Maxtorka 07.01.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 O mamuniu, u nas teraz tylko - 5 ale za to jakoś szaro buro i ponuro się zrobiło:rolleyes:A było tak pięknie, słoneczko , mrozek umiarkowany i bezwietrznie czyli zima jaką akceptuję.....ewentualnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 bo u Was Lesiu zawsze cieplej auto to mi zamarzło na obie strony, znaczy szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 .... Muszę się psychiczne przygotować na kolejki w cukierni! o ile będą otwarte, podobno jak nie dostaną cukru za max 0,99zł i dopłaty 8zł za każdego obsłuzonego to się zamkną PS musisz sama se krepli napiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 bo u Was Lesiu zawsze cieplej auto to mi zamarzło na obie strony, znaczy szyby ciemiężycielkowy bez luftu w zadnim kole, ale to chyba nie z zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.01.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Kto wie... to zaraźliwe? U mnie to samo:bash: Zawiozłem swoim... bo mi się rano nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Zimnooooo... -16 z rana ale idzie ku lepsiejszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.01.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 na pewno -10 a wcześniej nie wiem , bom spała Mirku a zdradź jak z choinką świąteczną postąpić ? ma korzenie w donicy, powinna iść na dwór już musowo a tam taki mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.01.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 DPSia,a Ty masz odwilż i otwartego lekarza-poszłaś do apteki?Ja mam dziś lekarza za stówę:)otwarty był cięgiem:)Meldunek pogodowy:-8,piękne słońce,miejscami leży trochę śniegu:)Moja uliczka-lodowisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.01.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 na pewno -10 a wcześniej nie wiem , bom spała Mirku a zdradź jak z choinką świąteczną postąpić ? ma korzenie w donicy, powinna iść na dwór już musowo a tam taki mróz A nie masz jakiego garażu czy innej szopy... na parę dni? Odwilż idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 luft już jest, własny wkręt się wkręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.01.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 to i ja doniosę że już środa i powitało mnie radosne - 15 Ty się Wusia w końcu przyznaj że pod Suwałkami mieszkasz . Albo , albo wyciągnij w końcu ten termometr z zamrażarki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 tia albo auto do garażu wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nie mam termometru zewnętrznego i dlatego radośnie co rano podchodzę do auta ... i auto odpala! Nie wiem, ile jest stopni na zewnątrz ale w domu 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 mnie się auto skarży chcę nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.01.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Wu-ono jest chyba humorzaste:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.01.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nie mam termometru zewnętrznego i dlatego radośnie co rano podchodzę do auta ... i auto odpala! Nie wiem, ile jest stopni na zewnątrz ale w domu 23 Ekhm ile ? Przy 23 to ja goły chodzę . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 23 to ja mam w sypialni. Na dole przy kominku to pewnie 27. Właśnie okno rozszczelniłam, bo coś nahajcowałam za mocno Mój samochód dostał nowy akumulator i nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 U nas ciepło i brzyyydkoooo. Z rana raptem -1, mokre wielkie płaty śniegowe, piękne! Tyle, że natychmiast się rozpuszczały w tym deszczu, który z nimi padał. W sypialni to ja mam chyba też ze 23 albo i 25, wieczorem muszę otwierać drzwi na nieogrzewaną część domu i wymieniać powietrze, bo nie szłoby spać. A na zydelku żadna Paris nie siedziała, co do tego nie ma wątpliwości! Ja tam święta lubię, wszelkie świąteczności jeszcze na pewno długo u mnie miejsce zagrzeją. Poza tym - okres świętowania Narodzin Pańskich kończy się na Gromniczną, 2 lutego. Świętujemy więc, choć WRESZCIE można normalnie do życia się wziąć i coś robić. Przecie można normalnie żyć i pracować w świątecznym nastroju, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ja mam 19-20, przy 21 to w krótkim rękawku chodzę... w sypialni 17 i chwatit... jak jest więcej to sie nie wysypiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 23 stopnie w kuchni, w salonie to pewnie 25 .... Ja ciepełko lubię, wolę okno uchylić niz marznąć! W sypialni mam trochę mniej bo tyle się nasłuchałam, że lepiej się śpi że w końcu uwierzyłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts