09.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jako że właśnie opchnąłem potężną porcję kani prosto z patelenki mogę spokojnie, bez ślinienia się podczytywać watek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ja z łososiem to jakoś na bakier... Niespecjalnie lubię, ja w ogóle na ryby to mam długie zęby. Lubię dorsza jak sama usmażę na masełku, dobrze skropionego cytryną i potraktowanego ziołami, mniam. Poza tym to niewiele i rzadko, więc chyba wolę te zrazy z czerwoną kapustą. Goście dzisiaj dostali flaczki z kań i jedli, aż im się uszy trzęsły! Sama jadłam tak samo, świetne to jest! Na pewno będzie jeszcze jeden kaniowy post na blogu, jak tylko się z pisaniem ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.09.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 dlatego masarze parówek nie jadają Jadają ... robione osobno dla siebie, rodzinki i przyjaciół ps - ryby i morskie "robale" lubię wszystkie i pod każdą postacią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ryby tp jak cię mogę jeszcze, ale robale .... o mamuniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 W powiecie bylim, zakupy zrobilim, strasznie się zmęczylim! Ale z zakupów zadowolona jestem, nakupiłam sobie drobiazgów i koszyczków w klamociarni, a najlepsze "drobiazgi" to cała duża torba gotowych do wyhaftowania obrusów i serwet z nadrukowanymi wzorami, pięknie obrębionych, świetnych gatunkowo. Dwie zimy chyba będę miała co robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.09.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 a co się będziesz napinać na całą torbę ....po letnikach nada odpocząć zimą może znajdziesz w jakiej klamociarni i u powały se uwiesisz kole komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.09.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Oooo!!!! Jaki fajny krążelek:lol: My tez wrócilim... w klamociarni nie bylim bo nie zdążylim:mad: zamkli! A się zmęczylim, że z tydzień odpoczywać będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Nieodmiennie pełna zdziwienia jestem, czym Wy się tak w tych miastach męczycie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.09.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Nie wiem jak Depsia ale ja smrodem i chamstwem:wiggle:i ciasnotą i korkami i pędzeniem przed się po ludziach... po trupach... byle do przodu, byle mi było dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2014 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 U nas chamstwa nieco mniej, smród paskudny jak zawsze w miastach. No i to pędzenie, wszędzie biegiem, byle szybko! Nie lubię, nie lubię, nie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.09.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 A ja niestety nie widzę nic w klamociarni.Mamy targi starociami,czasem zaglądam-niezmienne wrażenie:brud:(Głownie brudne zegary,jakby specjalnie zakurzone:(Po co?wyglądają starzej?Ceny jak na all..Podziwiam Was za to,że umiecie znaleźć dla siebie cacuszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.09.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Prababko bo to trzeba zajrzeć POD TEN BRÓD!!! Tam są cacuszka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Pewnie, że są. Wszystko kwestia - co kto lubi, jak kto lubi retro, to żaden brud go nie odstraszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts