AmberWind 19.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Znów się zaśliniłam... Pomidorki pachnące, ogórki, TWAROŻEK, mleko nie UHT... Gdzie jest chusteczka? Agdus, Ja Cie prosze ... za pozno na obzarstwo, a poza tym lodowka i tak wypchana hipermarektowym wiec i tak nie zaspokoimy marzen ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No tak, różnorodność to jest to, ale ja pierogi ruskie z ceblką i twarożek mogę codziennie! Noooooo ... dokłądnie!!!! I z kapustą i grzybami!!! I szyneczka wiejska najprawdziwsza.... jajeczka takie właśnie od grzebiącej i gdakającej .... i zupa koperkowa ... i młode ziemniaczki ze skwareczkami i koperkiem ... Ręcznik kuchenny poproszę, chusteczka nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I jeszcze warzywa i owoce z ogródka, prosto z ziemi, z krzaczka i z drzewa...mniam i jeszcze rosołek z kury tej gdakającej, jak juz wszystkie jajka zniesie i mięsko pieczone, podawane z sosem tatarskim i kielbaska biała prosto ze świniobicia, i zupka owocowa z makaronem ...pychotki No widzisz epesiu ile masz już propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kompot z makaronem? Nie, dziękuję. Wolę tenże domowy makaron w mlecznej lub pomidorowej (mniam!)Kura niech dożyje swoich dni szczęśliwie. Świnka też.Ale warzywa i owocki jak najbardziej.(Ślinotok w pełni - tym bardziej, że pod lewą ręką mam michę zielonych agrestów. Biegnę po ręczniki kuchenne - klawiatura w niebezpieczeństwie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kompot z makaronem? Nie, dziękuję. Wolę tenże domowy makaron w mlecznej lub pomidorowej (mniam!) Kura niech dożyje swoich dni szczęśliwie. Świnka też. Ale warzywa i owocki jak najbardziej. (Ślinotok w pełni - tym bardziej, że pod lewą ręką mam michę zielonych agrestów. Biegnę po ręczniki kuchenne - klawiatura w niebezpieczeństwie!) jesssu Wy przestańcie już po 22 -giej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 To co? O tej porze nie wypada się ślinić? A może trzeba w czyjejś intencji popluć? Jakby co, to mogę teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 o rany jakie tu wczoraj pyszności były - aż się ześliniłam. Kto mi zrobi jajeczniczkę na cebulce? odptaszkowuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ćwir, ćwir, ćwir ..... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Cześć co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ćwir, ćwir, ćwir ..... itd jestem świr sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 http://images25.fotosik.pl/231/b7c873a566d68bf5.jpgPtaszek.Rok szkolny się skończył. Sowa też ma wakacjei nie musi symbolizować mądrości, więc sobie przysypia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 20.06.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 mniam... DPSiu! a gdzie obiadek?? Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No dobra. Po rozważeniu wszystkich głosów decyzja jest. Twarożek ze szczypiorkiem. Pomidorki. Ogórki. Może ziemniaczki smazone ze zsiadłym mlekiem, młode jeszcze tylko w marketach u nas. Posypane szczypiorkiem. Koperek nie powschodził i nie chce rosnąć w tej suszy. Musi smakować i koniec. Żadnych dyskusji nie będę dopuszczała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No dobra. Po rozważeniu wszystkich głosów decyzja jest. Twarożek ze szczypiorkiem. Pomidorki. Ogórki. Może ziemniaczki smazone ze zsiadłym mlekiem, młode jeszcze tylko w marketach u nas. Posypane szczypiorkiem. Koperek nie powschodził i nie chce rosnąć w tej suszy. Musi smakować i koniec. Żadnych dyskusji nie będę dopuszczała. O rany, mnie by smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No dobra. Po rozważeniu wszystkich głosów decyzja jest. Twarożek ze szczypiorkiem. Pomidorki. Ogórki. Może ziemniaczki smazone ze zsiadłym mlekiem, młode jeszcze tylko w marketach u nas. Posypane szczypiorkiem. Koperek nie powschodził i nie chce rosnąć w tej suszy. Musi smakować i koniec. Żadnych dyskusji nie będę dopuszczała. O rany, mnie by smakowało Bez zsiadłego mleka mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No dobra. Po rozważeniu wszystkich głosów decyzja jest. Twarożek ze szczypiorkiem. Pomidorki. Ogórki. Może ziemniaczki smazone ze zsiadłym mlekiem, młode jeszcze tylko w marketach u nas. Posypane szczypiorkiem. Koperek nie powschodził i nie chce rosnąć w tej suszy. Musi smakować i koniec. Żadnych dyskusji nie będę dopuszczała. O rany, mnie by smakowało Bez zsiadłego mleka mnie też Ja nawet mogę z tym mlekiem, tylko malutko Ale ogóreczków i pomidorków mnóstwo, cały talerz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 20.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 zsiadłe mleczko.....mniam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No to bardzo się cieszę, że smakuje taki zestaw. Gościom też będzie musiało smakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dla mnie moze byc chleb ze smalcem i ogórek małosony do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No dobra. Po rozważeniu wszystkich głosów decyzja jest. Twarożek ze szczypiorkiem. Pomidorki. Ogórki. Może ziemniaczki smazone ze zsiadłym mlekiem, młode jeszcze tylko w marketach u nas. Posypane szczypiorkiem. Koperek nie powschodził i nie chce rosnąć w tej suszy. Musi smakować i koniec. Żadnych dyskusji nie będę dopuszczała. Jak dla mnie pychota!!! I dla wiekszosci mieszczuchow rowniez! Kiedys pojechalismy do agro i Gospodarz w akcie jakiejs fantazji podawal owoce morza, lub cos co to nieudolnie udawalo, naprzemiennie z niby wloskimi przysmakami ... Okropienstwo! A wystarczylaby prosta jajecznica na masle, chrupiace buleczki, mleko, twarozek, mlode ziemniaczki, ogorki malosolne, salata, pomidorki i kawal kotleta z prawdziwkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts