jamles 31.10.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Fenix-iu nie skąd na Śląsku:P dzisiaj -3 było ale jest szansa że nie będzie w nocy mrozu bo teraz +5 ale przy granicy ze ..... scyzorykami .......... wczoraj fakt było -2 (u mnie) ale dzisiaj ....... wiosna +6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2014 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 U nas chyba też ciepło, choć mglisto i pochmurnie. To świetny dzień na szydełkowanie! O ile pierwej udam się do ogrodu i wykopię wreszcie mieczyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 weź Lesiu co Ty bredzisz:P jakimi scyzorykami to już bliżej do medalikarzy mam:rotfl: u mnie przez ostatnie 3-4 dni to co rano wstałam to jakby śnieg leżał taki piękny mróz był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 weź Lesiu co Ty bredzisz:P jakimi scyzorykami to już bliżej do medalikarzy mam:rotfl: to już wygląda na jakiś trójkąt bermudzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 O Prababko, widze że u Ciebie mimozami jesień się zaczyna!!! Siemanko, na bloga jeszcze nie dotrę, nie da rady. Co sie odwlecze to nie uciecze, jednakowoż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 a moje wpisy, ktore czynie z komorki nie sa widoczne, w d....e jeża:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 weź Lesiu co Ty bredzisz:P jakimi scyzorykami to już bliżej do medalikarzy mam:rotfl: u mnie przez ostatnie 3-4 dni to co rano wstałam to jakby śnieg leżał taki piękny mróz był Wuska wez se szyby umyj po tych remontach co??? jaki mroz????? moze w zamrazarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2014 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Wusia, pozostaje Ci fotę walnąć na dowód. Uff, wykopałam wszystkie mieczyki, poobcinałam, zaniosłam do piwnicy. Jeszcze tylko dalie po niedzieli trzeba wykopać. Piękny dzień dzisiaj mamy, znowu, tralala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.10.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Fenix-iu nie skąd na Śląsku:P dzisiaj -3 było ale jest szansa że nie będzie w nocy mrozu bo teraz +5 Wusia wyjmij ten termometr z LODÓWKI ! Powinien być na zewnątrz. To ja robie w swoim mieście za biegun zimna , bo z jednej strony mam pole a z drugiej nieużytki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2014 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Wusia wyjmij ten termometr z LODÓWKI ! .... -3 w lodówce .... idę sprawdzić czy leszek zimny czy zamarznięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 no jakby nie patrzeć Ognisty to ja w polu mieszkam niejako:rotfl: TAR-cia po jakich remontach:jawdrop: a okna swoją drogą wyszorowałam w zeszłą sobotę w całym domu:P DPS-ia no jak tylko będzie to zrobię fotkę dzisiaj się nieźle ochłodziło bo wieczorem już tylko 2 na plusie więc może jutro się uda Lesiu jaki trójkąt toż linia prosta wzdłuż kolei żelaznej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.10.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 nadchodzące dwa dni przyniosą temperatury najniższe od marca ... od poniedziałku jednak pogoda wróci do normy ... więcej nie napiszę ... wiem gdzie są drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2014 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Pawełku, ja nie wywalam, przynajmniej nie dzisiaj! U nas też ładnie, słońce, 15*C ma być, czegóż chcieć więcej 1 listopada?Już teraz się cieszę na spacer po cmentarzu po zmroku.Zawsze jedziemy wieczorem, kiedy tak pięknie wszystko jest rozświetlone na cmentarzu.Bardzo lubię te wieczorne wizyty i spacery właśnie w świąteczne dni listopadowe, a teraz dodatkowo ma być cieplutko i przyjemnie Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.11.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 no to masz dziś zupełnie tak jak i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.11.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 znacie fasolkę patriotyczną, niepodległości, z orzełkiem albo inaczej nazywaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2014 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Ooo, znam, tylko nie wiedziałam, że tak ją nazywają. Wróciliśmy z cmentarza - pięknie było!Pogoda piękna, wieczór pogodny, księżyc jasny, ciepło, łuna ciepłego światła świec nad cmentarzem... Kocham takie dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 naprawdę pięknie dzisiaj było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.11.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 moze u was, u nas mgly i mzawki, caly dzien szaro i ponuro. brrr do tego ten wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 nie no u nas słoneczko i cieplutko było zupełnie nie jak w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts