Gosiek33 07.10.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ech............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.10.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 (edytowane) trudno jest czytać wiadomości od niedzieli , bo ciągle gdzieś człek na piękną twarz Ani się natyka .......zobaczcie co znalazłam gdzieś pośród komentarzy - ".......W niej miałem moją Północ, Południe, mój Zachód i Wschód, Niedzielny odpoczynek i codzienny trud, Jasność dnia i mrok nocy, moje słowa i śpiew. Miłość, myślałem, będzie trwała wiecznie: myliłem się. Nie potrzeba już gwiazd, zgaście wszystkie, do końca; Zdejmijcie z nieba księżyc i rozmontujcie słońce; Wylejcie wodę z morza, odbierzcie drzewom cień. Teraz już nigdy na nic nie przydadzą się. "fragment wiersza na pisanego przez pedzia ...winno być "w nim" .......jakże trafne ujęcie stanu osoby pozostającej ......i świadomość, że nie jesteśmy w stanie tego ominąć ...... Edytowane 7 Października 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Dwoje wetów starało się przez ponad 3 godziny uratować malca, ale nie dało się... Miał mnóstwo płynów w jamie brzusznej, paskudny stan zapalny jelit, prawdopodobnie z perforacją, niedrożne drogi moczowe i był zbyt słaby, żeby robić zabieg chirurgiczny. Bardzo trudno mi się pogodzić z jego odejściem, bo mimo, że był tak krótko, to pokochałam go, był wyjątkowo słodki, bardzo przytulaśny, kochający, wtulający się i całujący noskiem. Dałam mu tyle czułości, ile tylko mogłam... Depsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2014 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Wczoraj okopałam się w kuchni stodolnej z materiałami do decoupage i prowadziłam sobie terapię zajęciową. Z małej brązowej meblowej półeczki kuchennej powstała taka półeczka kuchenna: Kończyłam lakierowanie dna koszyka z decoupage, paliłam w piecu kuchennym, myślałam, przegryzałam... Et. A trawa rośnie jak głupia i wciąż kosić trzeba, częściej niż w maju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.10.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Depsia:hug:na chandrę najlepszy jest blues Kuba W przypomniał mi piękną piosenkę naszej M ( łodości ) http://www.youtube.com/watch?v=OMyrPgZ2guY#t=31 a półka też Ci się udała czy podzielacie moje zdanie ,że skrzypce są dziełem diabła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.10.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 ...i jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=o7T40_CnOUg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.10.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.10.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 DEPSIU kochana :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.10.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Półeczka fajna tRawa i u nas szaleje a miałam nadzieją, że to ostatnie koszenie już było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.10.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 tiaaaaa ... ostatnie koszenie to mam zawsze w grudniu .... później dopiero w następnym roku ... w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.10.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ty jak zwykle wyskakujesz nam z wykładem " O wyższości ziem Florydy nad ziemią praojców - a to Polska właśnie" mieszkam na górce to mi nie rośnie za to mogę się pochwalić, że mam talent znowu mi wyszło danie obiadowe - dynia w plastrach, zmieszana z cebulą, pieczona pod udem indyczym :rotfl: Jaki rząd taki obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2014 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ja ostatnio garnek rzymski próbuję oswoić. Podoba mi się, że można wrzucić marchewki, pietruchy, na to mięsko przyprawione, obłożyć całość surowymi ziemniakami i wio do piekarnika. Całe drugie danie za jednym zamachem, fajnie! W ramach dalszego ciągu terapii zajęciowej przemalowałam koszmarną nabytą jako złota półeczkę z drucików na waniliową, od razu odzyskała ludzki wygląd. 10 października Sołtys ma urodziny, no to mu robię zdekupażowany słoik na zioła do chleba, bo to on teraz częściej piecze i ostatnio chciał mieć taki specjalny słoiczek. Czekam na dwie publikacje, jedną przeze mnie napisaną, drugą o mnie, a właściwie to o nas. Powinnam napisać kolejny artykuł, podsumować sezon agro... Nic mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.10.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 To co Ty DPS-iu robisz,jak Ci Sie chce???To ja teraz też czekam na te publikacje,bardziej nawet na drugą:)Pokażesz????Dla siebie gotowałabym wołowinę w rosole na okrągło,codziennie:)sztuka mięsa z chrzanem:)Mąz mi kicha od kilku dni-może to samoobrona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2014 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Tą drugą pewnie nie omieszkam się pochwalić - powinno być całkiem, całkiem... Jak mi się chce, to robię prawie to samo, tylko trochę więcej i bez niechęci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.10.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 A jak często zmieniasz baterie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2014 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Trochę mi się ostatnio wyczerpały chyba... Zwykle wczesną wiosną mam świeży zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.10.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 No wtedy to nawet i mnie się nóżki przebierają... jak za okno wyglądam... i już marzec, a jeszcze zima:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.10.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ty jak zwykle wyskakujesz nam z wykładem " O wyższości ziem Florydy nad ziemią praojców - a to Polska właśnie" ... Widzę, że jesteś miłośniczką koszenia zielska zapraszam (to tylko trzy godziny, raz w tygodniu ... latem w temperaturkach powyżej 40*C) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2014 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 W takich temperaturkach nie funkcjonowałabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.10.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 (edytowane) alęż czy mnie chodziło o zielsko ? ja mam spokój , bo nie mam trawy ......a zwróciłam uwagę , że tobie się zima zaczyna w grudniu a kończy w styczniu to niesprawiedliwe ......... choć na razie możemy się cieszyć z faktu , że jeszcze chodzimy w letnich ubraniach ...i oby tak dłużej Edytowane 9 Października 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts