relek 23.10.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Depsia :rolleyes:odpowiedzi na cito dopraszam .....czy koperek taki 10 cm mam wyrwać przed dzisiejszym mrozem ?( :bash:ponoć ma być , ale czy za ich prognozami trafi ? wczora miało lać i cyklonowac , dziecka na wycieczkę w labirynt kukurydzowy nie pojecjały a tu ani wiatrów ani dysców ) to jak , rwać? a buraczki tyż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 A rwij Relcia, co będziesz sobie żałować Nooooo dobraaaa, nie znam się ... Panowie tak jakoś mają dziwnie, że jak są ciemiężeni to płaczą a jak nie są ciemiężeni to ..... też płaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 .....czy koperek taki 10 cm mam wyrwać przed dzisiejszym mrozem ? to jak , rwać? a buraczki tyż ? a ile ma być na minusie? możesz zrobić jakiś namiocik z włókniny albo jakichś chrustów tylko czy warto, bo ile jeszcze urośnie a buraczki to dają radę, ale jak będzie duży i długi minus to to co nad ziemią może przemarznąć i będzie się psuć ja bym rwał i wykopał ..... zresztą już wyrwałem i wykopałem( jak było sucho) jakiś koperek został ..... potestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.10.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 niby -1 a w piątek -3 , odczuwalna -6 ....koperek mi się rozsiał po wycięciu truskawek i opieleniu ...no jak gupi :rolleyes:całe pole......2x2 te dwa dni mijające zapowiadali paskudnie a jakie ładne słońce świeci , lekki wiaterek ........:mad:może czas żeby te nasze specjalisty od meteo zaprzestali sciągania z hamerykańskiego Accucośtam , wstali od kompa , popatrzyli przez okno i sami zaczęli przepowiadać ....Wicherkowi się sprawdzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 nie wierze ze bedzie jakis mroz (u nas) od rana tez slonce zapowiadali a caly dzien pochmurny i szarobury a cisnienie niskie. a jak jeszcze ktos mi walnie ze snieg ma spasc to chyba poturlam sie ze smiechu, w sumie zawsze na swiecie gdzies snieg pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.10.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 koperek mrożony jest jak świeży... tyle, że w słoiku w zamrażalce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.10.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) tyle to ja też wiem:wiggle:.....ja bym chciała żeby on jeszcze podrósł ,,,w sumie to te noce już mają byc takie od 1 do 4 góra Depsia a mówiłam Ci już o karkówce pieczonej z kapustą włoską albo kamienną ? ja w tej potrawie bardziej lubię kapustę niż mięso a w sumie to w Winiarach masz obiady z kapustą włoską na cały miesiąc ...wiela masz tej kapusty ? Edytowane 23 Października 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.10.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 no , to se poszłam wyrwałam wsio ....Ta w papiórach siedzi, nie odpowie Tarcia , jak mroza nie będzie rwałam koper to mnie palce czucia straciły ...jak nic przyjdzie koper co większy wyrwałam , to Wam jutro powiem czy mróz przetrwał ten co został pietruszkę taką karbowaną to zostawiałam na zimę , potem spod śniegu się wygrzebywało natkę jak na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Wylazłam z papierów! Uff!Dobrze, żeś wyrwała, bo i tak by ten koperek więcej nie urósł, nie taki skory do przyrastania w niższych temperaturach.Buraki już też czas wyrwać, mam nadzieję, że Gagata też o tym pomyślała.Padam na nos, idę, dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Tarcia , jak mroza nie będzie rwałam koper to mnie palce czucia straciły ...jak nic przyjdzie dzis u nas mrozu nie bylo i nie sadze by w najblizszych dniach cos sie zmienilo, za bardzo mnie strzyka na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Tarcia obawiam się, że to jednak nie deszcz:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 a co? sks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 u nas dzisiaj tak zimno i ostre powietrze że jakby co to jest szansa na mrozik:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 u mnie rano bylo +7 i moze nawet jakies slonce wylezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.10.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Buuuu... mróz przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 w nocy mieliśmy -3C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 U mnie mokro i ponuro do tego zimno, takiej jesieni nie lubię za długo. Dobrze, że chociaż marcinki i dalie jeszcze kwitną to przynajmniej koloro!!! I do cholery, dlaczego linki do stron otwierają się na otwartej już stronie a na nowych kartach??? W mozilli wszystko ustawione !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 u nas slonce teraz juz swieci, nareszcie bo szalu szlo dostac z tym ponuractwem, jutro i pojutrze tez ma u nas byc slonecznie. i dobrze, rano z bialasami na sciecie a w niedziele na spacer na mierzeje skoczymy. chrzanie porzadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2014 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 U nas pochmurnie, więc i ciepło, mroziku nie było... na razie. Mam nadzieję, że jeszcze trochę się nam uda... Dzisiaj kapustę włoską kisiłyśmy z Babcią, z żurawiną i koperkiem. Ciekawe jesteśmy, jaka wyjdzie, nigdy dotąd włoskiej nie kisiłyśmy, ale tyle jej nam urosło, że coś trzeba było z nią zrobić. Jutro chyba weźmiemy się za tę tradycyjną, białą, oczywiście w tradycyjny sposób, bez żadnych nowomodnych żurawin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 TAR-cia toż ja Ci już dawno mówiłam że robota nie męski interes - może stać i 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts