Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

jak to mówią - gość w dom , Bóg w dom :rolleyes: ...księdza wpuściła , bo on mnie czasem wpuszcza ;) nakarmiłam faworkami i napoiłam i 20 zeta w kopertę wsadziłam ( gdzieś mnie tam sumienie kłuło , ale krótko :) )

tak ta pogoda , że mnie chodzi jakiejś złe po kościach i se raz polopirynę raz imbir aplikuję ....pomoże , ja na dwór i abarot :mad: jeszcze się co gorsze przyplącze

Wusia, karnawał to dopiero od 7 , więc do złego nie namawiaj ;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie księża są apolityczni,tacy sie trafili na szczęście:)

Chefie,dziśPo kolędzie biegają,nie mają już czasu na pogaduchę:)Przychodzą z kartotekami i odzdzielają karty kopertkami-szybko wiedzą ,kto następny:)

Relek,Ty nie choruj-gdzie pójdziesz,masz coś otwartego,jakąś przychodnie?Walnij sobie kielonka:)

Ja smak faworków to już właściwie zapomniałam, bardzo dawno nie jadłam... :(

Jedną twórczość skończyłam właśnie, pokazałam na blogu. :p

"W obróbce" nadal jest ... 27 przedmiotów... :rotfl:

Brazulka można faworki kupić ale te kupne nie mają nic wspólnego poza nazwą i kształtem z prawdziwymi faworkami;) bo są z ciasta jakby drożdżowego, są grube i nie są chrupiące, a te prawdziwne, domowe to są kruchutkie, ze pod własnym ciężarem się łamią niekiedy i są cieniutko wałkowane i obłędne :rotfl:

DPS-ia ja lubię dłubaninę ale chyba bym kogoś ukatrupiła zanim bym zydelek skończyła:rotfl: ale piękny jest :)