Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prababko - będę zachwycona czymś jasnym, sama na pewno teraz nie zrobię, latam jak kot z pęcherzem... ;)

Szynki i boczki już nasolone, mięso kiełbasiane wymiętoszone z przyprawami, jutro pójdzie do osłonek i do wędzenia. :cool:

Łazienka się absolutnie kończy! :wave:

Jeszcze tylko chwileczkę, tylko momencik i będzie gotowa!

Zostały szufladki szafkowe do poskładania, fragmenciki ścian do poprawek malarskich i... GOTOWE! http://cosgan.de/images/midi/froehlich/g052.gif http://cosgan.de/images/midi/froehlich/g052.gif http://cosgan.de/images/midi/froehlich/g052.gif

Pojęcia nie macie, jaka to radość - mieć łazienkę na własność po 25 latach...

DPS-iu,ja Ci wydziergam bombę:),jesli chcesz i jeśli Ci nie przeszkadza,że to trochę wariacja na temat schematu:)Tam w schemacie jest jakiś myk,którego ja nie czytam:)może na gromniczną?Beż czy ostry granat???

U mnie objaśniłam Ci myka:)

Gdzie zdjęcia????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

poczekam spokojnie, pamietaj obiecalas ;):yes:

i szlag by trafil, nie bedzie jutro lampek wieszanych w ogrodzie, ani firan pranych, kto wie czy dam rade podjechac nad stawy i rybki zamowic :( dopadla mnie cholera chorobsko i mezowatego cos rozbiera, bialasy tez gardla i uszy maja zawalone. ot pomorek

jutro pewnie wszyscy bedziemy sie kisic w lozeczku, tylko nie ma zadnej "maryski" do usługiwania ;)

dzieki dziewczyny, szczegolnie dzis jest mi ciezko z oddychaniem przez te moja astme :bash: wziew nie dziala chyba czas czyms mocniejszym sie sztachnac:sick:

mnie dzis sie snila fryzjerka naszych bialasow, co to moze oznaczac:rolleyes: chyba to przypominacz jakis, bo za tydzien tam idziemy :D i snily mi sie jeszcze jakies pracowe glupoty (od poniedzialku bylo z deczka ciezko i nerwowo). ciesze sie, ze juz piatek i po pracy tylko wyjde z kurduplami na szybki spacer i wreszcie jak bialy czlowiek w lóżku zalegne do poniedzilaku zapewne ;)

Zdjęcia niestety są bardzo nieostre - ten kodak jest do dupy. :bash:

Dziwne, bo teoretycznie ma niezłe parametry, a w praktyce jest ogromny problem z ostrością zdjęć.

Wcześniej miałam kodaka i byłam z tamtego bardzo zadowolona.

No trudno, nic już nie będę teraz kupować, aż nazbieram na tę lustrzankę... ;)

A powierzchnia łazienki to 3m2. Naprawdę!