Gosiek33 17.11.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Nie zamykaj okien do końca - para będzie mogła się ulotnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.11.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ogrzewanie szyby pomaga... jak się je ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 DPS-ia szczęśliwej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.11.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 No to dobrej zabawy życzę, bo doczytałam o wojażach Czekamy na skarby ze sklepu, wiadomego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Przywitac sie przyszlam, ale jak widac Gospodyni w podrozy Szczesliwej i szerokiej drogi jesli samochodem a jesli samolotem to tyle samo startow co ladowan Buziaki zostawiam i lece poczytac co ciekawego od czasu gdy mnie tu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 TARcia ja właśnie dełoo mam niestety ... Ambercia miło Cię znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 ale Tobie chyba nie paruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Paruje ... szczególnie boczne tylne, koszmar!!! I nadmuch jest, nawet można go ustawić na przód lub na tył albo na obie strony zuzamen ... i nic! Czasami to ledwo co widać i naprawdę nie mam pojęcia dlaczego. Bywa, że jak mówi Gosiek nie zamykam szyb do końca ale jak pizga na zewnątrz to sami rozumiecie... Depsia, dobrze się bawicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Najwyraźniej świetnie, bo czasu nie ma zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Paruje ... szczególnie boczne tylne, koszmar!!! I nadmuch jest, nawet można go ustawić na przód lub na tył albo na obie strony zuzamen ... i nic! Czasami to ledwo co widać i naprawdę nie mam pojęcia dlaczego. Bywa, że jak mówi Gosiek nie zamykam szyb do końca ale jak pizga na zewnątrz to sami rozumiecie... Depsia, dobrze się bawicie?? wlasnie zima i jesienia auto powinno byc szczelne i wygrzane, wtedy mocno sie wysusza. oprocz tego sprobuj wozic jakies papiery, pare starych gazet, recznik papierowy (to sa dobre osuszacze) wtedy tam powinna wilgoć "uciec". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.11.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 młoda, a czy masz filtr przeciwpyłkowy,jeżeli tak to kiedy był wymieniany?może być zapchany i masz wtedy zbyt mało wydajny nadmuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Dochtór Ty się mnie pytaj ... Nie mam pojęcia, czy mam, wyczytałam jednak niedawno, że w Lanosach niestety najczęściej szwankuje ogrzewanie właśnie!!! Przy najbliższej wizycie u mojego pana mechanika zapytam o ten filtr! A i pytanie: czy jeśli kierownica ma wspomaganie to może przy większej prędkości sama się przekierowywać? Jadąc setką muszę ją dość mocno trzymać, bo mam wrażenie, że mi auto ucieka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 kurcze, nie wiem, dełoo dla mnie to jak ufo, mialam ale malo nim jezdzilam i szybko sprzedalam dalej, o zastepczym z warsztatu sie nie wypowiem, bo zlomik jakich malo na pewno mialam klopoty przy hamowaniu strasznie szarpala kierownica, no i szczelnosc szyb - masakra hurgot taki przy jezdzie po obwodnicy jakbym na motórku smigala :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Z hamowaniem kłopotów nie mam (jeszcze), uszczelki okien i owszem, pozostawiają trochę do życzenia za to silnika nie słychać. Więcej hałasu robią opony zimowe. Niejedn raz już sąsiada zaskoczyłam podjeżdżając tuż za niego na jego właśnym podwórki a głuchy nie jest! No i to ogrzewanie - strasznie długo się rozpędza. Dochtór, wysłałam maila, w końcu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.11.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 młodzieży, do mechanika sprawdzić zbieżność,przy okazji dowiesz się czy masz filtr i czy przypadkiem nie trzeba go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Tak jest!! Opony były wymieniane tydzień temu i od tego momentu mam to wrażenie uciekania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Wyważałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2014 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 No oczywista!! Dlatego jestem taka zdziwiona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.11.2014 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 To moze sprawdz sruby...czy dokrecone (ja tak raz mialem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A może odpadł jakiś odważniczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts