Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trzymam kciuki zdrowotne za obie babcie :)

Prababko u nas cala kolonia sikorek urzeduje na cisach, dlawiszach i rajskim jabluszku, ostatnio orzechy im dalam, wydziobaly wszystkie.

jak dlugo zyja ptaki? jedna sikorke, ktora urzedowala nam na parapecie w salonie znalazlam niezywa w rabacie :( smutno sie mi zrobilo. pocieszam sie tym ze po prostu byla juz starenka i czas na nia przyszedl.

Nasza Babcia już wydobrzała, ciśnienie się uspokoiło i zdrowie też wróciło do jakiej takiej normy. :)

Dziękuję za kciuki, forum ma moc sprawczą - jak zawsze. )

Dobrze, że wczoraj zarządziliśmy akcję grabienia i zbierania liści pod dębami, dzisiaj zgodnie z naszymi przeczuciami już siąpi i jest bardzo wilgotno, więc byłoby dużo trudniej je potem ogarnąć.

Połowę liści póki co dęby z siebie zrzuciły, tak myślimy.

Tulipanowiec też jakoś tak, a na buku trzymają się mocno, dopiero trochę z samego czubeczka spadło...

Pawle , a czy ja Ciebie nie prosiłam żebyś na Kuroniu kobiecie ze świata arabskiego pomógł wedle boczku na baranie ....a Ty se moje prośby olewasz :( ja sie nie znam na szynkowarze , bom go nie mam :p i co gorsze nie dożyję chwili co bym go miała :cool:...co prawda trole tam przylazły , ale trafiają się tyż normalne miedzy niemi ....... Edytowane przez relek

Pawle , a czy ja Ciebie nie prosiłam żebyś na Kuroniu kobiecie ze świata arabskiego pomógł wedle boczku na baranie ....a Ty se moje prośby olewasz :( ja sie nie znam na szynkowarze , bom go nie mam :p i co gorsze nie dożyję chwili co bym go miała :cool:...co prawda trole tam przylazły , ale trafiają się tyż normalne miedzy niemi .......

Zara sprawdę ... dawno tam nie zaglądałem :(

ps - nic nie olewam ... pewnikiem przeoczyłem

Kuba chyba jakoś nie zainteresowany swoją internetową witryną :(

... wskrzeszaniem zajmowałem się już kilkakrotnie ... bez powodzenia

... bez Gospodarza udać się nie może ... niestety :(

Ano własnie - pisałam o tym wyżej. :yes:

A ja dzisiaj się pochwalę. Kto czytuje Green Canoe, to niech na bloga mojego podejdzie, tam linka do... artykułu o Domu Pod Sosnami tamże. :cool: