Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Paruje ... szczególnie boczne tylne, koszmar!!! I nadmuch jest, nawet można go ustawić na przód lub na tył albo na obie strony zuzamen ... i nic! Czasami to ledwo co widać i naprawdę nie mam pojęcia dlaczego. Bywa, że jak mówi Gosiek nie zamykam szyb do końca ale jak pizga na zewnątrz to sami rozumiecie...

Depsia, dobrze się bawicie??

Paruje ... szczególnie boczne tylne, koszmar!!! I nadmuch jest, nawet można go ustawić na przód lub na tył albo na obie strony zuzamen ... i nic! Czasami to ledwo co widać i naprawdę nie mam pojęcia dlaczego. Bywa, że jak mówi Gosiek nie zamykam szyb do końca ale jak pizga na zewnątrz to sami rozumiecie...

Depsia, dobrze się bawicie??

wlasnie zima i jesienia auto powinno byc szczelne i wygrzane, wtedy mocno sie wysusza. oprocz tego sprobuj wozic jakies papiery, pare starych gazet, recznik papierowy (to sa dobre osuszacze) wtedy tam powinna wilgoć "uciec".

Dochtór Ty się mnie pytaj ... Nie mam pojęcia, czy mam, wyczytałam jednak niedawno, że w Lanosach niestety najczęściej szwankuje ogrzewanie właśnie!!! Przy najbliższej wizycie u mojego pana mechanika zapytam o ten filtr!

A i pytanie: czy jeśli kierownica ma wspomaganie to może przy większej prędkości sama się przekierowywać? Jadąc setką muszę ją dość mocno trzymać, bo mam wrażenie, że mi auto ucieka ...

kurcze, nie wiem, dełoo dla mnie to jak ufo, mialam ale malo nim jezdzilam i szybko sprzedalam dalej, o zastepczym z warsztatu sie nie wypowiem, bo zlomik jakich malo ;) na pewno mialam klopoty przy hamowaniu strasznie szarpala kierownica, no i szczelnosc szyb - masakra hurgot taki przy jezdzie po obwodnicy jakbym na motórku smigala :D:lol2:

Z hamowaniem kłopotów nie mam (jeszcze), uszczelki okien i owszem, pozostawiają trochę do życzenia za to silnika nie słychać. Więcej hałasu robią opony zimowe. Niejedn raz już sąsiada zaskoczyłam podjeżdżając tuż za niego na jego właśnym podwórki a głuchy nie jest! No i to ogrzewanie - strasznie długo się rozpędza.

Dochtór, wysłałam maila, w końcu!!