Chef Paul 16.10.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 niebawem tom drugi ... nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 niebawem tom drugi ... nie mogę się doczekać do przeczytania to już czteropak nie wystarczy, krzinka piwa cza nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.10.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Dobry Wieczór Straszne rzeczy tu piszecie . Bidne te Wasz chłopy . Uciśnione strasznie . Dobrze , że ja jestem z gatunku tych "niewychowywalnych" Naprawdę ciężki przypadek ONW i jeszcze w dodatku TDZ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 pytanie do Mirka mam, no chyba, że do innych wiedzących ...... posiekane gałęzie z tuj/tujów to nadają się w ogrodzie do czegoś innego niż do spalenia? np do ściółkowania, bo do kompostowania to podobno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2014 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Hmmm... ja używam jako stroików na groby ( rzucone na dworze doskonale dotrwają do 1 listopada) albo jako stroisza zimowego np. na tymianki, bo potrafią mi wymarznąć bez okrycia.No ale to wszystko PRZED posiekaniem... A dlaczemu na kompost się nie nadają...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 A dlaczemu na kompost się nie nadają...? gdzieś w sieci wyczytałem, że zimozielone i żywiczne, czyli sosna, świerk i tuje się do kompostu nie daje, ja narazie mam posiekane na osobnej kupie leżeć, myślałem, żeby przekopać z byłym łąkowym trawnikiem na nową rabatę i chyba i tak to zrobię, chyba, że ktoś mi to wybije z głowy a posiekane, bo w Chefowym drugim tomie jest napisane ..... jak chcesz drugi czteropak to posiekaj tuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Jak rabata ma być dla kwaśnolubnych, to może być, inaczej odradzam, bo bardzo zakwaszą glebę. Szkoda, że posiekane, no ale jak w drugim tomie napisane, to nie ma zmiłuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Instrukcja obsługi jest boska, mój Szanowny przyswoił sobie juz na zicher parę punktów, inne musi jeszcze dopracować Dochtór, no wiesz, my seksistki???? Przecież my niewinne, delikatne i czułe istotki jesteśmy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Tiaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.10.2014 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 też Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2014 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 No - krótko mówiąc, wszyscy kochają kobiety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.10.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 no dobra, skoro się upominasz to Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2014 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Wiedziałam, Dochtór, że mnie lubisz, wiedziałam... Bo ja Ciebie też! Jeszcze paru Was fajnych tu mamy, bo inaczej - cóż by to był za babiniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.10.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 to oko, to już mogłaś sobie odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.10.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Nie wiem jaki drugi tom będzie,ale ten pierwszy pokazuje,że b. łatwo nas jednak zadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2014 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ty mi oka, Dochtór, nie wydłubuj, ja oczka sobie nie odpuszczę, przyzwyczaiłam się do niego! Podobnie jak do swojego starego telefonu LG. Parę dni usiłowałam dać się uwieść iPhonowi - nie dał rady, wróciłam do LG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ja kocham samsunga:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.10.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 pytanie do Mirka mam, no chyba, że do innych wiedzących ...... posiekane gałęzie z tuj/tujów to nadają się w ogrodzie do czegoś innego niż do spalenia? np do ściółkowania, bo do kompostowania to podobno nie A ściółkuj. Kwestia estetyki... ale przecież zbrązowieje. Ja i w kompostownik wrzucę. Przecież nie masz tego jakiś tam olbrzymich ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Jamles ja bym Mirka posłuchała, On wie co mówi!!! Nigdy więcej Samsungów, po tym pierwszym i ostatnim Galaxy mam ich dość. Xperia mnie aktualnie uwiodła, chociaż nie zetka a jotka!!! Dochtór, no ja to Ciebie kocham na zabój cały czas, nawet gdy w kiecce biegasz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.10.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ooo! ja jestem wielbicielką soniaków od lat teraz mam emkę , właśnie je...ła kolejny raz ze stoliczka i żyje :wiggle:a teraz jak jej uaktualniłam androida to jeszcze bardziej mi się podoba .....o piwie , tomach , mężczyznach i miłości Jaki tytuł nosi najcieńsza książka świata ? Co mężczyźni wiedzą o kobietach ? Jak poznać, że mężczyzna robi plany na przyszłość? Kupuje dwie skrzynki piwa. Co powinno się podarować mężczyźnie, który wszystko ma ? Kobietę, która mu wytłumaczy jak to wszystko działa. Ilu mężów potrzeba, żeby zmienić żarówkę? Dowiemy się jak któryś ruszy się z kanapy i to zrobi. Mężczyzna pyta Boga: -Dlaczego uczyniłeś kobiety takimi pięknymi?" Na to Bóg: -Abyś je kochał ! Mężczyzna: -A dlaczego uczyniłeś je takimi głupimi? Na to Bóg: -Żeby Ciebie kochały ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts