braza 12.11.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Poziome kreseczki mnie zabiły .... Niech mnie ktoś przytuliiiiiiii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Brazulka Depsia, ale ja pisałam WSZYSTKICH!!! Takiego autka nie znam:no: Przecież ja na tydzień = 20 parę gęb, większość trawożernych na Twe szczęście:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 no co ja napiszę że mam dosyć całego gwaru, zgiełku i kcem leżeć martwym bykiem, pojeść pysznego śniadanka ze swojskim chlebusiem, posiedzieć z przemiłymi gospodarzami i wypić pyszną kawusię przygotowaną przez Sołtysa i to wszystko bez pośpiechu leniwie rozważając co by też w ten pięknie rozpoczęty dzień działać dalej, poszwendać się po lesie, wyłączyć komórkę i olać wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.11.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 i flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Deeeeepsiaaaa!!!!!! Zobacz co dla Ciebie znalazłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 No to w kwestii kreseczek: Klikasz i po najechaniu na miniaturę ukazującej się okładki powinien pokazać Ci się taki widok: Najeżdżasz na prawo w dole, na ten znaczek z krateczkami, tę mini szachownicę, wtedy to się pokaże. Potem można kliknąć w znak przewijania po prawej, tam gdzie miniaturki kolejnych stron, aż dalej się nie przewinie. Wtedy klikasz na ostatnią poziomą kreseczkę i powinno załadować się to, co o nas... Lepiej już się raczej nie da wytłumaczyć, chyba że się da. Ania - wieczorem na pewno nie obejrzę, bo wieczorem mam neta gorszego niż zaspany żółw, może rano... A widziałaś to, co Ci podesłałam na maila, te tunezyjskie??? A na te wszystkie... to chyba raczej mały pociąg by się przydał. Bo łąkę mamy dużą, dalibyśmy radę wyżywić! Do fryzjera jutro w końcu jadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.11.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Deeeeepsiaaaa!!!!!! Zobacz co dla Ciebie znalazłam!!! Drutowanie szydełkiem Ale to chyba bardzo powoli idzie? Po co tak udziwniać, skoro na drutach łatwiej i szybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.11.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Po fryzjerze zawsze głowa lżejsza:)Wydziergałam na drutach 2 kominy ostatnio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.11.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 no co ja napiszę że mam dosyć całego gwaru, zgiełku i kcem leżeć martwym bykiem, pojeść pysznego śniadanka ze swojskim chlebusiem, posiedzieć z przemiłymi gospodarzami i wypić pyszną kawusię przygotowaną przez Sołtysa i to wszystko bez pośpiechu leniwie rozważając co by też w ten pięknie rozpoczęty dzień działać dalej, poszwendać się po lesie, wyłączyć komórkę i olać wszystko Taaa wyłączyć komórkę . Już to widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 No i tyle w kwestii kreseczek ... Dzięki Arctico, już mi lepiej .... Fenix'iu wiesz, że ja naprawdę wyłączam czasami komórkę?? Sama się sobie dziwię ale i jaka dumna z siebie jestem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Ja tam nie wyłączam ale ci co się próbują do mnie dodzwonić to wiedzą, że jak widno to niewielkie szanse, że odbiorę Ewa... wolniej na pewno ale są tacy co się nie lubią z drutami, no nie Depsia;) Poza tym szydełko ze śnurkiem to jak dla mnie super rozwiązanie do robienia na okrągło czegoś o niewielkim obwodzie, np. mitenki. Z żyłką nie da rady, a pończośnicze druty tak mnie wyprowadzają z równowagi, że zapowiedziałam - nigdy więcej!!! Depsia tunezyjskie oglądałam, ale na nim to właściwie jak na drutach tylko szydełkiem, tak na prosto to ja mogę drutować. No i tam to dopiero mozolnie baaaaardzo, każdy rząd dwa razy przerabiać trzeba:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 u DPS-i czasem zasięg słaby to samo pozbawia dostępu i bez wyłączania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 No ja z drutami niekoniecznie się lubię, to prawda. A telefonu co prawda nie wyłączam, ale... Z radosną zjadliwą satysfakcją zostawiam go i lkeży zapomniany od października do maja! Nienawidzę jego dźwięku, nie znoszę mojego telefonu w sezonie, bez przerwy dzwoni! Chodzę wtedy z telefonem prawie nawet do kibla, bo nie mogę sobie pozwolić na nieodbieranie połączeń od ewentualnych chcących przyjechać gości. No i z połową października rzucam go z odrazą na szafkę i napawam się wolnością! Idę, trza się jakoś po ludzku ubrać, głową fryzjerka się zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 moja zajmie sie w sobote, wciaz sie zastanawiam sciac czy nie sciac (wlosy oczywista nie glowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.11.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 DPSia,jeszcze śpisz u fryzjera???Zaglądam już na polanę do żubrów-bywają i dziki też:)To zwiastun zimna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Wieczorne witanko, a co!!! Jak po wizycie u fryzjera, nadal zadowolona?? Bo to różnie bywa jednak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Po wizycie u fryzjera zdecydowanie zadowolona, to ta jedynie słuszna fryzjerka, która bez tłumaczeń wie, czego mi trzeba i czego nie lubię. Ja tam myślę, że te żubry i reszta bywa, bo... może bywać. Jakby nie było po co, to by nie szły, póki co zimy nie widać i nie szykują się żadne konkretne mrozy. Zwłaszcza, że w Hameryce w niektórych miejscach już zima na ostro zaatakowała, wygląda na powtórkę z ubiegłego roku. Jeśli o mnie chodzi, nie mam nic przeciwko temu, chociaż śnieg byłby BARDZO przydatny, bo poprzednia zima była bezśnieżna, lato upalne i bardzo suche, mamy tutaj naprawdę wysuszoną ziemię, opady byłyby bardzo pożyteczne. No nic, co będzie, to będzie... A Sołtys już płytki kładzie w naszej łazience, aha! Jeszcze tydzień - dwa roboty i będzie gotowa! Odliczywszy czas na wyjazd tygodniowy, bo we wtorek wyjeżdżamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.11.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Biała będzie,czy nie zdradzisz???Ten Wasz wyjazd-LAJKUJĘ ))No wiesz,cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Ooooo, ciekawam tej łazienki bardzo! Toż to mikrob jest, trzeba naprawdę nieźle główkować!!!!! Jeśli jedziecie w moim kierunku to już się cieszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 ja jeszcze tydzień cierpieć muszę z tym co mam na głowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts