Arctica 19.10.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 No mówiłam:rolleyes: Xperię po parokrotnym podniesieniu ciśnienia mego do poziomów ... za wysokich... zamieniłam na Lumię z Windowsem i NIC mi się nie wiesza... i zasięg mam... a może to od modelu zależy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Myślę, że od modelu i od kompatybilności osiągów z oczekiwaniami właściciela. Dla mnie ogromnie wazny duży ekran z dużą czcionką, dla innych - zupełnie inne rzeczy, jakaś muzyka w telefonie, pogoda, aplikacje i inne takie. Dla mnie telefon ma dzwonić i smsy wysyłać, ewentualnie mmsy. Reszta mi niepotrzebna. Dlatego LG tak mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.10.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 U nas susza okrutna, o grzybach to tylko pomarzyć. Ale na spacerze w lesie też bylim. M. zawiózł mnie do lasu, w którym była przewaga dębów czerwonolistnych, cudeńko. Nazbierałam żołędzi, coś może z tego umodzę Depesia, zdjęcia cudowne jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 ... grzybek tu ... grzybek tam http://www.chefpaul.net/FB/DSC02115s.jpg ps - żołędzie dla dzików ... uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2014 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 O, a my też nazbieraliśmy żołędzi.Bardzo jestem ciekawa smaku kawy żołędziowej, chcę sobie zrobić. Można też mączkę żołędziową robić, placki jakieś... Na razie kawa, bom ciekawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Matko jedyna, kawa z żołędzi???? Depsia, Ty się cholernie nudzisz chyba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.10.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Też takie wrażenie odnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.10.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jutro sieję... coś koło dwóch ton. Tej kawy to ile by z tego zrobił? I co to warte? Ja się Ciebie zapytam... ile można stracić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jeszcze nie wiem, czy coś warte. Okaże się, jak zrobię! Dzisiaj się nie nudziłam, dzisiaj wykopywaliśmy plony z pola. Zostały tylko pory, bo one się nie boją przymrozków ani nawet lekkiego mrozu, niech jeszcze siedzą w ziemi zamiast wysychać i żółknąć w piwnicy. Muszę od jutra zabrać się za przetwarzanie czerwonej kapusty, całkiem sporo jej mamy! No i duuuużo włoskiej, kurde, musimy coś wymyślić, jak ją spożytkować. Białej naprawdę mało, kurde. Jakoś w ogóle w skrzynkach wiosną chyba nie powschodziła, a byłam przekonana, że to biała mi ładnie powschodziła, a włoska się wypięła. No i teraz... trza wymyślać. Na czerwoną mam od Froszki przepisy, ale na włoską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 kawa z zołędzi to nie kawa tylko napoj z zoledzi kawa jest z kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Nie pyskować mnię tu proszę i nie mądrować się, jak mówię kawa - znaczy się kawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 teraz cava w modzie ehhhhhhhh ... wczesna jesień ... moja ulubiona pora roku (i późna wiosna również) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Nie pyskować mnię tu proszę i nie mądrować się, jak mówię kawa - znaczy się kawa! zrobisz fusiasta czy instant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.10.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 teraz cava w modzie .... eee, zawsze była...tera Depesia recepture z żołędzi podłapała ino jak to "zagazuje"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Obiecuję relację, nawet jak będzie paskudna ta kawa żołędziowa! Słoneczko u nas świeci, ładny dzień. W sam raz, żeby zabrać się za przerabianie kilkunastu główek czerwonej kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.10.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 (edytowane) Mirku tyż siałam żołędzie w sobotę w tamto lato mi trochę wyrosło , lecz nie jestem pewna czy to lato przetrwały, bo wyszły, ale szybko żółte liście miały ........to w tym roku dosiałam, żeby mieć własne prawdziwki , bo mam tylko kozaki :rolleyes:pod brzózkami D - a, co się będziesz trudzić w tesco sprzedają i cave i kawę z żołądzia ...Ty lepiej na zydelku z proga zasiądź i Gonzalo wypatruj, co by nam szybko przekazać o jego sile wieści Edytowane 21 Października 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Na dzisiaj kapustę przerobiłam, jutro ciąg dalszy. Całkiem dobra wyszła, fajna! A Gonzales czy jak mu tam - u nas nie widać, wczoraj trochę wiało, dzisiaj do obiadu słonko i piękna pogoda. Dopiero teraz troszkę się przychmurzyło, ale nie ma wiatru. A w sprawie kawy: tescowej kawie nie wierzę, wolę swoją, z własnych dębów. Proszszsz... http://dziennikrolniczy.pl/polacy-nie-tylko-zdrowo-jedza-ale-tez-zdrowo-pija-kawa-zoledziowka-wraca-na-stoly.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.10.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 W tym linku na foto śliczny dąb czerwony:PTyż dobry? Nawet dziki toto niechętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2014 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Mój nie czerwony, mój szypułkowy! A u nich grafik papudrak na bank... Ze względów estetycznych szkoda mi czerwonych dębów, ale strasznie toto się rozpycha, a pożytku mało. U nas już leśnicy wzięli się za nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.10.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 :oA ja lubię czerwone dęby,buki i klony:)A co z nimi nie tak?Po co je wycinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.