DPS 09.11.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 A gdzie tam gwiazda ze mnie...? I to jeszcze w tv... Hehe, raczy Pani żartować. O nas tylko artykuł napisali, co to linkę na blogu rzuciłam. No dobra, podrzucę i tutaj: KLIK. Wieczory teraz taaaakie długie już. Szdełko i igła mnie wciągnęły! Zrobiłam skarpetki cieplutkie na szydełku, mitenki dla siebie, mufkę, wzięłam się teraz za haftowanie siedziska na stołeczek taki niziutki, zydelek. I dobrze mi z tymi robótkami! Zwłaszcza, że Sołtys obiecuje, że jutro już sciany i połoga w łazieneczce będą przygotowane do płytkowania. Dochtór - a wtedy to nie tylko Ty, pamiętasz? Jeszcze Jurek przyjechał, Anbud znaczy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Ja niestety odpadam ze względu na Gruchę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.11.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 i Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Oki Dochtór, jutro wszystko pomierzę dokłądnie i śliczny rysuneczek odpalę!! Jestem wzruszona, że nie kopiesz .... taką miałam nadzieję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.11.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 no ja pamiętam Twój występ w tv ....do dziś jestem pod wrażeniem jak sobie poradziłaś z tremą i pokazałaś, że sroce spod ogona nie wypadłaś ale tera to mi narobiłaś od przedwczora siedze w tych greenach i inspiruję się ...aż mam ochotę poczynić jakąś choinkę abo gwiazdki na choinkę ...i Magodę tam znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 No i dobrze, że w greenach siedzisz, tam dużo inspiracji jest, choć zrobiło się już BARDZO komercyjnie, a szkoda... Ale nadal wnętrza są piękne i warto podpatrywać rozwiązania. Magoda zajęta, książkę pisze. Odrobineczkę jej pomagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.11.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 (edytowane) Magoda pięknie pisze to na pewno będzie książka - duszowy nastrajacz:) Edytowane 10 Listopada 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2014 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 A propos pisania - czy nikt nie chce do nas za free się wybrać wiosną na tydzień? Czemu nikt stąd nie napisał jeszcze krótkiej wypowiedzi konkursowej na nasz konkurs z Green Canoe? Namawiam i zachęcam, wszyscy mają równe szanse! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.11.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zaraz tam za free:)Jeszcze nigdy niczego nie wygrałam-a tu jeszcze pisać trzeba umieć:)A zdjęcia pewnie i tak nie oddają atmosfery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.11.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Namawiam i zachęcam, wszyscy mają równe szanse! Bo zadałaś pytanie przewrotne - czym się kierujesz, jak wybierasz ....na wsi... A ja sama nie wiem. Kieruję się impulsem. A tak poza tym to chciałabym miejsce w głuszy, ciszy, z dala od cywilizacji, z mlekiem od własnoręcznie wydojonych krów, z basenem, kortem tenisowym, może być stajnia i pole golfowe i koniecznie 15 min samochodem od miasta z kasynem, galeriami i gwarnym centrum. Jeszcze 100 m od plaży , z widokiem na morze, najlepiej ciepłe no i góry w oddali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ewa... Chorwacja??? Dawno mnie nie było rozjechana byłam:p Pisać nie umiem to się nie pcham no i tydzień to dla mnie to dłużej niż za długo! Do Greena polezę ale teraz nawet na przekartkowanie nie mam czasu, to spadam! A! Gratuluję oczywiście! Buziaczki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 EZSesia, wymiękłam Głuszę mogę zaoferować, reszta niestety "tylko w Erze":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.11.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 reszta niestety "tylko w Erze":D Bo, że nie w orendźu to pewne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Braza - bądź łaskawa w mój konkurs się z nagrodą nie wcinać, dobra? Lepiej bys napisała parę słów i na darmowy wywczas się wybrała! Podobie jak pozostali... No chyba, że nikt nie chce przyjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Nooooo przeeeeepraaaaaszam, ja nie chciałam .... A co ja mam pisac??? Przez tych pier....no pomarańczowych to ledwo co na foruma wchodzę i chwilami udaje mi się szajsbuka odwiedzić .... Nawet szczerze mówiąc nie bardzo wiem, gdzie bym miała iść ..... Oj tak Osiczko, oj tak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Wiesz co Depsia!!! Nie pierdziel!!! Jak mi załatwisz transport dla nas wszystkich to i na miesiąc przyjedziemy... jak nas za słono nie podliczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.11.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 powiało Arctycznym chłodem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2014 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Wiesz co Depsia!!! Nie pierdziel!!! Jak mi załatwisz transport dla nas wszystkich to i na miesiąc przyjedziemy... jak nas za słono nie podliczysz;) No chyba Cię pognietło, kobieto! Zapraszam na darmowy tydzień w agro i jeszcze mam Ci transport załatwić? Auto Wam wysiadło czy co się stało...? No i masz, teraz będzie mnie moje klimakterium z tych nerw męczyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.11.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 (edytowane) Dzień Dobry Wieczór . Dlaczego tyle piszecie . Teraz muszę zajrzeć stronę wstecz . Ałaaaaa ISUUU . Litości . 274 STRONY ??!! Powiedz przynajmniej na której , proszę ! Edytowane 12 Listopada 2014 przez Fenix999 bo doczytałem poprzednią stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Adaś, mniej więcej od 250. Jak otworzysz, to pokazuje się mały widok i pod nim rząd takich poziomych kreseczek. Jak klikniesz na ostatnią z prawej, to powinieneś w sam raz się wtrafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts