Prababka 05.11.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Dużo zdrowia dla Obu Pań Babć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.11.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Jest ciepło,słonecznie ,pięknie:)A ja co otworzę balkon -muszę łapac w domu sikorkę:)Wpadają chyba z wizytą:)Ale na poważnie-dają sobie radę z jedzeniem,czy to pora zacząć je dokarmiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 trzymam kciuki zdrowotne za obie babcie Prababko u nas cala kolonia sikorek urzeduje na cisach, dlawiszach i rajskim jabluszku, ostatnio orzechy im dalam, wydziobaly wszystkie. jak dlugo zyja ptaki? jedna sikorke, ktora urzedowala nam na parapecie w salonie znalazlam niezywa w rabacie smutno sie mi zrobilo. pocieszam sie tym ze po prostu byla juz starenka i czas na nia przyszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 zdrówka Babciom wszystkim dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Ja tez zdróweczka życzę!!! U mnie jeszcze sikorek nie ma, przylecą pewnie jak już się chłodniej zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Dużo, dużo zdrowia Babciom życzę. Jak Wam dobrze, że wciąż je macie. Moje kochane Babunie nie doczekały momentu założenia przeze mnie rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Nasza Babcia już wydobrzała, ciśnienie się uspokoiło i zdrowie też wróciło do jakiej takiej normy. Dziękuję za kciuki, forum ma moc sprawczą - jak zawsze. ) Dobrze, że wczoraj zarządziliśmy akcję grabienia i zbierania liści pod dębami, dzisiaj zgodnie z naszymi przeczuciami już siąpi i jest bardzo wilgotno, więc byłoby dużo trudniej je potem ogarnąć. Połowę liści póki co dęby z siebie zrzuciły, tak myślimy. Tulipanowiec też jakoś tak, a na buku trzymają się mocno, dopiero trochę z samego czubeczka spadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.11.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 mój dąb nawet nie zaczął! Zielony jeszcze. Za to dereń zniknął. Chyba ptaki zeżarły zanim ja się zabrałam do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 u mnie na grabach liscie jak przyklejone, wiaz weredei zielono-zolty jak w sezonie wcale nie ma zamiaru na razie zolknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 U nas w tym roku bardzo drzewa ucierpiały w wyniku suszy letniej i jesiennej, zaczęły zrzucać pożółkłe liście już w sierpniu, bo nie miały wody.Dlatego tak szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 U nas pomimo suszy wszystko się trzyma. Nawet modrzewie dopiero co żółknąć zaczęły zazwyczaj to już gołe były o tej porze...Chiba jednak nie będzie tej zimy... i dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 No widzisz,To znaczy, że jednak u nas było bardziej sucho, u nas ta ziemia taka piaszczysta, że i codzienny deszcz nie zaszkodziłby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.11.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 zima będzie letka ... albo sroga ... jak przepowiadają synoptycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.11.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) Pawle , a czy ja Ciebie nie prosiłam żebyś na Kuroniu kobiecie ze świata arabskiego pomógł wedle boczku na baranie ....a Ty se moje prośby olewasz ja sie nie znam na szynkowarze , bom go nie mam i co gorsze nie dożyję chwili co bym go miała ...co prawda trole tam przylazły , ale trafiają się tyż normalne miedzy niemi ....... Edytowane 6 Listopada 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.11.2014 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Pawle , a czy ja Ciebie nie prosiłam żebyś na Kuroniu kobiecie ze świata arabskiego pomógł wedle boczku na baranie ....a Ty se moje prośby olewasz ja sie nie znam na szynkowarze , bom go nie mam i co gorsze nie dożyję chwili co bym go miała ...co prawda trole tam przylazły , ale trafiają się tyż normalne miedzy niemi ....... Zara sprawdę ... dawno tam nie zaglądałem ps - nic nie olewam ... pewnikiem przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.11.2014 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Kuba chyba jakoś nie zainteresowany swoją internetową witryną ... wskrzeszaniem zajmowałem się już kilkakrotnie ... bez powodzenia ... bez Gospodarza udać się nie może ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2014 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Kuba chyba jakoś nie zainteresowany swoją internetową witryną ... wskrzeszaniem zajmowałem się już kilkakrotnie ... bez powodzenia ... bez Gospodarza udać się nie może ... niestety Ano własnie - pisałam o tym wyżej. A ja dzisiaj się pochwalę. Kto czytuje Green Canoe, to niech na bloga mojego podejdzie, tam linka do... artykułu o Domu Pod Sosnami tamże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 no sobie poczytałam, pięknie napisane i piękne zdjęcia aż przykrość że póki co tylko wspomnienia zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Cieszę się, żdjęcia sie podobają, Wusiu, mnóstwo pracy w nie włożyliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 nie w zdjęcia Kochana tylko w to co jest na zdjęciach, nie zapomnij dodać ile serca też włożyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts