Maxtorka 03.01.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 I do tego się ściemniło że chyba z latarką trza iść Że o niesprzyjających warunkach atmosferycznych nie wspomnę, brrrr;) A w ogóle to Najlepszości na ten Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.01.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 U mnie porywy aż jęczą:(Ale ciągle mam prąd i nawet dach:)DPS-iu,piszesz artykuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.01.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 I w tym niestety się różnimy ... w taką pogodę to za cholerę nie chcę łazić Śnieg pada, nawet się trochę biało zrobiło! Gdzie ? U mnie dzisiaj znowu +5 było . I słoneczko. Tylko wiatrzysko lodowate . J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2015 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Prababko, nieee, na razie nic nie piszę... jakby... Sobie robię różności jakieś tam. Pogoda nadal obrzydliwa, więc jakiegoś zajęcia szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Fenix, powaga, spadł i leży ... jeszcze!! W Drawskim Parku Krajobrazowym:D Ja mam zajęcie: chodzę z góry na dół od komputera do TV, w przerwach dla odmiany studiuję tablet Szanownego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2015 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ja jeszcze się nie nudzę, ale zaczynam się czuć więźniem we własnym domu, nie ma jak nosa wysadzić. Szukam zajęcia na siłę. Znalazłam, może nawet niedługo pokażę na blogu, com robiła. Tylko co robić, jak skończę, przecie padnę z nudów...? U nas jutro kolęda, to będzie trochę zamieszania i zajęcia, trzeba będzie chałupę odgruzować. No i dobrze, przynajmniej jakiś powód jest! Na kolację zrobiłam sobie gotowanego brokuła z dipem curry na jogurcie naturalnym. Kurde, jakie to dobre było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Braza, nie przesadzaj z tą pracą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.01.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 U mnie dziś wpadł po kolędę:)Mam z głowy:) Ja sobie czytam,śpię i nie szukam zajęć:)Luzik słodki,zajęcia poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A ja mam zagwoździa czy jutro do kościoła iść czy sąsiadkę molestować kiedy wielebny nas nawiedzi... i nie wiem co gorsze:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 a wasz kosciol nie ma strony internetowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 nawet w gablocie nic nie ma:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.01.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wal do kościoła-pokłonisz Się pięknie sąsiadeczce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.01.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Narzekacie i narzekacie U mnie wczoraj lało i wiało, błoto po kostki. Dzisiaj tylko wiało, ale tak, że chciało łeb urwać. teraz jakby mniej... ale śnieg wali tak że latarni 20 m od chałupy nie widać... do rana pewno umarznie A do pojutrza stopnieje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2015 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Mirek, ten śnieg to ja bym wzięła od Ciebie, poważnie! Tę resztę już mam... Napięcie w chałupie rośnie, ciasto dla młodego wikarego się już odmraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 A instrukcji przyjmowania koędy nie dostaliście... Ja mam z głowy, od dawna nie przyjmuję księdza, odkąd jeszcze w Perle jeden taki zapytał wprost czy mamy ślub kościelny i na odpowiedź negatywną oburzony zawołał: "To ja tu więcej nie przyjdę!!" Odpowedziałam zgodnie z prawdą: "I dzięki Bogu" otwierając szeroko drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 My w poprzedniej chałupie tyż nie przyjmowaliśmy, tam nowobogackie osiedle było to i nie było problemu wypada-nie wypada. Tutaj całkiem wsiowa wiocha i nie wypada nie przyjąć to raz, a dwa ksiunc całkiem wporzo jest! Ale na pójście do kościoła się nie zdobyłam:rolleyes:... do sąsiadki tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.01.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dobra po kolei : Kolęda już była . Na szczęście . Chociaż znowu się działo przed przyjściem . Śnieg jest . Potem zaczął topnieć bo słonko wyszło . Potem śnieżyca (całe 5 minut) . Teraz leży gdzieniegdzie to co nie stopniało w ciągu dnia . Ogólnie nuda straszna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2015 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Kurna, znowu wieje jak głupie jakieś. U nas instrukcji nie ma na szczęście, bo byłabym pierwszą buntowniczką. Kiedyś nagadałam księdzu jak przyszedł, że oburza mnie zwyczaj rozdawania podpisanych nazwiskiem pustych kopert, żeby je zapełnić i oddać. Wysłuchał i dalej rozdawał, ale przynajmniej przestał czytać w kościele listę, kto ile dał. Od nas do tej koperty nie dostał nigdy ani grosza. Wikary już był, sympatycznie z nami pogadał, pośmieliśmy się ze zgłoszonej jako zaginiona premier Kopacz. Należało jej się, od tego jest premierem, żeby rozwiązywać problemy, a ona co?! Załatwia prywatne rozgrywki z Arłukowiczem kosztem chorych ludzi, torba jedna! Ostatnie kawałki sernika świątecznego zostały pożarte, od teraz to chyba przez dłuuuuugi czas tylko twarożek i brokuły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 DPS-ia litości toż karnawał a Ty twarożek i brokuły:jawdrop: a faworki i pączki to kaj:rotfl: ja żeby nie ten nieszczęsny remont to już dzisiaj bym nasmażyła faworków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.01.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 u mnie nie chodzą ... a szkoda ... można by pogadać, lufkę strzelić (albo nawet dwie) jeszczem nie na diecie ... schab z wędzonym boczkiem i serem na świeżym szpinaku cieplutkie pozdrówieńka (zima w tym roku odwołana ... chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts