Mirek_Lewandowski 05.01.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 W czwartek... a co? Ha! Ha! Ha! Drugi czwartek lutego czyli 12 I to jest wyczerpująca odpowiedź! Muszę się psychiczne przygotować na kolejki w cukierni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2015 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Uff, kolejny dzień świętowania dzisiaj. Już nie chcę świętować ciągle, chcę normalnych dni. I powinnam pójść do lekarza przedłużyć receptę na leki, a... nie ma do kogo. U nas czysta tragedia z POZ-ami, zamknięte prawie wszystkie! W gminie nieczynny gabinet, w sąsiedniej gminie też, w większej gminie 1 gabinet na 10 tys. ludzi + ościenne gminy z zamkniętymi POZ-ami. W powiecie czynnych kilka gabinetów na 40 tys. ludzi, w Żaganiu wszystkie POZ-y zamknięte. Gdzie ja mam pójść po tę receptę, pytam się? Na SOR-ze mi nie dadzą, bo przecie nie mają historii choroby! A pani premier się nie odzywa, bo przecież co premiera obchodzi, że w lubuskiem zaledwie 27% gabinetów otwarte, a reszta ludzi nie ma zapewnionego konstytucyjnego prawa do podstawowej opieki zdrowotnej. Pieprzona platforma cholerna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Bylo recepte wziac w ubieglym roku Ok, zartuje. Nie wiem jak u nas bo na szczescie wszyscy zdrowi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2015 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ha! Też o tym pomyślałam, ale nasz rodzinny twierdził, że nie może wypisać recepty "na zapas". Żadna to wielka dolegliwość czy poważna choroba, ale... rzecz jest upierdliwa i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.01.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Na zaś ci podpowiem to, czego nie wie chyba twój rodzinny. faktycznie nie może na zapas ale może na zapas jeżeli wystawi z adnotacją "data realizacji od dnia..." W chorobach przewlekłych można dać leku na 120 dni na jednej recepcie. Pacjenci tak nie chcą, bo to jednorazowy duży wydatek a każdy woli płacić częściej mniej. Wtedy dzeli się na porcje receptowe i wystawia z datami realizacji od... Co do aktualnej sytuacji idź pomarudź w aptece, pewnie masz jakąś znajomą lokalną, dadzą ci lek, dasz 100% zapłaty ale bez paragonu, jeżeli doniesiesz receptę w okresie rozliczeniowym (miesiąc?) to zaksięgują ją jako refundowaną a tobie oddadzą różnicę. Czasem moja mama tak robi, jak jest chora. Potem idzie do poz i prostuje w aptece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 A my nie strajkujemy i normalnie mamy otwarte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 A ja nie wim czy nasza przychodnia działa:rolleyes: powinnam iść bo mi się kolano popsuło:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Taborek zyskał zdecydowanie na urodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2015 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Oooo, Ewa - dziękuję, bardzo pożyteczne wskazówki, zapisałam sobie skrzętnie! Do apteki oczywiście pójdę i pewnie dadzą, ale nie wpadłam, żeby bez paragonu, dziękuję! Osia - a podobno nie lubisz pracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 No nie lubię... niestety moja książęcamość nie dostała z charakterem majątku, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 W moim województwie, wynika z doniesień nie strajkuja, ale jak jest naprawdę nie wiem, na szczęście nie potrzebuję lekarza w tej chwili. Fajny, mroźny wieczór oby nie mroźny poranek - jakoś muszę Młodą so szkoły zawieźć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Rano ma być u nas -13.... brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Milcz, potworze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.01.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 U mnie, cholerny świat, już jest tyle. A do rana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.01.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 (edytowane) nie cierpię świąt KONIEC! już się na świętowałam ....wkurzają mnie mikołaje , wkurzają mnie bombki zaczynam sprzątanie :)taboret z tą plamą pasował do Paris Hilton ....w nowej szacie , fiu, fiu fiu ........ to nie pod każdy tyłek ino pod szlachetny Edytowane 6 Stycznia 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2015 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Melduję, że już środa i tylko -10:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 to i ja doniosę że już środa i powitało mnie radosne - 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 to i ja doniosę że już środa i powitało mnie radosne - 15 chyba w zamrażarce tylko -8 u mnie o 7-mej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts