Arctica 13.11.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 A ja zapuszczam i się z fryzjerem aktualnie nie kumpluję! Depsia fajnie, że znów mnie odwiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2014 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Póki co, to pociągło nas trochę dalej, czeka na nas mój ukochany sklep na Rugii w Niemczech (kiedyś pisałam o nim na blogu), potem witajcie stare kąty w Szwecji. Lubię Szwecję, bywamy tam od wielu lat i znamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 No to jak będziecie wracać ze Szwecji to po drodze macie. Weźmiecie krzesło ... na przykład ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.11.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 DPS-iu -bylam w tym sklepie w Rugii (na Twoim blogu) i powiem Brazce,że bez dachowego bagażnika nie dasz pewnie rady zabrać żadnego krzesełka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Kochana - my z Sassnitz będziemy jechać, więc po drodze to nam do Berlina będzie. A potem prosto do domciu. Brazunia, te buty, co to wiesz, to ja chyba pocztą wyślę, bo kiedy dojedziemy to naprawdę nie wiem... Prababko - superowe miejsce, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.11.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 DPS-iu.jak Ty z niego wyjdziesz???I weź ze Sobą kufereczek stóweczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Iiiieeetaaaam Depsia, wszystko można co nie można. Poczekaj z butami (chyba, że przeszkadzają) a nuż widelec .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2014 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Zimą raczej na pewno się nie wybierzemy, więc chyba jednak wyślę... Ten worek stówek to ja bardzo chętnie, tylko chętnych donatorów brak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Wieczór dobry. Przygotowania do podróży zakończone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.11.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 A jedź sobie Depesia oglądaj , podziwiaj, fotkuj .....i wracaj ,,,,a ja się za święta zabieram bo już czas pierniki nastawić a pamiętasz jak kiedyś wspomniałaś ,że nalewkę bożonarodzeniową nastawiłaś? dobra była? bo chciałam się w tym roku pobawić, ale ktoś napisał, że ona dobra jak następnych świąt doczeka , bo po 6 tygodniach to ona bez smaku ? ...prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Eeee, nieprawda, nam smakowała, miała bardzo fajny posmak z suszonych owoców, rzeczywiście typowo świąteczne aromaty takie, bardzo przyjemne. Rób, będzie dobrze! Przygotowania tak naprawdę to jutro - pakowanie i takie tam różne, trzeba szyby w aucie przetrzeć od wewnątrz, żeby nie zaparowywały (można specjalnym płynem, ale wystarczy też zwykła pianka do golenia, szampon lub mydło w płynie, wetrzeć w szybę i wysuszyć ją papierowym ręcznikiem, nie będzie zaparowywać. I żebym aparatu nie zapomniała! No i paru innych rzeczy. Skończyłam dzisiaj robić Sołtysowi skarpety do latania po domu robić, szydełkowe. Zadowolony jak 150, czyli jest dobrze, teraz oboje mamy skarpetokapcie szydełkowe, jak wrócę to na pewno zrobię o nich post, bo może ktoś zechce też sobie dziergnąć. Sołtys koniecznie chce jutro płytki podłogowe w łazience kłaść - no nie wiem, czy on zdąży, trzeba auto przygotować, spakować się i w ogóle, kiedy on to chce...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Uwielbiam skarpetokapcie, namiętnie kupuję bo się drą. Wypróbuję ten szampon na szybach wewnątrz. Bez żadnego rozcieńczania rozumiem rozetrzeć na szybie ręcznikiem papierowym i później suchym wytrzeć, czy tak?? Lepiej żeby zadziałało, bo jak się namacham bez skutku tooooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2014 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 No wetrzeć i potem do sucha wytrzeć. Skarpetokapcie fajne są - to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 a skad to zaparowywanie od wewnatrz? u mnie nie ma tego efektu. Depesia moze wiatraczek trzeba wlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 albo przestać oddychać Ja tam skarpety nie dokończyłam... jak leżała tak kwiczy:D za to mitenki robię! Jedną już zrobiłam dziś druga... i już wiem, że ich nie sprzedam... jakby co to zrobię następne, zarobmiste som:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2014 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A to dziwne, że nie ma tego efektu. bo jak oddychasz to i zaparuje, nie ma to tamto. Chyba, że automatycznie klimę włączasz przy rozruchu auta, ale to nie jest zalecane. U nas najczęściej już jak auto stoi to zaparowuje, bo stoi w nieogrzewanym garażu. Mitenki - pewnie, że zarombiste, zapewniam, że skarpety nie gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) klimy w aucie nie cierpie, wlaczam tylko latem jak musze, za to zawsze nadmuch z wiatraczka opcja szyba. moje autko stoi w nocy w garazu ale w ciagu dnia pod chmurka, mezowe auto tez nie paruje wewnatrz a stoi caly czas pod chmurka. a jesli uzywacie nadmuch to moze przelaczcie go na nadmuch szybowy, tu moze byc przyczyna. Edytowane 17 Listopada 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.11.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ale w mitenkach nie zimno w palce?DPS-iu,szerokiej drogi,słabej fali i wiatru:)Wracaj szczęśliwa i szczęśliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ja mam nadmuch na szybę a i tak wiecznie w środku zaparowane, nie wiem dlaczego. A już jak gnida z nami jedzie to koszmar, boczne przez szyby z tyłu nic się nie zobaczy!! Bawcie się dobrze Depsie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 no to juz nie wiem, nie mialam nigdy w zadnym swoim samochodzie tego problemu, wyjatkiem byl zastepczy dełoo i opel astra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts