Prababka 19.12.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nic,Tarciu:)Po świętach żyje się dalej,sprzątać będziemy ciągle do następnych i do następnych świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Przybij pionę!!! Z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.12.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No... zawsze twierdziłem że chłopu nie trzeba rok czasu przypominać że ma coś zrobić! Jak obiecał że zrobi- to zrobi:D akurat miał wolną chwilę ... kiedy miał robić ? w Sylwestra ps - trawę mam jeszcze przed świętami do skoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.12.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Depesza:rolleyes: wskazówki na cito dopraszam ......kiszę buraki na barszcza, pokazała się minimalnie taka błonka jak w ogórkach kiszonych to pleśnia czy naturalny proces .....wyciepać czy przecedzić ? ps. dobrowolnie zgodziłaś się na ten kurz przed świętami 4 dni? ....idę pierniczyć , nie bij Edytowane 20 Grudnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Relka, wg mojej wiedzy to nie jest nic złego, po prostu ściągnij tę błonkę, a zakwas niech sobie kwasi się dalej. Jak pojawia się toto na ogórkach, to już je wywalam, ale na zakwasie to normalne, Babcia też tak twierdzi. Dzisiaj mu już przerwę tę radosną działalność na ścianach, podejmie ją z powrotem po świętach! Przecie nie będę świętować w środku remontu, który nie był konieczny akurat w tym momencie. Jestem zdegustowana, pogoda jest najobrzydliwsza na świecie, ja się na to nie zgadzałam! Zimy chcę i śniegu z lekkim mrozikiem i słoneczkiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Podzielam Twoje zdegustowanie pogodą, jest ohydnie!!!!! O sołtysowym remoncie nic nie powiem, bo i po co .... Miał Facet wenę a Ty się czepiasz ..... .....................................wiem gdzie są drzwi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.12.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 (edytowane) ależ go najszło :lol2:Chef mu podpowiada Sylwestra pogoda mnie nie rusza :Drobię to co misie lubią najbardziej pije kawkę z espressa i rozkoszuję się ciszą w domu posprzątanym , udekorowanym ......uwielbiam jak mnie zostawiają i uwielbiam, jak w moim domu nadchodzi zmrok i przeżywam niezakłócone niczym chwile po swojemu Ps. wedle barszczu zrobię jak Babcia radzi Edytowane 20 Grudnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 U mnie ciepło i słonecznie... za to wicher, że łeb urywa... nie lubię nie lubię nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Ha! No to u nas pogodowa sensacja i anomalia! U nas była dwie godziny temu... BURZA!!! Taka pełnokrwista, z ulewą, wichrem i walącymi potężnie pierunami! I po tej burzy prąd oczywiście nam wcięło. A Babci ciasto w piecu siedziało dopiero pół godziny. Ot, pomorek... Jak pierdo..nęło, to akurat głowę myłam, ażem podskoczyła z tym mokrym łbem i w umywalkie czasłam! No jak tak można ludzi straszyć, ja się pytam?! I w drugiej połowie grudnia BURZA?! Jestem dotknięta do żywego, no naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Wcale się Ciebie nie dziwię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 u nas zalalo znowu jeden pokoj, mamy za nisko wywietrzniki wentylacyjne w jednych drzwiach balkonowych a dzis od tamtej strony wialo i lalo. jak zbyt wiele wody to wtlacza ja przez te duperele wentylacyjne i zalewa nam podloge:mad::mad: jutro w cholere je zasilikonuje, teraz od srodka pianka panelowa zapelnilam i chwilowo jest spokoj. w cholere z taka dupowata pogoda, nie powiem liczylam na snieg ale jak zwykle sie przeliczylam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 dzisiaj czytałam że u nas w Nowy Rok mrozik uprzejmnie ma przyleźć i jakoweś ochłapki śniegowe spaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.12.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Ja wolę +5. Przynajmniej gaz mnie nie zżera. A burze w grudniu to fajne doznanie. No, może nie dla ciasta w piekarniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 No ja takowoż lekko zdegustowana się czuję bo i u mnie błyskało i grzmiało! Az się zastanawiałam przez moment, czy mi qrna zdjęć z ukrycia nie robią ... Ale w umywalkę nie przygrzałam, moja burza kulturalna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Śnieg z deszczem bździ... :eek:nie lubięx3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.12.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 DPS-iu,Ty dzisiaj zaczynasz zjazd rodzinny?Zdrowych,radosnych,rodzinnych Świąt!Wszyscy wszystkim ślą życzenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.12.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 jak śledź przeleciał , to może macie rewelacyjną sałatkę świąteczną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.12.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 dzisiaj czytałam że u nas w Nowy Rok mrozik uprzejmnie ma przyleźć i jakoweś ochłapki śniegowe spaść Taaa , chyba nie w tym roku . Poza tym te święta ze śniegiem to chyba te na wiosnę , czy jakoś tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 nu dzisiaj jakimś śniego-kaszo-deszczem ciepało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.12.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 U mnie 99% deszczu . Jeśli było coś jeszcze to niezauważalne . Niepokoi mnie za to prognoza od 1 stycznia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts