jamles 26.06.2008 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 pochmurny ptoszek, zmoknięty w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Depesia, a turnusy dla rodzin wielodzietnych macie? Jeśli dla Ciebie - to jakoś damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzień dobry wszystkim miłym gościom. Markoto, cieszę się, że tak podchodzisz do sprawy, a jeśli na grzyby, to proszę o kontakt na PW, bo w kalendarzu wrześniowym ciasno zaczyna się robić i potem może być kłopot. Królik, czekaj, słoiczki w piwnicy zamknę, jak nie dostanę tego, czego chcę. Magi - fotkę mogę machnąć, ino poczekać troszkę trza, może wieczorem uda się wrzucić na fotosika. Jamles - gratuluję pięknego deszczu, teraz to deficytowy towar. No, to lecę do roboty. Net mi się dzisiaj okropnie ślimaczy, ładuje, i ładuje, i ładuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A to sobię dziasiaj dla odmiany pokraczę: kra...kra.... Cześć poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Tulikany podeślę: http://images30.fotosik.pl/232/01fab88a37fcf41c.jpg jakby ktoś miał ochotę na rybkę, to chętnie się podzielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No to nowa grządka ziołowa: http://images24.fotosik.pl/237/586933ffa5178d30.jpg Pod ścianą rośnie hyzop i estragon. Z prawej strony na dłuższych pędach kwitnie lawenda, przed nią malutka kępka oregano i tymianku. Szczypiorek w trzech rodzajach: rodzinny, siedmiolatka drobnolistna i grubolistna. Jeszcze pietruszka i melisa. Ogórecznik i mięta. Bazylia i majeranek. Chrzan i lubczyk. Kilka główek sałaty. No i wysiana rzeżucha, cząber i trybula. Aha, nasturcja też - bo jej kwiaty są jadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.06.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Depsiu, Masz tego wiecej niz ja torebek z Kamisa Piekna grzadka! Letnicy tez beda zachwyceni ... nie tylko grzadka, ale rowniez aromatyczna kuchnia A jak u Was z deszczem? Bo u nas wciaz susza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 DPS, podeślij mi DHL czy jakimś UPS trochę twojego pałeru Mnie to się chce, ale na tarasie leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kasiu - bo to najlepszy okres na leżenie na tarasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A lawendę to z czym się je? Rośnie u mnie i tylko pachnie, nie wiedziałam że mam zioło w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.06.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzień dobry wszystkim miłym gościom. Markoto, cieszę się, że tak podchodzisz do sprawy, a jeśli na grzyby, to proszę o kontakt na PW, bo w kalendarzu wrześniowym ciasno zaczyna się robić i potem może być kłopot. Królik, czekaj, słoiczki w piwnicy zamknę, jak nie dostanę tego, czego chcę. Magi - fotkę mogę machnąć, ino poczekać troszkę trza, może wieczorem uda się wrzucić na fotosika. Jamles - gratuluję pięknego deszczu, teraz to deficytowy towar. No, to lecę do roboty. Net mi się dzisiaj okropnie ślimaczy, ładuje, i ładuje, i ładuje... dostaniesz, przecież wiesz dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Króliczku, próbowałeś juz tych przysmaków z Depesiowego koszyczka? Dobre były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzięki Depesiu jak wszystko wzejdzie to dopiero będzie cieszyć oko i podniebienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.06.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Króliczku, próbowałeś juz tych przysmaków z Depesiowego koszyczka? Dobre były? nie, czekają aż Nefercia parapety zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Króliczku, próbowałeś juz tych przysmaków z Depesiowego koszyczka? Dobre były? nie, czekają aż Nefercia parapety zamontuje To trza by Nefercię uświadomić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No dobra, Królik, i tak Cię kocham. Kasia, jak cóś, to mogę mailem podesłać trochę energii. Amber - pięknie wczoraj popadało, dziś nie ma upału - jest super. Verunia, czego Ty się śmiejesz z prostej baby wiejskiej? Lawendą potrawy dekoruję, no. Boże, pojutrze Dziecko wyjeżdża ... Już mi się ręce trzęsą... Czuję się jakby mi mieli wyrwać pół serca. On już nie będzie tu mieszkał, ja to wiem. Tylko nas odwiedzał. Będę bardzo za Nim tęsknić. Tak do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.06.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Boże, pojutrze Dziecko wyjeżdża ... Już mi się ręce trzęsą... Czuję się jakby mi mieli wyrwać pół serca. On już nie będzie tu mieszkał, ja to wiem. Tylko nas odwiedzał. Będę bardzo za Nim tęsknić. Tak do bólu. Kochana Depesiu ja to doświadczenia życiowego dopiero nabieram ale powiem Ci tak; Wiem, ze serce może na pół pęknąć, ale pomyśl - chłopak będzie uczył się życia, samodzielności, podejmowania decyzji i zapewne często zatęskni za Twoim Ciepłym Domem i Matczynym Sercem. A jak się będziesz cieszyć jak zadzwoni, odwiedzi Was, i zobaczysz, że sobie daje radę, że głodny i podarty nie chodzi to będziesz dumna jak paw. A ja życzę Tobie aby jak najmniej bolało. Nie znam co prawda szczegółów ale po Twoich krótkich na ten temat wypowiedziach doszłam do wniosku, że Twój syn to zdolny, mądry i inteligentny człowiek. Możesz być dumna z niego i z siebie, że tak go wychowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.06.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Będę bardzo za Nim tęsknić. Tak do bólu. to też uczucie, czym sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Nie wiem co npisać bo takie rozstania pewnie przede mną. Wiem tylko jak to jest być razem i za skarby nie chciałabym tego utracić. Ale taka jest kolejność i pewnie kiedyś i mnie to spotka... Depesiu On też będzie tęsknił... Kto wie czy nie bardziej niż Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Depsia, wyrycz się do bólu i ... trzymaj się!!! A pewnie, że będzie odwiedzał, a pewnie że nie będzie mieszkał - toż to normalna kolej rzeczy!!!! Po to te nasze dzieciska wychowujemy i staramy się nauczyć je życia!!!! Dla nich samych!! Kwintesencją tego jest ... wylot z gniazda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts