Gagata 22.08.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Widzę dziewczyny oglądały Walke o ogień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Widzę dziewczyny oglądały Walke o ogień... A co... oglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A ja mam taki "ręczny magiel", nawija się bieliznę na drewniany wałek i jeździ po stole zębatą dechą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.08.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Alez to kiedys było proste i ... nturalne Zobaczycie-jeszcze wróca te czasy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Alez to kiedys było proste i ... nturalne Zobaczycie-jeszcze wróca te czasy..... O tak ... szczególnie jak opłaty za media będą dalej szły w górę Ale fakt, było prosto, naturalnie, nieskomplikowanie i ... psia krętka ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.08.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 braza - a teraz to lekko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 braza - a teraz to lekko ? ... też nie Pralka nie ma w programie wieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 braza - a teraz to lekko ? ... też nie Pralka nie ma w programie wieszania http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o080.gif I monitor do czyszczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 braza - a teraz to lekko ? ... też nie Pralka nie ma w programie wieszania http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o080.gif I monitor do czyszczenia!!! Ups Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.08.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Tak tak to prawdziwy skandal. A zmywarka nie wkłada do szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 O żesz, u mnie Goście, a ja śpię. No ,az wstyd Karniaki poleca jak nic DPSZ przykroscia stwierdzam, ze wierze w buractwo Bo jesli ktos nie rozumie zartow i ironii to burak chyba, no nie? Zruszylam sie tym co napisalas. Zruszylam na powaznie ,poczulam sie jak w misji rozsmieszania narodu Czy moge zapytac? Chcialam sie zapytac czy z atrakcji u Ciebie to jest moze pranie na tarze? Pamietam , ze moja Babcia miala taka tare. Bardzo sie meczyla z takim praniem kiedys. Teraz to moglaby byc atrakcja turystyczna ,dla chetnych oczywiscie. Tak mi sie dzisiaj snilo , ze piore na tarze , to pisze. I pajaki mi sie snily , w wielkich pajeczynach kolo mojego domu. Kochana, przywróciłaś mi wiarę w buractwo! Jak się zruszyłaś, to ja się cieszę. To znaczy, że nie jesteś bezduszna, nie? Pranie na tarze, powiadasz... Myślałam raczej o ręcznym plewieniu ogrodu warzywnego. Stopień zmęczenia podobny, a i efekt wizualny też. Muszę pomyśleć o jakiejś ławeczce dla panów. Do patrzenia znaczy. Pająki - podobno szczęście jak się śnią...? Już się bałam, że śniły Ci się u mnie w domku... Byłaby poruta... Tomek, ja też ten magiel mam. Czasami używam jako argumentu w dyskusjach z rodziną - bardzo się boją, że im każę używać do pościeli i rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Tak tak to prawdziwy skandal. A zmywarka nie wkłada do szafek. Czy Wam, moje drogie, nie przewróciło się w głowach? Tylko by wieszały i wkładały. Jakie to nieskromne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Myślałam raczej o ręcznym plewieniu ogrodu warzywnego. Stopień zmęczenia podobny, a i efekt wizualny też. Muszę pomyśleć o jakiejś ławeczce dla panów. Do patrzenia znaczy. No nie, Domeczku To chociaż jakieś polowanie na rogaciznę zorganizuj, cobyśmy my (panie) też se mogły popatrzeć Szkoda, że ja takiego magla nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Toż rogacizna na ławeczce będzie grzecznie siedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jutro zrobie zdjęcie mojej zdobycznej "maglownicy i wkleję. Faktycznie jest to broń "rakietowa". Może być używana wyłącznie przeciwko niewiernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jutro zrobie zdjęcie mojej zdobycznej "maglownicy i wkleję. Faktycznie jest to broń "rakietowa". Może być używana wyłącznie przeciwko niewiernym. Tortury są zakazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A gdzieżby tortury! Jakże moglibyśmy! Tylko lekko połaskoczemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A gdzieżby tortury! Jakże moglibyśmy! Tylko lekko połaskoczemy... Tiaaa. Obiecanki, cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a115.gif No właśnie http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/16.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts