Arctica 04.12.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Mój też by oszalał z tymi wszystkimi babami w chałupie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.12.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 DPS-iu,ja Ci wydziergam bombę,jesli chcesz i jeśli Ci nie przeszkadza,że to trochę wariacja na temat schematu:)Tam w schemacie jest jakiś myk,którego ja nie czytam:)może na gromniczną?Beż czy ostry granat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Nie... Boże broń... żona... jeszcze kot masz racje maz ględoła i jeszcze dwa psy, jazgoty, chyba zwariowalabym:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Nie wiem, czy chciałabym wiedzieć co moje koty i onkowa gnida mają mi do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Prababko - będę zachwycona czymś jasnym, sama na pewno teraz nie zrobię, latam jak kot z pęcherzem... Szynki i boczki już nasolone, mięso kiełbasiane wymiętoszone z przyprawami, jutro pójdzie do osłonek i do wędzenia. Łazienka się absolutnie kończy! Jeszcze tylko chwileczkę, tylko momencik i będzie gotowa! Zostały szufladki szafkowe do poskładania, fragmenciki ścian do poprawek malarskich i... GOTOWE! http://cosgan.de/images/midi/froehlich/g052.gif http://cosgan.de/images/midi/froehlich/g052.gif http://cosgan.de/images/midi/froehlich/g052.gif Pojęcia nie macie, jaka to radość - mieć łazienkę na własność po 25 latach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Wyobrażam sobie tą radość!!!!!! A spróbuj zdjęć nie pokazać toooo ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.12.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 DPS-iu,to dopiero mikołajki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.12.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 DPS-iu,ja Ci wydziergam bombę,jesli chcesz i jeśli Ci nie przeszkadza,że to trochę wariacja na temat schematu:)Tam w schemacie jest jakiś myk,którego ja nie czytam:)może na gromniczną?Beż czy ostry granat??? U mnie objaśniłam Ci myka:) Gdzie zdjęcia???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Nie wiem, czy chciałabym wiedzieć co moje koty i onkowa gnida mają mi do powiedzenia Też nie jestem zainteresowana... phhhh Wyobrażam sobie tą radość!!!!!! A spróbuj zdjęć nie pokazać toooo ...... Toooo x 10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 No doooobra, pokażę na chwilę... jak zrobię gotową łazienkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 poczekam spokojnie, pamietaj obiecalas i szlag by trafil, nie bedzie jutro lampek wieszanych w ogrodzie, ani firan pranych, kto wie czy dam rade podjechac nad stawy i rybki zamowic dopadla mnie cholera chorobsko i mezowatego cos rozbiera, bialasy tez gardla i uszy maja zawalone. ot pomorek jutro pewnie wszyscy bedziemy sie kisic w lozeczku, tylko nie ma zadnej "maryski" do usługiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.12.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 A ja wczoraj zaglądałam,no jak na chwilę.... TARcia,zdrowieJ!A "maryśka" zawsze jest jedna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.12.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Nie wiem czy tą samą maryśkę masz na myśli, ale ta z moich to na pewno herbaty nie poda:D Tarciu zdrowiej! A mi się wczoraj śniły grzyby - choróbsko czyha!!! Do jutra ma nas nie złamać bo na koncert idziemy, w ogóle ma nas nie złamać bo zwierza nie honorują L4:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 dzieki dziewczyny, szczegolnie dzis jest mi ciezko z oddychaniem przez te moja astme wziew nie dziala chyba czas czyms mocniejszym sie sztachnac:sick: mnie dzis sie snila fryzjerka naszych bialasow, co to moze oznaczac:rolleyes: chyba to przypominacz jakis, bo za tydzien tam idziemy i snily mi sie jeszcze jakies pracowe glupoty (od poniedzialku bylo z deczka ciezko i nerwowo). ciesze sie, ze juz piatek i po pracy tylko wyjde z kurduplami na szybki spacer i wreszcie jak bialy czlowiek w lóżku zalegne do poniedzilaku zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 TAR zafunduj sobie Witaminę C albo jeszcze lepiej taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Zdrowiej, Tarciu, byle szybko i skutecznie! No dobra... kwilkie przed podłączeniem bojlera. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Zdjęcia niestety są bardzo nieostre - ten kodak jest do dupy. Dziwne, bo teoretycznie ma niezłe parametry, a w praktyce jest ogromny problem z ostrością zdjęć. Wcześniej miałam kodaka i byłam z tamtego bardzo zadowolona. No trudno, nic już nie będę teraz kupować, aż nazbieram na tę lustrzankę... A powierzchnia łazienki to 3m2. Naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Fiu, fiu.... pięknie wyszło - GRATULACJE Ostrość zdjęć może wynikać ze zbyt słabego światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.12.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Bardzo się cieszę,że ją masz:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Rozumiem, że prysznic z umywalki?? Fajnie wyszło, naprawdę fajnie, gdyby była inna to nie byłaby Twoja Gratuluję pomysłu a Sołtysowi gratuluję .... cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts