braza 20.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dla mnie moze byc chleb ze smalcem i ogórek małosony do tego To zrób parę kromek więcej i dorzuć tych ogórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Braza noooo doooobra Nawet chleb sama upiekę Ale zaraz, zaraz to impreza Depesi.... Więc tak.... chleb ze smalcem to pewniak. Twarożki też pewniaki. Wszelkie kluchy typu leniwe, knedle z owocami, masełkiem itp. Gołąbki, placki ziemniaczane z cebulą i cukrem bez sosu Depesiu jeśli nie robiłaś jeszcze to polecam szynkę babuni na przystawkę Mieszam twarożek ze spora iloscią chrzanu, solę, pieprzę. Nakładam na duze plasterki szynki (jakiejkolwiek) i zwijam w rożki lub rulony. Smakowało kazdemu kto spróbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dla własnego chleba to jam gotowa na wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Kompot z makaronem? Nie, dziękuję. Wolę tenże domowy makaron w mlecznej lub pomidorowej (mniam!) tylko w pomidorowej a z mleka to tylko kiszka albo z pierwszego udoju jaskólka sobotnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ptaszek Makaron z sosem...mniam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.06.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 http://images32.fotosik.pl/293/741deb7b7f704096m.jpg Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ptaszek? No dobra, ptaszek Ogórki małosolne mam I już prawie cały słoik zeżarłam Muszę się spieszyć, bo szybko się kiszą I wtedy mój mąż zajada, więc nic się u nas nie marnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 ptaszek jest uwielbiam małosolne mogę je pożerać kilogramami depsia - Twoje śniadanko jak dla mnie pychotka i proszę duuuuuuużo zsiadłego mleczka Sama je robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ufffff... Skończyłam z kuchnią na dziś. Paróweczki, pomidorki, ogórki, serek żółty, serek biały i topiony, płatki z mlekiem, świeże bułeczki i chlebuś, prawdziwe masełko, nie roslinne - chociaż ze sklepu. To było sniadanko. Na obiad kapuśniak z młodej kapustki, kasza gryczana z gulaszem i ogóreczki kiszone, na deser jogurcik, do picia kompocik domowy. Kolacja - twarożek ze szczypiorkiem, jajecznica, pomidorki i ogórki ze szczypiorkiem, twarożek waniliowy dla nielubiących szczypiorku , chlebuś, masełko. Nie chcieli smażonych ziemniaczków, twierdzą, że nie daliby rady tego zjeść. Chyba pójdę po wczorajsze knedelki z truskawkami i odgrzeję sobie na kolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Mam slinotok NIe znęcaj się więcej, plizzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ta kasza z gulaszem + małosolny to już był chwyt poniżej pasa Przestanę przyłazić... Papuga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 We wolierze coraz bardziej ciekawie się robi. Uff, goście sobie pojechali i nowy turnus będzie dopiero w sobotę. Całe szczęście, bo zmęczyła mnie ta kuchnia już okrutnie, ani chwili czasu się wtedy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nie narzekaj, sama chciałaś Ale u mnie burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 We wolierze coraz bardziej ciekawie się robi. Uff, goście sobie pojechali i nowy turnus będzie dopiero w sobotę. Całe szczęście, bo zmęczyła mnie ta kuchnia już okrutnie, ani chwili czasu się wtedy nie ma. depesiu a czy u Ciebie jeszcze jakies wolne miejsca są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 We wolierze coraz bardziej ciekawie się robi. Uff, goście sobie pojechali i nowy turnus będzie dopiero w sobotę. Całe szczęście, bo zmęczyła mnie ta kuchnia już okrutnie, ani chwili czasu się wtedy nie ma. depesiu a czy u Ciebie jeszcze jakies wolne miejsca są Najlepiej zapisz się na pewien weekend wrześniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 We wolierze coraz bardziej ciekawie się robi. Uff, goście sobie pojechali i nowy turnus będzie dopiero w sobotę. Całe szczęście, bo zmęczyła mnie ta kuchnia już okrutnie, ani chwili czasu się wtedy nie ma. depesiu a czy u Ciebie jeszcze jakies wolne miejsca są Najlepiej zapisz się na pewien weekend wrześniowy a o co biega bo nie kumam Myślałam raczej o krótkich wakacjach z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 A ja miałam zapytać, co to jest ten wolier,bo nijak nie moge sobie dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ta nie narzekam, tylko się cieszę z chwili przerwy. Może ten deszcz do nas dojdzie, bo znowu strasznie sucho się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Bobowa, nie wiem, o jaki termin Ci chodzi, bo możliwości mam jeszcze tylko w ostatnim tygodniu sierpnia i we wrześniu. W razie czego odezwij się na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 a o co biega bo nie kumam Myślałam raczej o krótkich wakacjach z rodzinką Proponuję weekend bez rodzinki - po co mają patrzeć jak mamusia sie nawala jak chorągiew weselna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts