Moose 25.11.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 fotek chyba nie będzie, jakieś paskudy mi wyszły, a nie zdjęcia, nie ma czego pokazać, by to dunder świsnął. Nie desperuj... wrzucaj a wyobraź sobie minę J. jak na pytanie "co robisz?" usłyszał : krochmalę aniołki Tez wrzucaj... może się na święta pozytywnie nastawię... Moja szczepionka przeciw przedwczesnemu zwariowaniu świętami jeszcze działa! Moja działa ze zdwojoną siłą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) A ja czekam do 1 grudnia żeby światełka włączyć. Chyba będę pierwsza we wsi, ale co tam mozesz sie jeszcze zdziwic 1 grudnia to chyba u wielu godzina W u nas juz jeden na wsi rozwiesil lampki wiec teraz to hurtowo ruszy zapewne my wieszamy 6, sobota, mikolaj - ladna data i nie za dlugo do swiat Edytowane 26 Listopada 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2014 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Heh - w szwedzkich domach już u wielu światełka rozwieszone. Zdumieliśmy się niepomiernie, bo że w sklepach to jasne, ale żeby w domach tak wcześnie??? Ja w tym roku też miałam zamiar na Mikołaja zacząć, ale kto wie, czy się nie złamię i nie zacznę wcześniej. Osia - może coś uda się wybrać, choć wątpliwe bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 6 grudnia u mnie też pasi, to już bliżej niż dalej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.11.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 W zeszlym roku miałam pałera... natchnęłyście mnie pozytywnie i porozwieszałam lampki, bombki i takie tam W tym roku na razie kompletnie tego nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.11.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 na polowanku ... indyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.11.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 znaczy się aligator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2014 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Nooo, znaszłeś się wreszcie, Pawełku! Wygrzebałam co ciekawsze zdjęcia i wstawiłam na blogu. Ostrzegam - marna jakość, duża ilość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Ooooo Cheffie wrócił!!!! A dlaczego indyk na polowaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 skrzaty swietne, sprawilabym sobie takiego jednego paszczaka a jak tam kawa z zoledzi, dobra czy taka se. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.11.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Ja się lubie gapić na mikołaje:)Co to dla Ciebie DPS-iu zrobić Sobie takiego na szydełku? Widzę,ze w tym roku ludzie robią stroiki w słoikach:) DS-ia,czułaś Si trochę jak w bajce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Kochana - nie tylko trochę, ale całkiem jak w bajce. Był ogromny biały pluszowy koń z białą karetą, zimowa sceneria, choinki wielkie, a w karecie Kopciuszek naturalnej wielkości. Tylko fotka absolutnie nie nadaje się do pokazania, trzeba by na ich stronce spojrzeć. Kawa z żołędzi całkiem fajna, delikatny ma smak i aromat, wciąż zamiaruję o niej napisać, tylko fotki zrobić potrza jakieś galante. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.11.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Obziorałam bloga... foty rzeczywiście hmmm... jakby tu rzec... nie najlepszej jakosci czy cóś Ale klimat pewnikiem niepowtarzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.11.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Depesia wróciła ze szwendania się po świecie, zajrzę na bloga zdjęcia pooglądać. EZS, planowałam tak jak Ty być pierwsza i ustroić ogród światełkami już 1 grudnia, ale stchórzyłam i zrobię tak jak TAR, 6 grudnia w mikołajki. W ubiegłym roku powiesiłam w połowie grudnia i byłam w tym osamotniona. Reszta zaświeciła dopiero na dwa dni przed świętami. Osia, jak spadnie śnieg, to poczujesz nastrój. U mnie biało, więc mnie nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ja co roku mam zamiar ubrać choinkę już 203 dni przed Wigilią i ciągle coś staje mi na przeszkodzie ... W tym roku się nie dam, ubiorę!!!!!! Skrzaty boskie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2014 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Skrzaty są naprawdę cudne, już myślę, z czego ja im te czapy zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.11.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ja co roku mam zamiar ubrać choinkę już 203 dni przed Wigilią i ciągle coś staje mi na przeszkodzie ... Było nie rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 :D:D Teraz zauważyłam, co napisałam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 tez bylam lekko zdziwiona ale pomyslalam a moze tak lubi rzeczywiscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 A ja byłam zafascynowana - dlaczego akurat 203, co jest wtedy szczególnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts