Moose 18.12.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Depsia, dzieckowi oraz mamuni gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 oooooooooooo ode mnie też gratulacje dla Syna no i Mamci która dobrze Synka wychowała tia w ramach nic nie robienia-niechcenia zapeklowałam szynkę, zrobiłam rolmopsy, śledzie po japońsku (znaczy ktosik je tak nazwał ) a jutro po kaszubsku, porąbało mnie z tymi śledziami:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.12.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 a to Wy już zaczynacie ? :eek:stare potem będziecie wcinać? w kwestii ratowania się nie wypowiadam .......bo z doświadczenia wiem , że to nigdy nie wiadomo co kto komu i po co......bardziej bym w prośbę do Was poszła , bo Wy macie jakąś moc sprawczą co by dzieciątku pomóc ...urodził się Karolek w 30 tygodniu , miał być do 38 na Karowej ale go przenieśli na Madalińskiego a ci go wypuścili do domu , bo wszystko dobrze ...dzieciątko było w domu jedną noc i wróciło do nich, bo coś się działo ...... a oni ,że wirusowe zapalenie płuc i marne szanse możecie posłać swoje ciepłe myśli ? fajna dziewczyna ma ten stres ...nawet nie myślę , że może mu się nie udać po tym co im służba zdrowia zafundowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 myśli dobre ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ja też wysyłam!! Maleństwu sił życzę a Rodzicom ... no cóż, oby przetrwali te złe chwile!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.12.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Depsia gratulki dla Was Relcia... tonę myśli dobrych ślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.12.2014 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 myślę ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Siły dla dziecka i rodziców.Za Brazunią:Bry:)choć deszczowy:(trudne doświadczenie DPs-iu za Twoim synem,ale po oddechu będzie dla niego nośne:).Rubinstein próbował na prześcieradla,pękło mu i żył sobie długo i szczęśliwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Relcia i ja posyłam dobre myśli i modlitwę oby Dzieciątko poradziło sobie z ludzką głupotą Relcia jakie stare - śledziki postać muszą coby się ładnie przegryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2014 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Moja młodzież przejęta i szczęśliwa, że dała radę - dziękuję za pochwały w imieniu jego i swoim! Relcia - tonę dobrych myśli ślę, kciuki zaciskam i w kociołku mieszam, coby tylko wszystko dobrze się skończyło. :stirthepot::stirthepot: Biorę się dzisiaj do ostatecznego uporządkowania chałupy, bo zamiast na środę, trzeba być gotowym na niedzielę, bo właśnie wtedy goście z rodziny sobie wizytę wymyślili. Wrrrrrrr!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 i ja zamieszam i pomysle cieplo o dzieciaczku, niech zdrowieje:stirthepot: Braza u ciebie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.12.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 i ja zamieszam i pomysle cieplo o dzieciaczku, niech zdrowieje:stirthepot: Braza u ciebie napisze To ja tu przedświąteczne buziaki i dobre myśli zostawię I wiedziona chętką na śledzika do Brazuni pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Bajzel mam nadal, ale śledzie dochodzą w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 To tak jak ja... oprócz tych śledzi ofkors... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 MIAŁABYM już porządek, ale... Sołtys teraz właśnie zabrał się za generalne poprawianie i wyrównywanie ścian w sieni! No owszem, miał to zrobić tej zimy, ale akurat teraz? No i nie ma sensu moje sprzątanie w kuchni, bo wszystek leżący w sieni gruz (obtłukał stare fragmenty, które nie do końca same odpadły) i pył nosi się WŁAŚNIE do kuchni i reszty chałupy! No i teraz rozdwojenie uczuć mam, bo z jednej strony dobrze, że to robi, z drugiej... sami wiecie. Ot, pomorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 A ja pławię się nadal w luxusie nicnierobienia Gruszka mi wiernie zresztą towarzyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 :lol2:Teraz jest ciepło tej zimy-to robi:)Miałam kiedyś tak w przeddzień wigilii-wysprzątane,kupiony był nowy dywan do przedpokoju,późna noc ,czyściutko,rozkładamy ale drzwi za długie,więc pilarka i pojechał:0Nie mamy drzwi do slonu ani na klatkę.pył wszędzie,późna noc.Przezyliśmy.Przeżyjesz.Nie mam pyłu,mam bajzel ale mam bigos z grzybami i pierogi:)A tam ,kij z bajzlem,ogarnę rynek:lol2:Aaaa,w tym roku już mam przedwigilijną awarię wody za sobą-szafka zlewozmywakowa czyściusieńka:)DPS-iu,czy my zapraszamy do siebie sanepid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.12.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 MIAŁABYM już porządek, ale... Sołtys teraz właśnie zabrał się za generalne poprawianie i wyrównywanie ścian w sieni! No... zawsze twierdziłem że chłopu nie trzeba rok czasu przypominać że ma coś zrobić! Jak obiecał że zrobi- to zrobi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.12.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 A ja pławię się nadal w luxusie nicnierobienia Gruszka mi wiernie zresztą towarzyszy Przybij pionę!!! Wiesz co Depsia... ja to bym jednak szczęśliwa nie była. Miałam taki dylemat - zabierać się za kuchnię czy nie... przed porządkami... lenistwo zwyciężyło, poczekamy do wiosny... tylko nie wiem której:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 my jakies porzadki jutro zrobimy ale bez szalu, moze w koncu choinke sie wystroi. mam wolne 2 tygodnie, tylko we wtorek musze drobiazg pracowy jeden zalatwic i z bani. gosci mam od srody, jakos to wszystko dam rade chyba ogarnac:cool: a jak czegos sie nie zrobi to luz na bani nic sie przeciez nie stanie no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts