Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Możliwości dziesiątki jak widze. Jutro podjadę do do mojego Pana. W czasie wymiany opon okazało się, że osłona przegubu na prawym kole jest padnięta, wymieniliśmy jeszcze tego samego dnia, na szybko bo mechanik miał tylko chwilę i do tego kanał był zajęty. Chyba czas się umówić na poważnie;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ano troszkę zajrzałam do chałup, ciekawa byłam co słychać. :D

A śniegu to ja Wam zazdroszczę, u mnie pewniue jak zwykle będzie kilka stopni i ewentualnie mżący deszcz z wielką łaską... :sick:

Teraz to ja bym taki snieżek baaaardzo witała, zwłaszcza że naprawdę lubię sobie poodśnieżać, to świetna dawka endorfinek zimowych, jak jazda na nartach!

Patrze na śnieg a widzę brudne szyby i ciiii ...firanki:(Kiedyś też lubiłam odśnieżać,teraz nie:)Nie mam gdzie z tym śniegiem uciekać,wąsko.Narazie to śladowe ilości,ale jak dowali dużo to spory kłopot.co z nim robić:)

Dekoracje lubię oglądać,czekam na relację z ulubionego Twojego DPS-iu sklepiku:popcorn:

Odkąd mieszkam w swoim lesie jakoś mniej lubię śnieg ... W bloku, w mieście to mi gospodyni z gospodarzem chodnik pod drzwiami odśnieżali:yes:

Dochtór, jeśli chodzi o autko to jeszcze nie byłam, jutro się z Panem umówię. W kwestii pompy ... musze przemyśleć. Zadzwonię do Ciebie jutro albo pojutrze, oki???

Dlaczego do diabła komputer zmienia mi ustawienia językowe internetu na angielski przy każdym włączeniu, wie ktoś może???:bash:

Jakem cholera - cieszę się, że Cię zaraziłam! :D

Ewa - to po szwedzku, ale te obrazki są najważniejsze, wiesz... ;)

Prababko - fotek chyba nie będzie, jakieś paskudy mi wyszły, a nie zdjęcia, nie ma czego pokazać, by to dunder świsnął. :sick: