relek 07.01.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Mirku alem czy mam tę choinkę wkopać jak nastanie odwilż czy 3mać do wiosny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2015 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ale Ty chudzina jesteś a mię widocznie tłuszcz grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Prababko ono nie humorzaste pali od pierwszego tylko skarży się na temperaturę zewnętrzną wyświetlając ją od razu jak odpalę więc chcę nie chcę widzę jak mi zimno:rotfl: u nas z rana dzisiaj tylko - 6 w nocy ze 2 cm śnieżku spadły i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.01.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Mirku alem czy mam tę choinkę wkopać jak nastanie odwilż czy 3mać do wiosny ? Jak wkopiesz to o tyle lepiej, że o podlewanie się nie musisz martwić. Marnie to widzę, bo to jest najczęściej kopane byle jak, korzenie obciachane niemiłosiernie aby chabazia upchnąć w jak najmniejszą doniczkę. Ale spróbować warto, jakiś cień szansy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.01.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) A nie Kochaniutki :rolleyes:ja kupuję w miejscu gdzie rosną w doniczkach , tegoroczna 2 lata se siedzi w dużej misie .....mam tylko kłopot, bo w miejscu gdzie kce ją posadzić są wiatry, nie ma tam osłony żadnej .... w tamtym roku wsadziłam w styczniu. bo było lato i dom ją osłaniał i pięknie się przyjęła, nie chorowała, nawet urosła i dziś udaje drzewko świąteczne .... w tym roku zima straszy a w końcu to nie wiem czy mróz działa na igły czy na korzenie ? bo zawsze mówili , że taką choinkę trzyma się w domu najwyżej 2 tygodnie , potem wystawia w chłodne miejsce do wiosny i chroni sie jej korzenie przed mrozem ....tak było za porządnej pani zimy ...teraz wiem , że jak styczeń ciepły , to one się przyjmują , czasem 1 rok troszku chorują ...w tym roku usłyszałam od pani w ogrodniczym , że korzenie sobie radę dadzą a igły przemarzną ps. czy my tak samo wypadamy na forum ? https://www.youtube.com/watch?v=bY7viN2y43w .........dlatego nie mam facebóka Edytowane 8 Stycznia 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Relka, no bo się obrażę!!! My tu o powaznych rzeczach rozmawiamy a nie o "lajkach", kacach i samojebkach na fejsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.01.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ja mam 19-20, przy 21 to w krótkim rękawku chodzę... w sypialni 17 i chwatit... jak jest więcej to sie nie wysypiam... Oooo i to ja rozumiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.01.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 u nas z rana dzisiaj tylko - 6 w nocy ze 2 cm śnieżku spadły i jest git A sprawdzałaś prognozę na weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2015 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Na fejsie mam łatwy kontakt z synusiami, dlatemu profil zakładałam.A potem odkryłam mnóstwo fajnych stronek na fejsie do czytania.Znalazłam znajomych sprzed lat, takich fajnych.I z rodziną niektórą kontakt łatwiejszy też...Dlatego przydaje mi się ten fejs.Ale nigdy jeszcze nie wrzuciłam swojej prywatnej fotki i nigdy nie wrzucę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.01.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 wpadłam na tego filmika i odkryłam , że widziałam takie fejsowanie u młodych i starych ....to mnie się to właśnie nie podobało a ci giganci mi to uzmysłowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.01.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dlatego przydaje mi się ten fejs. Tak sobie czasem zaglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 W ogólnym rozrachunku to masz Relcia rację, czytając niektóre omatkojedyna "dyskusje" na fejsie ręce i nogi mi się uginają. A jednocześnie, jak pisze Depsia, mozna znaleźć fajne rzeczy do poczytania, obejrzenia i pośmiania się, bo ludzie wynajdują takie cudeńka, że ho ho!!! Na szczęście nie twierdze, że bez fejsa by mnie nie było, czyli chyba jeszcze jestem normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.01.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Fejs się czasem przydaje do nocnychpolakówrozmów... Częstokroć skutkują one miłymi wizytami dnia następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 po co Ognisty - już pizga jak w kieleckim pod wiaduktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Samo sedno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.01.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 po co Ognisty - już pizga jak w kieleckim pod wiaduktem Taaa chyba w Suwałkach . Otóż w sobotę w zależności od prognozy ma być od 7 do 10 stopni . Na plusie . No i deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.01.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 podoba mi się jak ktoś ma knajpkę i wstawia na fejsa codziennie co ugotował i na co zaprasza dziś , albo ktoś ma kwiaciarnię albo agroturystykę .....albo Kulturę wstawiają albo wieści z miast ....to tak , a głupoty typu "on mnie już nie kocha " nie ( widziałam takie ) Depsia a mnie jest brak Maćkowego foruma ...ile my tam mądrych rzeczy napisali , ile wiedzy przekazali czasem czytam i zadziwiam się .....a jaką tam można było psychologiczną analizę osobniczą przeprowadzać ....do dziś jestem zdumiona jak mogłam się nabrać na rys charakterologiczny Meggie (widziałam ją dziś na zdjęciu ślubnym:rolleyes:) w uzależnienie wpadłam ...już w łóżku do snu póki klapki mnie nie opadną, se miłosne połączenia obsesyjnie tłukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Te miłosne połączenia zaintrygowały mnie nieziemsko!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts