relek 03.12.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 (edytowane) powiem Wam, że maturę kiedyś zdawało się samodzielnie ...dawalim radę :)nawet z matematyki a kilka lat temu, jak jeszcze była stara matura ta bez prezentacji , to zawiązywały się komitety rodzicielsko- pedagogiczno - studenckie ( komitet też miewał problemy ) do rozwiązywania zadań matematycznych na maturze , bez tego zdałaby jedna osoba ....nie wiem jak dziś przy tych testach Depesiu :)mam dla Ciebie coś ....znasz język i masz las ....sama się oddalę , nie musisz kopać , wyrzucać Edytowane 3 Grudnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 noo w kanapkach przynosili rozwiazania, pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.12.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 zadanie na dziś nieortograficzne Niemcy , czyli bliscy sąsiedzi DPS nauczają jak rozpalać w kominku ( unijne tumoki ) w necie jest dużo o rozpalaniu od góry w piecach ...za cholerę nie kumam po co to ? tak w kominku jak i w piecu jak się rozpala to jest minuta osiem a potem i tak się dokłada z góry , więc potem się pali od dołu to czemu zachwalają palenie od góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 to tak jeszcze apropo kaczej dupy, przerazenie ogarnia https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4TCtalr8j4I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 a Depesi nie ma, pewnie ozdabia chate i nastraja sie swiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.12.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 j jak zombie na tym filmiku wygląda, a ten pod skrzydła przyjęty syn marnotrawny dość przerażoną minę ma - jakoś wcale mnie ich nie żal - i tylko baby fanatycznie, w uniesieniu śpiewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.12.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 (edytowane) wygląda na tym filmie jakby był ostatnim stadium parkinsona .....obiecujące ciotka mi mówiła , że te urodziny leciały od 11 do 19 (chyba) w TVJEDYNEJSŁUSZNEJ ...to mógł go ryzyk wykończyć ....półtorej godziny ze Śląskiem śpiewał a on śpiewać nie lubi Edytowane 3 Grudnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 dla mnie wyglada to jak w sekcie, fanatyzm na maksa. ale spojrzcie na pozostalych: blaszczakow, ziobre i reszte przydupasow - widac ze sie mecza ale koryto najwyrazniej warte tych meczarni no nie, niektorym sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Wiecie , ja jestem przerażona tym filmem, takie obrazki to się widuje u skrajnych fanatyków i nic dobrego z tego nie wychodzi. Przyznaję ... dżówno mnie obchodzi kim kto jest, dla mnie ktoś jest albo przyzwoitym człowiekiem albo gnojem, ale tych ludzi boje się już od pewnego czasu. Oni są w stanie wojnę domową rozpętać, żeby tylko dorwać się do władzy!!! Ale my tu gadu gadu a Depsia dom stroi na święta!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.12.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Tarcia, przez Ciebie całą mszę rocznicową obejrzałam :rotfl:tyle naftaliny się naoglądałam wszystkie posły się bujały a kaczy puch stał twardo i brał na siebie falę z lewa , fale z prawa :)on ma jakieś problemy natury ps.......albo był zły, że ryzyk go olał ....pychy pucha się nie olewa ten filmik nie pokazuje prawdy , na całości widać , że oni tam z musu byli , bo następnego dnia były wybory , musieli pokazać naftalinie na kogo ma głosować ( wszystkie ich działania są nakierowane cynicznie na zdobycie władzy) jacy to prawi Polacy patrioci Depesia to się nam zaklinowała w swojej mikrołazieneczce, czy podtrzymuje umywalkę Sołtysowi ? Edytowane 3 Grudnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 no toz przeciez wyzej napisalam to samo, nie musialam sie meczyc i calosci ogladac, wystarczyl mi ten fragment:lol2: oni sa przewidywalni bardziej niz .............. hmmm co jest najbardziej przewidywalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Uff - zaczęłam kampanię porządkową w pokoju na górze, gdzie pierdolnik nieprawdopodobny powstał ostatnio. Trza było cały dzien poświęcić, żeby pokój w ogóle wygląd mieszkalnego pomieszczenia odzyskał! No ale jeszcze chyba tylko z jeden dzień i jeden pokój będzie zrobiony! No i na dole w gościnnym poszyłam nowe zasłony, obszyłam nowe firany, poprałam to, poprasowałam i powiesiliśmy ze Sołtysem. A Sołtys walczy z łazienką, chyba oboje habilitację zrobimy ze składana durnych szafek łazienkowych! Niemniej są sukcesy, łazienka na ostatniej prostej, kibelek został użyty! Ekstra i w ogóle, mówię Wam! Jak już złożymy tę szafkę (w ogóle nie wyglądała na to, że ma tyle dziwacznych dupersztyków i ancugli!), to założenie umywalki na nią to już będzie jutrzejszy mały pikuś, to MUSI być pikuś... Co do urodzin i śpiewania powiem tak: żeby ten śpiew, ten duch ze śpiewanych pieśni i mówionych modlitw przenikał tych ludzi, to ja bym szczęśliwa była. Niestety, często nie mają pojęcia, jakie naprawdę jest przesłanie Chrystusa, co oznacza miłość bliźniego, skromność, uczciwość i temu podobne "bzdury". A szkoda, 10 przykazań to bardzo piękny dokument... I kiedyś już pisałam, że bardzo mi sie podobała taka kampania społeczna: "Nie kradnę. Nie zabijam. Nie wierzę." Jeszcze żeby ta druga strona też potrafiła uwolnić się od uprzedzeń i generalizowania... A tak - tworzy się błędne koło. Ci kaczystowscy mówią na resztę, że "zdrajcy", reszta na kaczystów, że "oszołomy i świry"... A normalni, bez zacietrzewień, bez myślenia z końskimi klapkami - są jeszcze jacyś w tym kraju...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 oj Depesia tu bez wodki nie rozbieriosz, obie strony "tego konfliktu" (tak delikatnie ujme) maja swoje za uszami. ktos kiedys zaczal, kto? tego juz nie dojdziesz, generalnie 99% naszych politykow poslalabym w kosmos z biletem w jedna strone, niewazne z ktorej oni strony. czy jestem ta zla - tak jestem. politykow i ludzi pokroju malego grzybka po prostu nie trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 TARcia a co Ci biedny kosmos zrobił???????? Depsia, jak Ty zdjęć łazienki nie zrobisz i nie pokażesz to poczuję się osobiście dotknięta!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Nie trawię rozmów o polityce... drzwi znajdę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.12.2014 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Paniom dziękuję za "wyrazy" Każdy ma pełne prawo do własnych "granic tolerancji" ... lecz nie każdy musi się z nimi zgadzać ... ale i tak Was wszystkich bardzo lubię ps - w moim przypadku np jest "zerowa tolerancja w paskudzeniu jedzenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.12.2014 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Nie trawię rozmów o polityce... drzwi znajdę sama To wyjdziemy razem Wydawał mi się normalny oszołom Pali... ten od Gomorci... ale co? Jak do koryta się dostał to tak go skutecznie zamknęli, że nawet mru, mru nie słychać Nie mam pojęcia jak to działa... i chyba nie chcę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2014 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Zawsze twierdziłam (i zdania raczej nie zmienię), że wszelki radykalizm jest bardzo groźny. Nie odsądzać od rozumu, czci i wiary, słuchać, czasem ten drugi powie coś głupiego dla mnie, ale niekoniecznie głupiego dla innych. Dać normalnie żyć, ot i wszystko. A u nas od razu wszystko na udry i z darciem szat. Pawełku - no tolerancja w żarełku też potrzebna! Dzisiaj odbieramy zamówione mięsiwa i będzie kiełbaska wędzona, mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.12.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 no tak podsumuję : a nie mogłoby w tym kraju być tak cudnie i przyjemnie ? Każdy by się do każdego uśmiechał , podawał dłoń , nie tylko na przywitanie ......politykiem zostawał Judym a nie paszczożerca, co to nie ma pomysłu na życie uczciwe, więc idzie w samorządy i partie ......na ulicach miast korowody roztańczonych , rozbawionych obywateli a nie marsze żałobne, prowokujące kiboli do zadymy ......w miastach fabryki produkujące nasze polskie, nie angielskie, nie chińskie, ale nasze, nasze polskie, nie tajwańskie , nie jakieś inne, Ale rodzinne ! Ale rodzinne .......i aby Polska rosła w siłę a ludzie żyli dostatniej a zwierzęta mówiły ludzkim głosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.12.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 a zwierzęta mówiły ludzkim głosem Nie... Boże broń... żona... jeszcze kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts