DPS 11.12.2014 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Na pewno żartowała, u niej porządek jak w pudełeczku, a opowiada, że bałagan widziała! U mnie BARDZO POWOLI zaczyna być widoczny środek NIEKTÓRYCH pomieszczeń. Jak w salonie będzie widać, że to salon, to wtedy może dojdę do normy. A zdjęcia są przecież ładne, Mirek! Jak kto ciepłolubny (zupełnie jak ja! ), to musowo kurtkę ciepłą założyć, czapeczkę i ękawiczki z szaliczkiem. W takim opakowaniu śmiało na dwór! Tyle, że teraz ta durna Aleksandra ma wiać, huraganowa jej mać... Dziecku w UK nawiała!!! Teraz myśli tutaj u nas wiać!!! Jestem oburzona do żywego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.12.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jestem również zniesmaczona Olką... Zwłaszcza, że jutro do miasta powiatowego mooszę jechać Nie lubię nie lubię nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Założyłąm rękawiczki, szalik i kurtkę ... mogę oglądać zdjęcia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 ja to lubię jak cieplusi halny wieje inaczej nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 A ja wcale nie lubię jak wieje... nie ważne co... Osia... pewnie że... Żartowałam!!! Jakby nie ten bałagan co go muszę zrobić coby posprzątać to może bym i posprzątała... zresztą czytałyście, czysto jak w pudełeczku to po cholerę się wysilać Choinkę miałam ubrać ale gdzieś mi się schowała i nie chciało mi się szukać... pomyślę o tym jutro, znaczy gdzie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.12.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 A ja wcale nie lubię jak wieje... nie ważne co... Siostro... Już mam wcoorwa, że jutro będzie wiało Za to wieczór a właściwie noc zapowiada się wielce sympatycznie a sobota to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 jedziemy w niedziele po choinki, bede musiala cos na nie rzucic ozdobnego porzadkow nie robie - mam w miare czysto a poza tym plecki mi siadly:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Bajzel mam totalny ale dekoracje świąteczne już co niektóre stoją Ja to mam podejście, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 dekoracje mam od tygodnia, uzupelnie troche jak choiny ubierzemy. jakies lancuchy na porecze,dzwonki, gwiazdki i takie tam duperszwance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 No u mnie ten bajzel powstaje m.in. w wyniku zakładania dekoracji świątecznych, przecie nie mogę na brudne. No to zaczynam sprzątać. No to mi się robi wieeeeelki burdel... Ale zaczynam widzieć światełko w tunelu. Jeszcze ze 2-3 dni i będzie lepiej... Jedziemy na sobotni wieczór do znajomych, bo zwariuję normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.12.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Nie sprzątam... nie stroję chałupy... mam gości jutro... BEDZIE WESOŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No właśnie, Ty masz gości, my w gości, najważniejsze, żeby było wesoło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 W gości nie poszłam, gości nie miałam więc z rozpaczy zawiesiłam lampki na zewnątrz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.12.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A ja nadal bawię się w chowanego z choinką!! Się łajza schowała:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Brazunia - foty by się przydali, a nuż co ś się odgapi? Pochwal się, dobra kobieto! Arctisia, ona chyba wyczuwa, że nie darzysz jej miłością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nie ma się czym chwalić, po prostu zawiesiłam lampki na krzewie tawuły i przeciągnęłam wąż kupiony 5 lat temu na płocie przy zielonym tarasie. Ot i cała filozofia, nie umiem inaczej!Ale zdjęia moge zrobić, czemu nie ... jutro, dzisiaj już mi się nie chce:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 `Było wesoło Dziś odpoczywam i nic nie robię...chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2014 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Ja dzisiaj w ramach odpoczynku poblogowałam sobie troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.12.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Qrna miałam sprzątać!!! I co??? Gardło mnie boli, chłopu się korzonki zapaliły i sama przy zwierzach muszę zasuwać... do zada taka robota, nooo!!!! Choinkę znalazłam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts