Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusiu - dziękować, kochana, wkładamy w to serce, bo to przecież Pawłowa ojcowizna, trudno by nie dbać... :hug:

I pozostałym dziękuję!

Pawełku - dobrze, żeś się znalazł, już miałam maila pisać z zawezwaniem do pokazania się. ;)

Wyobraźcie sobie jak mogłoby być pięknie, gdyby taki mini zjazd u nas urządzić!

Kiedyś była taka próba, sporo osób najpierw powiedziało, że przyjedzie, ale potem... wszyscy po kolei odpadli. :confused:

I żeby nie było niejasności, nie chciałam góry kasy ani w ogóle nie chciałam na tym zarabiać, chcieliśmy spotkać się ze znajomymi.

No nic, może jeszcze kiedyś...

A mnie został pierdyliard fajnych niewykorzystanych w materiale zdjęć - na kilka lat będę miała ładne zdjęcia z gospodarstwa!

ja bym była za takim nieformalnym zjazdem znajomych z muratora np. Jakby tak tuż przed sezonem, żeby ci gości nie wypłaszać a z drugiej strony żeby ciut cieplej było. Albo tuż po sezonie? Nie wiem. Tylko że wy tak na końcu świata mieszkacie ... Jednym blisko ale innym bardzo daleko. I tu chyba jest "pies" pogrzebany.

Entuzjazm wręcz poraża ....:D

to do mnie :mad: ?

A na serio, mam świadomość, że dopasować jeden termin trzem osobom jest trudno a co mówić o więcej? A jeszcze jak trzeba ruszyć dupsko i przejechać 300 km, to już robi się dramat :)

u mnie to dojazd jest najmniejszym z problemow, chociaz ode mnie to dosc daleko. ale psy, my nie mamy nikogo komu moglibysmy je zostawic. malego by mozna jeszcze bylo komus opchnac, bo chlopak bezproblemowy ale z duzym to problem. i to juz nas na wstepie skresla z listy :D

ja bym była za takim nieformalnym zjazdem znajomych z muratora np. Jakby tak tuż przed sezonem, żeby ci gości nie wypłaszać a z drugiej strony żeby ciut cieplej było. Albo tuż po sezonie? Nie wiem. Tylko że wy tak na końcu świata mieszkacie ... Jednym blisko ale innym bardzo daleko. I tu chyba jest "pies" pogrzebany.

No ja bym też bardzo była za takim zjazdem, maj jest idealnym terminem na takie spotkania.

Może jednak ktoś...?

A wszystkich fejsowych zapraszam do naszego profilu na fb, mamy do wylosowania zaproszenia na targi EcoFamily w Kielcach! :cool:

Depsia, o ile mnie pamięć nie szwankuje , to te knowania o zjazdku u Ciebie upadły , bo Chef ogłosił ,że nie może w tamto lato ....no to reszta poleciała :yes:tak było ? ....tylko nie wiem o którą Brać chodzi :rolleyes: o wszystkie czy o każdą z osobna ......

Chefie , a Ty nie ściemniaj , że naocznie widziałeś , bo przez te lata co nie widziałeś , to Depesiowo się mocno zmieniło :D a więc nie widziałeś :lol2: my to na zdjęciach widzimy :cool:

i jeszcze jak Depsia została Gwiazdą TV , to już tak leci jej i leci :) wszędzie gwiazduje ;)

Edytowane przez relek