Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Iiiidę... prasować....

Zaraz przyniosę podmarznięte firany z ogrodu...

Mój salon wygląda, jakby tam wojna była!

Jestem przygnębiona i załamana tym widokiem, nie radzę sobie psychicznie z takim "burdlem". :confused:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój salon wygląda, jakby tam wojna była!

Jestem przygnębiona i załamana tym widokiem, nie radzę sobie psychicznie z takim "burdlem". :confused:

a co się tam działo? to jeszcze po łazience pozostałości?

Depsia:)głowa do góry :wiggle: jeszcze dzień , jeszcze dwa i salon wyłoni się z oceanu bezładu :rolleyes:

na pocieszenie Ci powiem, że mój władca za każdym razem mojego świątecznego sprzątania wchodzi ze słowami - " co tu taki burdel ?" - ja sprzątam ! ....- " a to nie powinno być czyściej?" ....- co ty się znasz na sprzątaniu ? żeby było ładnie , najpierw musi być burdel :wiggle:

co tu taki burdel ?" - ja sprzątam ! ....- " a to nie powinno być czyściej?" ....- co ty się znasz na sprzątaniu ? żeby było ładnie , najpierw musi być burdel :wiggle:

o! to zupełnie jak u mojego dziecka.... Szkoda, że ona nigdy w zasadzie nie osiąga tej fazy końcowej :(

idzie wianie :bash: jak ja nie lubię wiania ....

nikt się moim świątecznym strojem okna w kuchni nie zainteresował , to pokażę :p

z teściowej obrusa DSC_0225.jpg :wiggle:

a to moje salonowe firany z Ikei strasznie spsikane przez Młodość wałęsającą się czasem po moim domu ....... a mnie się bardzo spodobały :rolleyes:DSC_0132.jpg

DSC_0132.jpg

Depsia:)głowa do góry :wiggle: jeszcze dzień , jeszcze dwa i salon wyłoni się z oceanu bezładu :rolleyes:

na pocieszenie Ci powiem, że mój władca za każdym razem mojego świątecznego sprzątania wchodzi ze słowami - " co tu taki burdel ?" - ja sprzątam ! ....- " a to nie powinno być czyściej?" ....- co ty się znasz na sprzątaniu ? żeby było ładnie , najpierw musi być burdel :wiggle:

Święte słowa!!!

Zawsze na początku sprzątania jest BURDEL!!!

Wyjście jest jedno... nie brać się za sprzątnie!!!:D

Ech...

Niby wiem, że musi być burdel, żeby było lepiej, ale okropnie mnie to przytłacza, nic nie poradzę. :(

Zdołałam dzisiaj poprasować firany i zasłony, czyli 3 okna w salonie i jedno w kuchni dostały świąteczne ubrania.

Powiesiłam zaledwie jedną girlandę.

I to wszystko, a w chałupie dalej jak po wojnie...

Przepraszam, marudzę Wam, ale nie umiem być uśmiechnięta w takich warunkach, dusi mnie to i basta.

Jeśli uda mi się to trochę jutro ogarnąć, to pewnie i nastrój mi się poprawi.

A śniegu nadal nie mamy, biała jego mać.

By mógł i u nas trochę popadać!

Relcia - mam podobne firany, ale wiszą już kilka lat, myślę intensywnie o tym, żeby je wymienić na inne.

A czym Młodość firany spsikała...?

U mnie też pomalowało szronem!!! Ślicznie było! Aż się nie chce do domu wracać... bo moralniaka łapię od tego... niesprzątania!

Ale dokładnie jak u CIEBIE dEPSINKO, JAK ZACZNĘ SPRZĄTAĆ TO DOPIERO BĘDZIE BURDEL!

eEEE Capslock mi się wcisnął, nie kce mi się poprawiać... no jak tego nawet mi się nie chce to jak tu brać się za sprzątanie??? Już nawet przeliczyłam, w sypialni mam 15 metrów bieżących 160 szerokich plus słodkie qurnaichfirania mać lambrekinki!!!

Idę przemyśleć... a u siebie już napisałam, że idę sprzątać...

nic to najwyżej napiszę, że żartowałam:D