braza 07.11.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Gratuluje artykułu!!! Pozdrówka zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.11.2014 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 no ps - me gały widziały z bliska ... że o grzybkach, gziku i chlebku, nawet nie wspomnę ... niech zazdraszczają ci co nie doświadczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.11.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 No:) Me gały nie widziały,niestety:(Jest wszak nadzieja... DPS-iu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Wusiu - dziękować, kochana, wkładamy w to serce, bo to przecież Pawłowa ojcowizna, trudno by nie dbać... I pozostałym dziękuję! Pawełku - dobrze, żeś się znalazł, już miałam maila pisać z zawezwaniem do pokazania się. Wyobraźcie sobie jak mogłoby być pięknie, gdyby taki mini zjazd u nas urządzić! Kiedyś była taka próba, sporo osób najpierw powiedziało, że przyjedzie, ale potem... wszyscy po kolei odpadli. I żeby nie było niejasności, nie chciałam góry kasy ani w ogóle nie chciałam na tym zarabiać, chcieliśmy spotkać się ze znajomymi. No nic, może jeszcze kiedyś... A mnie został pierdyliard fajnych niewykorzystanych w materiale zdjęć - na kilka lat będę miała ładne zdjęcia z gospodarstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.11.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 nie becz ... zjazd się urządzi "sooner or later" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Yeah, a głupiemu radość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.11.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 ja bym była za takim nieformalnym zjazdem znajomych z muratora np. Jakby tak tuż przed sezonem, żeby ci gości nie wypłaszać a z drugiej strony żeby ciut cieplej było. Albo tuż po sezonie? Nie wiem. Tylko że wy tak na końcu świata mieszkacie ... Jednym blisko ale innym bardzo daleko. I tu chyba jest "pies" pogrzebany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Entuzjazm wręcz poraża .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.11.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Entuzjazm wręcz poraża .... to do mnie ? A na serio, mam świadomość, że dopasować jeden termin trzem osobom jest trudno a co mówić o więcej? A jeszcze jak trzeba ruszyć dupsko i przejechać 300 km, to już robi się dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 u mnie to dojazd jest najmniejszym z problemow, chociaz ode mnie to dosc daleko. ale psy, my nie mamy nikogo komu moglibysmy je zostawic. malego by mozna jeszcze bylo komus opchnac, bo chlopak bezproblemowy ale z duzym to problem. i to juz nas na wstepie skresla z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Ty Ona, nie kłam:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.11.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Daleko mam,ale dziś by mi było lepiej pojechac do Ciebie niż do pobliskiego optyka:D2 pary okularów (muszę bo do chodzenia i do czytania inne)-2 tys. To dopiero luksus kupiłam:) DPS-ia,ja jak się poskładam może jeszcze to przyjadę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2014 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 ja bym była za takim nieformalnym zjazdem znajomych z muratora np. Jakby tak tuż przed sezonem, żeby ci gości nie wypłaszać a z drugiej strony żeby ciut cieplej było. Albo tuż po sezonie? Nie wiem. Tylko że wy tak na końcu świata mieszkacie ... Jednym blisko ale innym bardzo daleko. I tu chyba jest "pies" pogrzebany. No ja bym też bardzo była za takim zjazdem, maj jest idealnym terminem na takie spotkania. Może jednak ktoś...? A wszystkich fejsowych zapraszam do naszego profilu na fb, mamy do wylosowania zaproszenia na targi EcoFamily w Kielcach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 nie udawaj że nie doczytałaś:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 ooooooooooo maj:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Fakt, Dochtór - zwracam honor - byłeś JEDYNY, który z muratorowego bractwa dotrzymał wtedy słowa i przyjechał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Ewa, a gdzieżbym śmiała????? To do Depsi, ale Ty byłaś szybsza w postach:) Dochtór ... kopnij mnie w tyłek i każ natychmiast sobie przysłać, to co miałam przysłać latem, bo bez kopa to ja się nie zmobilizuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.11.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 nie udawaj że nie doczytałaś:bash: Widzisz, bez kiecy nie widzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.11.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 (edytowane) Depsia, o ile mnie pamięć nie szwankuje , to te knowania o zjazdku u Ciebie upadły , bo Chef ogłosił ,że nie może w tamto lato ....no to reszta poleciała :yes:tak było ? ....tylko nie wiem o którą Brać chodzi o wszystkie czy o każdą z osobna ...... Chefie , a Ty nie ściemniaj , że naocznie widziałeś , bo przez te lata co nie widziałeś , to Depesiowo się mocno zmieniło a więc nie widziałeś my to na zdjęciach widzimy i jeszcze jak Depsia została Gwiazdą TV , to już tak leci jej i leci wszędzie gwiazduje Edytowane 9 Listopada 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.11.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 królik, srasz se w papiury:lol2:, młoda czyż byś też chciała tak jak królik???, wysyłaj, ale już, kobiet nie kopię a w której TV można zobaczyć gospodynię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts