braza 20.09.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Moje kicie w przypływie litości przynoszą ukatrupione!! A po ruskie mieliby przychodzić, z ciekawości zapytam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.09.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 No tak, to ostatnie... Też mnie wku... noszenie nie wiadomo ile kilo gałganów plus buciory. Jeszcze łażę boso... ale proszę nie porównywać ze wspomnianym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 U nas niby jeszcze ciepło, ale boso już nie chodzę... Ziemia już zimna, zwłaszcza rano. I mgły jesienne, piękne, już się snują porannie. I coraz ciszej się robi. BARDZO lubię jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.09.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ... Ty mnie lepiej powiedz czy wiadomo Ci coś na temat męskiej papryki i żeńskiej papryki w kuchni ? bo mnie się o uszy coś obiło alem jako staruszka nie zapisała i zapomniała czy to robi różnicę w garze ? rozumiem, że chodzi Tobie o słodką paprykę (pękata, wielkości jabłka, zielona, żółta, pomarańczowa lub czerwona - zależnie od stopnia dojrzałości - Bell Pepper) - odmiana "żeńska" bardziej nadaje się do sałatek gdyż jest nieco słodsza (rozpoznać ją można po czterech sekcjach) - odmiana "męska" natomiast nadaje się bardziej do pieczenia gdyż jest bardziej "wyrazista" w smaku (trzy sekcyjny) Płciowość papryki jest jednakże kwestią umowną (przydatną jedynie w kulinariach w celu stosowania odmian trzy lub cztero sekcyjnych), papryka bowiem jest hermafrodytą pozdrowionka cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.09.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 (edytowane) Ty mnie wyraźniej pisz ....cztery doopy ma kobieca a trzi męska? ale to się dotyczy też naszej rodzimej z bazarka ? czy tej którą raczył Pan nazwać Bell Pepper ? czyli jakaś ichnia wasza? ;) no dobra .....zapytałam u ciotki W i wychodzi na to , że taka sama i się natchnęłam i idę na śniadanie widzisz nawet przyroda potwierdza , że kobiety górą :lol2:nad męskim szorstkim światem:rolleyes:...ale dziękuję Ci Pawełku za pomocną dłoń , teraz wiem ,że na bazarku musze w d...zaglądać papryce Edytowane 21 Września 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.09.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Brazunia jakeś ciekawa , to Ci odpowiem ...po zegarki, po zegarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.09.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Z tego co obserwuje w pracy , kotki zwykle znoszą żywe myszy dla zabawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Tia... i niech się pańcia pobawi:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.09.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 no dobra :pnapiszę to ja POLSKA MISTRZEM ŚWIATA !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 My to już wiemy Relciu ..... ale cieszyć moge się znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.09.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Wczoraj pierwszy raz w całym ich turnieju patrzyłam sobie spokojnie,wygramy:)))Cudne jest ,kiedy tacy jak ja siedzą przed telewizorem,zajadają co się da a na końcu mówią :mamy złoty medal:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.09.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 no za mało się cieszycie :mad:miałam wrażenie ,że przemilczycie jeżdżę na mecze siatkówki ....widziałam Niemców , Grozera ...wzdychałam do Giby ...mierzyłam wzrost Musorskiemu ale najpiękniejsza w tym wszystkim jest atmosfera na trybunach, kiedy kadra wygrywa :pjak ja im wszystkim zazdrościłam, że mogli śpiewać Mazurka, że mieli te ciary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Zazdrośnica jedna... Ja dopiero dostęp do świata odzyskałam po awarii neta u dostawcy. Ale finał oglądałam - fantastyczne emocje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 deszczu chcesz oddam za ciepełko:yes: +9 tylko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.09.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 U mnie + 10 . I chwilowo przerwa w laniu. Kto zamawiał odkręcenie kranu , no kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Upsss:oops:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2014 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Odkręcony kran jest jesienią potrzebny, rośliny muszą się nawilżyć przed zimą porządnie! Ja już chcę listopada, żeby nie było tyle roboty i żeby odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.09.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 no kogoś porąbało przysłał mi +1 stopień ....no tyle było o 7 , to o 5 musiało być na minusie a moje kwiatki co na zimę miałam schować? a cukinia ? ...facet w polsacie bredził ze idzie 28 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Na szczęście u nas kran dziś zakręcono Słoneczko świeci i mam nadzieję, że się taka pogoda chwilę utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.09.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 O 5tej było 0 .Tak se tłumacze, bo termometr pokazywał -0.5 . Jak wyszedłem to trawa była mokra a nie zmarznięta . Teraz +15 i słoneczko pięknie świeci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts