Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mam taki "ręczny magiel", nawija się bieliznę na drewniany wałek i jeździ po stole zębatą dechą. :D

O żesz, u mnie Goście, a ja śpię. :oops: :o
No ,az wstyd :D

Karniaki poleca jak nic :roll:

DPSZ przykroscia stwierdzam, ze wierze w buractwo :roll:

Bo jesli ktos nie rozumie zartow i ironii to burak chyba, no nie? :D

Zruszylam sie tym co napisalas.

Zruszylam na powaznie ,poczulam sie jak w misji rozsmieszania narodu :D

Czy moge zapytac?

Chcialam sie zapytac czy z atrakcji u Ciebie to jest moze pranie na tarze? :roll:

Pamietam , ze moja Babcia miala taka tare.

Bardzo sie meczyla z takim praniem kiedys.

Teraz to moglaby byc atrakcja turystyczna ,dla chetnych oczywiscie. :D

Tak mi sie dzisiaj snilo , ze piore na tarze , to pisze.

I pajaki mi sie snily , w wielkich pajeczynach kolo mojego domu. :-?

Kochana, przywróciłaś mi wiarę w buractwo! 8) Jak się zruszyłaś, to ja się cieszę. To znaczy, że nie jesteś bezduszna, nie? :roll:

Pranie na tarze, powiadasz... Myślałam raczej o ręcznym plewieniu ogrodu warzywnego. Stopień zmęczenia podobny, a i efekt wizualny też. Muszę pomyśleć o jakiejś ławeczce dla panów. Do patrzenia znaczy. :roll:

Pająki - podobno szczęście jak się śnią...? Już się bałam, że śniły Ci się u mnie w domku... Byłaby poruta... :roll: :lol:

Tomek, ja też ten magiel mam. Czasami używam jako argumentu w dyskusjach z rodziną - bardzo się boją, że im każę używać do pościeli i rzeczy. :D

Myślałam raczej o ręcznym plewieniu ogrodu warzywnego. Stopień zmęczenia podobny, a i efekt wizualny też. Muszę pomyśleć o jakiejś ławeczce dla panów. Do patrzenia znaczy. :roll:

No nie, Domeczku To chociaż jakieś polowanie na rogaciznę zorganizuj, cobyśmy my (panie) też se mogły popatrzeć :D

Szkoda, że ja takiego magla nie mam :(

Jutro zrobie zdjęcie mojej zdobycznej "maglownicy i wkleję. Faktycznie jest to broń "rakietowa". Może być używana wyłącznie przeciwko niewiernym. :wink: :D