sipatka 17.09.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 U nas też sucho. Muszę pojechać na wieś i podlewać roślinki, szczególnie iglaki bo mi pousychają biedaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 W kwestii grzybów - tez mnie nie rusza, mam swoje:D A na Nikona to i ja skarbonkę ustawiłam, jeno łazienki wepchały się w kolejkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.09.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 (edytowane) Po co skarbonka, weź sobie na raty 0% tak ze 40... http://www.euro.com.pl/lustrzanki,_Nikon.bhtml zobacz sobie, 40 rat po 57 zł... Ja takich nie lubię, za mądre i za duże. Edytowane 17 Września 2014 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Nie chcę rat, wkurzają mnie zawsze. Poza tym - poza bankiem moim rodzonym czyli BGŻ nikt nie chce dawać rolnikom żadnych rat, nie mają comiesięcznych przelewów na konto. Wolę pomału sobie nazbierać na takie cudeńko. A jak oddam pożyczonego nikona, to będzie nam służył kodak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Matko, świetne te lustrzanki, tym bardziej, że mam fioła na punkcie Nikonów .. tylko pytanie czy umiałabym się nim posługiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.09.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Nie mam czasu... ani na nauki ani na robienie profesjonalnych fot, więc zabawki nie dla mnie... Za duże za drogie i za skomplikowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ośka! To bardzo nurtujące... dlaczego my mamy tyle wspólnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2014 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 G\Otóż gwoździem programu jest fakt, że tak naprawdę to żeby robić fotki nikonem można na początku cały czas na opcji "głupek" jechać. Z czasem powoli poznawać kolejne funkcje i uczyć się ich. Znakomite aparaty, definitely chcę taki mieć! Zwłaszcza, że zdjęcia są dla nas jako agro ogromnie ważnym elementem reklamy i marketingu. Dobre zdjęcia to u nas podstawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 DPS 100% racji masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ośka! To bardzo nurtujące... dlaczego my mamy tyle wspólnego??? Nie mam pojęcia... G\Otóż gwoździem programu jest fakt, że tak naprawdę to żeby robić fotki nikonem można na początku cały czas na opcji "głupek" jechać. Jak na głupku jechać to po co kupować skomplikowany...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ja już bym na tym głupku została:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ja tak samo jak Arctica, dokładnie tak Idę trawnik kosić. Pomyliłam nawozy, zamiast rozrzucić jesienny, wysypałam wiosenny i trawę mi goni tak, że w oczach rośnie. Jak ktoś nie ma w głowie...ma w kosiarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 A nuż widelec - wczoraj słuchałam przepisu Gesslerowej na sos pomidorowy.... i tylko długo się go miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.09.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ja już bym na tym głupku została:lol::lol: Mój mało skomplikowany i na "głupku" jadę cały czas. Próbowałam pozmieniać to tylko sobie roboty zrobiłam co nie miara jakimiś balansami bieli, a to w domu inaczej, na dworze inaczej, w deszcz przestaw, w slońce przstaw .............. a w chol.... mi to. Zaraz mi się rwie pradawna prawda (i tu o wyrozumiałość proszę, albowiem z czasów studenckich to słownictwo się ostało) " Na ch.... mi gnój kiedy nie mam pola?" Idę trawnik kosić. Pomyliłam nawozy, zamiast rozrzucić jesienny, wysypałam wiosenny i trawę mi goni tak, że w oczach rośnie. Jak ktoś nie ma w głowie...ma w kosiarce Bym Ci współczuła gdybym nie kwiczała ze śmiechu ..................... (wybacz koleżance równie zakręconej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.09.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 DPS-iu,prawdziwki mogę tu oglądać choćby z telefonika:)Pokazuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2014 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 (edytowane) Ha - lustrzanka potrafi "zrobić" głębię obrazu, czego zwykłe "głupole" najczęściej nie potrafią, jakość i szczegółowość takiego zdjęcia, choćby na opcji "głupek" w lustrzance jest CAŁKOWICIE inna. Nie wspominając o wierności barw i niezmienianiu perspektywy widzenia oglądającego. Oto zdjątka kodakiem dzisiaj w lesie robione: No i obiecałam, że fotkę miejsca do siedzenia zrobię, choć tam naprawdę NIC poza siedzeniem... No to zrobiłam: Za szafką z obrusikiem psia buda, a koło mojego fotela (po prawej) widać pokrywę śmietnika... Edytowane 18 Września 2014 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ten śmietnik mogłaś odwlec 10 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Hmmm... i tak najbardziej podoba mi się ten kolorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.09.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Depsia ,:bash:ale Ty mi nie odpowiedziałaś , czy te prawusy masz na wyłączność ? one tylko dla Ciebie rosną?.....czy cała wieś na nie chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Cała wieś, kochana i jeszcze okolica i nie tylko! Nasze lasy (dawniejsze lasy zielonogórskie, teraz Leśny Kompleks Promocyjny "Bory Lubuskie") zawsze słynęły z obfitości porządnych grzybów. W czasach wycieczek zakładowych autobusy ze Śląska Dolnego, Górnego, z Wielkopolski, stadami przyjeżdżały. Do dziś pamiętamy zawianych "grzybiarzy", którzy w panice po wsi biegali, żeby kupić grzyby i coś żonie do domu zawieźć mimo całodziennego spożywania na łonie natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts