DPS 15.12.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Zrctisia, gratulacje, bo wyczyn to niemały! Na drugi rok nie ściągaj z niej lampek, będzie łatwiej. Ubrałam dzisiaj już trzecią choinkę. Już parę dni temu ubrałam małą sosenkę u chłopców. 2 dni później ubrałam taką maluśką, do nas do sypialni (może ze 40 cm ma). Dzisiaj ubrałam tę główną, salonową. Jeszcze mnie jutro czeka ubranie choinki u ciotki w Żarach (ciotka nie wiedzieć czemu od kilku już lat upiera się granitowo, że to muszę być ja, bo nikt inny TAK nie ubierze). A potem jeszcze u Babci... Jak tak dalej pójdzie, to zacznę chyba usługi odpłatne świadczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Nie sprzątam, nie ubieram już nic świątecznie... limit wyczerpałam... Mielimy jutro ciachać rudąmendę ale się vet zbiesił i zawiesił chwilowo skalpel Jak odwiesi to ma zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Ja tez jeszcze nie sprzątam, bo co jako tako uprzątnę to znowu bajzel ... poczekam. Przed samym przyjazdem Gagatków trochę ogarnę - jest szansa, że na wejściu będą mieli czysto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Z tego wynika, że ja powinnam sprzątać w wigilię kole południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Najbradziej frustruje mnie fakt, że nie mogę do końca posprzatać! Ciągle mam rozstawioną w salonie deskę do prasowania, rozwalone po podłodze komplety lampek choinkowych, porozkładane różności, wrrrrr!!! Cholera mnie strzela na to. No nic, będę liczyła dni do przyjazdu chłopców, może jakoś mi zejdzie. Muszę do ogrodu chyba wyjść w tygodniu, sprawdzić, czy czasem cebulowe nie wyłażą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 a bo musialas wszystko na raz z z kartonow wywalic, nie moglas po kolei??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Otóz to, sama prawda z ust TARci płynie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Ale kiedy ja nie pamiętam dokładnie, CO ja tam mam, muszę pierwej zobaczyć, a dopiero zdecydować, czego użyję w tym roku! Tego jest naprawdę dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 wykrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 To wyrzuć połowę o połowę mniej roboty i bajzlu bedzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 mialam to samo na jezyku ale nie chcialam sprofanowac Depesinego rogu obfitosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.12.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ja tez jeszcze nie sprzątam, bo co jako tako uprzątnę to znowu bajzel ... poczekam. Przed samym przyjazdem Gagatków trochę ogarnę - jest szansa, że na wejściu będą mieli czysto:D Powiem Romkowi, żeby się wzruszył Ja chcę odpocząć. Tylko odpocząć. TYLKO.....? NICNIEROBIĆ - a do tego celu Brazoczysko jest idealne :yes: Piernik już nabiera mocy prawnej (ja wiem, że to akurat nie jest takie ważne). Część mięsa na pasztet (dziczyzna..) czeka na niedzielę, kiedy to ciocia Anita weźmie je w swoje rączki.... A w poniedziałek upieczona zostanie duuża babka drożdżowa.... No i po wizycie na Jarmarku Światecznym w Miliczu (same wyroby firmowe z Doliny Baryczy) - juz możemy jechać NA PÓLNOC!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 NIE MA MOWY o jakimkolwiek uszczuplaniu stanu posiadania choinkowo- pokojowych gadżetów świątecznych! Sama sugestia wzbudza we mnie trwogę i odrazę! Ciotkowa choinka już ubrana, chałupa udekorowana, w tym tygodniu trzeba zrobić ostateczny szlif u siebie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 nie mam siły myśleć o czymkolwiek nawet chłopa pognać żeby mi światełka na dworze zawiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Gagatka, zrób zdjęcie wzruszonego Romka, bardzo Cię proszę!!! Specjały z Doliny Baryczy .... noooooooo!!!! Depsik, ja tylko tak sobie gadałam, żeby rozmowę podtrzymać wiem, że za żadne pieniądze nie oddasz nawet zbitej bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Gagatka, zrób zdjęcie wzruszonego Romka, bardzo Cię proszę!!! Specjały z Doliny Baryczy .... noooooooo!!!! Sama zrób, jak sie Romek wzruszy ofkors.... a może jeśli sie nie zapomni wzruszyć... czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.12.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 To wyrzuć połowę o połowę mniej roboty i bajzlu bedzie:D wyrzuciliśmy 2/3 (za dużo się nazbierało przez lata) ... zresztą, oboje tych Świąt nie lubimy (praktycznie to żadnych nie lubimy ... zawsze przed jest więcej pracy) życzenia jednakowoż składamy ... szczególnie tym którzy lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Cheffie no coooo Tyyyyyyy!!!! Te akurat święta fajne są!!!!!!!!!Naprawdę!!!!!! .... dobra wiem, nie dla wszystkich .... A życzenia przyjmuję jak leci, bardzo lubię życzenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Zabieganam, ale myślę jak Braza, one są fajne. Pawełku - :hug: Ty wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts