Maluszek 25.06.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Depsiu, fanie masz z tym basenem Miłych plusków życzę witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.06.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dzien dobry! To wy wszyscy z listy sie znacie?? Czy to w wiekszosci wieczorek zapoznawczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 w większości się znamy a z resztą bardzo będzie nam miło się w końcu poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Dzien dobry! To wy wszyscy z listy sie znacie?? Czy to w wiekszosci wieczorek zapoznawczy? ja prawie nikogo nie znam to będzie wieczorek integracyjny...na sianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.06.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No no zapowiada sie niezle, wieczorek i siano ladnie ze soba wspolgraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.06.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A ile zostalo miejsca na sianku? I co trzeba zrobic zeby sie zapisac na liste?? Jakies wpisowe?? Czy wskakuje sie na liste po wyrobieniu odpowiedniej ilosci postow w wattku wlascicielki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Króliczku, obok Ciebie to już tyle rezerwacji jest, że ja nie wiem, jak Ty to zrobisz Królik aukcję zrób wyprzedaż miejscówek kto da więcej dobry pomysł no to licytacja się rozpoczyna miejsca są dwa, ewentualnie trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 jea - jak się dopowiednio ułoży to może wyjść troszkę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.06.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Jak bedzie upojna impreza to nawet 4 pewnie by sie znalazly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.06.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 a jak się dwuwarstwowo położy to nawet i 6 wlezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A ile zostalo miejsca na sianku? I co trzeba zrobic zeby sie zapisac na liste?? Jakies wpisowe?? Czy wskakuje sie na liste po wyrobieniu odpowiedniej ilosci postow w wattku wlascicielki? Hmmm... Miejsca właściwie to nie zostało wcale, bo nie mam możliwości pomieścić więcej niż 30 osób, a wygląda, że tyle już się nazbierało dawno, bo przecież jeszcze ja i Nefer z rodzinami, a nie ma nas na liście. Następnym razem serdecznie zapraszam, na pewno zrobię Ci rezerwację na pierwszym miejscu listy. Nie gniewaj się, proszę, po prostu nie dam rady tyle osób pomieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 a jak się dwuwarstwowo położy to nawet i 6 wlezie... dwuwarstwowo to już chyba nie nie to to może miejscówki na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Królik, taki sprzedajny jesteś? To ja w to nie wchodzę. Woda do basenów nalana. Deszczyk popadał. Grządka ziołowa zrobiona. Nie ma jak miły dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Depesia, a turnusy dla rodzin wielodzietnych macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Królik pewnie tylko w szczytnym celu Depesiu zrób no fotę tej rabaty ziołowej i podaj co tam nasadziłaś plisss a u mnie też padał i nie musiałam podlewać YES! YES! YES! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No cos Ty jasne, ze sie nie gniewam, ale na pewno w porze grzybobrania zapukam do Twych drzwi Aha czytalam cos ze sie zastanawiasz nad gotowaniem, wiec z mojego punktu widzenia tzn uzytkownika, jakos sobie nie wyobrazam agroturystyki bez domowego i regionalnego jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja tylko uprzejmie przypominam, że jestem pierwsza na liście i tym razem nie popuszczę!!! Będę walczyć do ostatniego tchu!!!! I dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Królik, taki sprzedajny jesteś? To ja w to nie wchodzę. Woda do basenów nalana. Deszczyk popadał. Grządka ziołowa zrobiona. Nie ma jak miły dzień. ja się ino w szczytnym celu a tyłka dzisiaj nie miałem czasu wymoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Królik pewnie tylko w szczytnym celu Depesiu zrób no fotę tej rabaty ziołowej i podaj co tam nasadziłaś plisss a u mnie też padał i nie musiałam podlewać YES! YES! YES! Magi, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts