Arctica 30.11.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No. Czyli jednak lubicie święta!!! :p no niezabałdzo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Nie znacie się, smarkate jedne. Musiałybyście do mnie przyjechać - nie ma parcia na dwudziestą pieczeń, ale za to dekoracyjki i muzyczka, to jest to, co tygryski lubią najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ale że jakie smarkate toż pisałam że święta kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.11.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 no ja obstaję przy swoim nie lubię tych świąt , ale dekoracyjki lubię wróciłam z adwentowego nabożeństwa i na stole stroik adwentowy już od wczoraj jest i serwetki świąteczne też już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Wyszło na to, że smarkata jestem:lol: Fajnie!!! Dekoracyjki wychodzi na to, że lubię bo narobiłam i nawet mi się podobają, dzisiaj będę bombki przemalowywać jak się wyśpię i zwierze ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Wszystkieście smarkate! Stateczne matrony w okresie klimakteryjnym, takie jak ja, tutaj nie występuję, więc jestem jedynym głosem rozsądku i mania za złe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.12.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 a co ty taka wyjatkowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.12.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ja tam od wieku pokwitania i jeszcze wcześniejszego lubię te świeta:)Niezmiennie:)Nie zapraszam siostry -sanepid czy jakiegoś brata-kontrolajakościiilościjadła:)Ubieram choinkę,nakrywam stół i cieszę się zgiełkiem rodzinnym bo ten jest bezcenny:)Przybywa niestety pustych miejsc przy stole-ale przybywają i nowi-życie się musi toczyć.. Rodzino,przybywaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ja tez od zarania lubiłam te święta, pomimo powolnego przekwitania lubię dalej! Jeno mam gdzieś ilość potraw na stole bardziej mnie interesuje ilość bombek i lampek na choince:yes: A ta jest zazwyczaj imponująca!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.12.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Brazka:D:hug:Wiesz,że wieszam jeszcze takie ok. 100letnie?I mam kilka klipsów przegubowych ,stareńkich,podrdzewiałych na świeczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.12.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 no to ja was zaskoczę ......klimakterium mam ( a więc nie jesteś jedyniasta w swoim rodzaju Pani Sosnowego Domostwa:D) a mam już posprzątane i udekorowane :yes:na kominku wiszą skarpety i czekają serwety świąteczne rozłożone .....siadam do maszyny co by do kuchni świąteczną zazdrostkę uszyć a potem będę tworzyć drewniane i szyszkowe choinki i piec piernikowe ozdoby .......a czy święta będą to się okaże , bo kryzys światowy mnie dopadł gęś jest ale na prezenty ...to już inna inszość .....a jak kacza dupa zrobi nam Majdan w 13 - tego , to nikt nie będzie miał świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Relka, padłam! Masz rację, kochana z tą kaczą dupą, ale że już masz porozstawiane - toż to własnie dowód na zaczynające się klimakterium! Ja tez od zarania lubiłam te święta, pomimo powolnego przekwitania lubię dalej! Jeno mam gdzieś ilość potraw na stole bardziej mnie interesuje ilość bombek i lampek na choince:yes: A ta jest zazwyczaj imponująca!!!!! Od dawna i od początku wiadomo było, że pewne rzeczy mamy baaaaaardzo bliskie... Właśnie ze wsi gminnej wrócilim, trza się brać za robotę jaką, obiecałam sobie, że nowe zasłony do pokoju gościnnego obszyję na święta, może wreszcie uda mi się zmobilizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.12.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 ech,młodzieży droga:)Po klimakterium to już się pierze stare zasłony i obiecuje sobie,że się nie spanie z drabiny przy zawieszaniu:)Radości z szycia nowych,DPS-iu i Relek:) Relek,masz w lodówce gęsią d, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 sluchalam dzisiaj w radiu komentarz powyborczy nowego przydupasa kaczej dupy - sluchajcie oni naprawde wierza w to co mowia:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.12.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Nie wierzę... znaczy nie wierzę ze wierzą. Statystycznie niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.12.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 jakie klimakterium? wpadłam na pomysła, że najbardziej cieszy ten świąteczny urok ( ja straciłam bardzo wcześnie wszystkich bliskich i wierzcie mi, że wtedy żadne święta już nie cieszą i czas tego nie zaciera ...... moje święta są , bo mam dzieci ) cieszy mnie możliwość odmienienia domu na chwilę , w te święta na złoto- czerwono a wielkanocne żółto - zielono ....w tym roku zaczęłam od 1 grudnia , bo będzie czas się nacieszyć. Po świętach jeszcze Nowy Rok , Trzech Króli a potem dzień coraz dłuższy i to przebranie przestaje być magiczne :Dwięc sobie wydłużyłam , wszak oczekiwać trzeba w nastroju świątecznym ....czyż nie? gęś w lodówce też czeka Tarciu, na podstawie ich wypowiedzi to ja bym wszystkich na obserwacje wysłała w poszukiwaniu chorób psychicznych , stanów urojonych i diabli wiedzą czego jeszcze tam ....zawsze miałam wrażenie , że rewolucje to się robi porywając masy. a oni chcą robić dzieląc te masy i wyprowadzając na ulicę swoją część ....a jak im się to wymknie spod kontroli i krew się poleje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Najbardziej bolesne dla mnie jest to, że ponad 1/3 społeczeństwa słucha kaczej dupy... Ech, życie... Ja dzisiaj zmobilizowawszy się i obszyłam nie tylko nowe zasłony ale i nowe firany, a nasza łazieneczka zaczyna wyglądać jak łazieneczka, tralala! Jutro mamy wyjazd, ale w tym tygodniu koniecznie skończyć trzeba, już tylko zostało zainstalować muszlę i umywalkę, wszystko inne zrobione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.12.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Nauczyciela od polskiego mi trza co by rozwiązał - Wypisz siedem takich wyrazów, które tworzą pary. Co łączy ze sobą te wyrazy? bukszpan, źródło, wędka, szczegół, wspólny, stróż, źródło, szczegół, żabka, róg, spóźniony, lustro, różnica, stróż, różnica , kęs, płótno, różdżka, spóźniony, mrówka, płótno, koszula, próg nie kumam nic Edytowane 2 Grudnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) mrówka - prógróżnica - stróżróżnica - różdżkastróż - źródłowspólny - spóźniony tak mi sie nasunelo, ale nie wiem czy to dobry tok mojego myslenia Edytowane 1 Grudnia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts