Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Ten śmietnik mogłaś odwlec 10 cm... :rotfl:

A nie chciało mi się! :p

To jest mój tajny kącik przykuchenny, żaden reprezentacyjny, ale wygodny - jak coś obieram, szykuję, przebieram warzywa czy inne owoce, to sobie biorę tam właśnie i na zewnątrz wygodnie siadam, zamiast godziny w kuchni trawić. :cool:

Hmmm... i tak najbardziej podoba mi się ten kolorowy :rolleyes:

I całkiem ale to zupełnie się z Tobą zgadzam! :lol2:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

grzibki lubiom pływać ....a tam nic , prawda Chefie ? ;)

odkąd zamieszkała ze mną kota Ola ...czuję się jak te psy :)

Qurna !!! właśnie przywlekła żywą nornice ...a ja sama w doma ....już na stole http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rant.gif a myszia piszczy

paszoł ty won kocie przebrzydły , nie ma 4 miesięcy a całe dnie poluje i znosi mi do domu ....raz zaskrońca wtargała :mad:

ustrzele dzikuna leśnego to co że norweskiego z łuka ....jak Spirydonow osła

Edytowane przez relek

Nasz Misiek to taka cholera, że w życiu myszy by nikomu nie zaniósł, prędzej by odgryzł tę rękę, która próbowałaby mu zabrać jakiekolwiek żarcie. :lol2:

A jak warczeć umie - istny pies!

Ale tylko do obcych sobie tak pozwala, MY to zupełnie inna sprawa. :cool:

donoszę - KONIEC SIELSKIEGO LATA !!! - już na tarasie nie zalegnie , bo mokro , bo zimno :bash: a było tak fajnie i komu to przeszkadzało ?

pomału trzeba chować letnie ogrodowe akcesoria .....i komu to przeszkadzało ?

a najbardziej nie cierpię się ubierać w coś więcej niż galoty i t-shirt :bash: i boso jak Cejrowski :)

nie namawiaj mnie Pawełku na emigracje , bo ja nie wiem czy do siego lata dożyję , to sie nigdzie już nie będę ruszać ...tak se doczekam ....mam kota , jak ruskie przyjdą z głodu nie padnę , cosik zawsze przyniesie :p dziś już drugą myszę wlecze brrrr:mad:

Ty mnie lepiej powiedz czy wiadomo Ci coś na temat męskiej papryki i żeńskiej papryki w kuchni ? bo mnie się o uszy coś obiło alem jako staruszka nie zapisała i zapomniała :( czy to robi różnicę w garze ?