DPS 18.09.2014 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Ten śmietnik mogłaś odwlec 10 cm... A nie chciało mi się! To jest mój tajny kącik przykuchenny, żaden reprezentacyjny, ale wygodny - jak coś obieram, szykuję, przebieram warzywa czy inne owoce, to sobie biorę tam właśnie i na zewnątrz wygodnie siadam, zamiast godziny w kuchni trawić. Hmmm... i tak najbardziej podoba mi się ten kolorowy I całkiem ale to zupełnie się z Tobą zgadzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.09.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 oj pamiętam te wycieczki zakładowe na grzybki co lubiom pływać ....co tam się działo:o:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Hmmm... i tak najbardziej podoba mi się ten kolorowy I całkiem ale to zupełnie się z Tobą zgadzam! i nawet się nie czepiła, że krzywo leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Z łozorami mordy miały być !!! o takie! Będą z łozorami czy znowu jakieś niezdecydowane:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 A ja właśnie miałam się czepić, że ten obrusik jakby lekko krzywy jest .... Fajne zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.09.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 grzibki i rozmaryn ... to moje ulubione "postaci" z foty "kącik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.09.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 (edytowane) grzibki lubiom pływać ....a tam nic , prawda Chefie ? odkąd zamieszkała ze mną kota Ola ...czuję się jak te psy Qurna !!! właśnie przywlekła żywą nornice ...a ja sama w doma ....już na stole http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rant.gif a myszia piszczy paszoł ty won kocie przebrzydły , nie ma 4 miesięcy a całe dnie poluje i znosi mi do domu ....raz zaskrońca wtargała ustrzele dzikuna leśnego to co że norweskiego z łuka ....jak Spirydonow osła Edytowane 19 Września 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.09.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 no i myszia mieszka ze mną ...pod lodówką a kota straciła zainteresowanie i poszła do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 została Ci łapka na myszy tyle, że Ola, byś bez towarzystwa nie została, jakąś nową przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.09.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 :lol2:Kotka przyniesie zaraz braciszka myszki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 sprawdź gdzie gniazdo urządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.09.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Moja znosi codziennie po kilka, w przypływie dobroci dla pańci co po niektóre są ukatrupione:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Jednak są dobre strony nie posiadania kici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Nasz Misiek to taka cholera, że w życiu myszy by nikomu nie zaniósł, prędzej by odgryzł tę rękę, która próbowałaby mu zabrać jakiekolwiek żarcie. A jak warczeć umie - istny pies! Ale tylko do obcych sobie tak pozwala, MY to zupełnie inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.09.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 donoszę - KONIEC SIELSKIEGO LATA !!! - już na tarasie nie zalegnie , bo mokro , bo zimno a było tak fajnie i komu to przeszkadzało ? pomału trzeba chować letnie ogrodowe akcesoria .....i komu to przeszkadzało ? a najbardziej nie cierpię się ubierać w coś więcej niż galoty i t-shirt i boso jak Cejrowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.09.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 chyba u mnie by się Tobie podobało ... ale tylko przez 10 m-cy w roku, bo później przez pozostały okres już tylko zima i zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.09.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 nie namawiaj mnie Pawełku na emigracje , bo ja nie wiem czy do siego lata dożyję , to sie nigdzie już nie będę ruszać ...tak se doczekam ....mam kota , jak ruskie przyjdą z głodu nie padnę , cosik zawsze przyniesie dziś już drugą myszę wlecze brrrr:mad: Ty mnie lepiej powiedz czy wiadomo Ci coś na temat męskiej papryki i żeńskiej papryki w kuchni ? bo mnie się o uszy coś obiło alem jako staruszka nie zapisała i zapomniała czy to robi różnicę w garze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts