Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prababko ono nie humorzaste pali od pierwszego tylko skarży się na temperaturę zewnętrzną wyświetlając ją od razu jak odpalę więc chcę nie chcę widzę jak mi zimno:rotfl:

u nas z rana dzisiaj tylko - 6 w nocy ze 2 cm śnieżku spadły i jest git ;)

Mirku alem czy mam tę choinkę wkopać jak nastanie odwilż czy 3mać do wiosny ?:rolleyes:

Jak wkopiesz to o tyle lepiej, że o podlewanie się nie musisz martwić. Marnie to widzę, bo to jest najczęściej kopane byle jak, korzenie obciachane niemiłosiernie aby chabazia upchnąć w jak najmniejszą doniczkę. Ale spróbować warto, jakiś cień szansy jest.

A nie Kochaniutki :rolleyes:ja kupuję w miejscu gdzie rosną w doniczkach , tegoroczna 2 lata se siedzi w dużej misie .....mam tylko kłopot, bo w miejscu gdzie kce ją posadzić są wiatry, nie ma tam osłony żadnej .... w tamtym roku wsadziłam w styczniu. bo było lato i dom ją osłaniał :wiggle: i pięknie się przyjęła, nie chorowała, nawet urosła i dziś udaje drzewko świąteczne :p .... w tym roku zima straszy :mad: a w końcu to nie wiem czy mróz działa na igły czy na korzenie ? bo zawsze mówili , że taką choinkę trzyma się w domu najwyżej 2 tygodnie , potem wystawia w chłodne miejsce do wiosny i chroni sie jej korzenie przed mrozem ....tak było za porządnej pani zimy ...teraz wiem , że jak styczeń ciepły , to one się przyjmują , czasem 1 rok troszku chorują ...w tym roku usłyszałam od pani w ogrodniczym , że korzenie sobie radę dadzą a igły przemarzną

ps. czy my tak samo wypadamy na forum ?:o https://www.youtube.com/watch?v=bY7viN2y43w .........dlatego nie mam facebóka

Edytowane przez relek

Na fejsie mam łatwy kontakt z synusiami, dlatemu profil zakładałam.

A potem odkryłam mnóstwo fajnych stronek na fejsie do czytania.

Znalazłam znajomych sprzed lat, takich fajnych.

I z rodziną niektórą kontakt łatwiejszy też...

Dlatego przydaje mi się ten fejs.

Ale nigdy jeszcze nie wrzuciłam swojej prywatnej fotki i nigdy nie wrzucę!

W ogólnym rozrachunku to masz Relcia rację, czytając niektóre omatkojedyna "dyskusje" na fejsie ręce i nogi mi się uginają. A jednocześnie, jak pisze Depsia, mozna znaleźć fajne rzeczy do poczytania, obejrzenia i pośmiania się, bo ludzie wynajdują takie cudeńka, że ho ho!!! Na szczęście nie twierdze, że bez fejsa by mnie nie było, czyli chyba jeszcze jestem normalna :lol2::rolleyes:

podoba mi się jak ktoś ma knajpkę i wstawia na fejsa codziennie co ugotował i na co zaprasza dziś , albo ktoś ma kwiaciarnię albo agroturystykę ;).....albo Kulturę wstawiają albo wieści z miast ....to tak , a głupoty typu "on mnie już nie kocha " nie :no:( widziałam takie :rolleyes:)

Depsia a mnie jest brak Maćkowego foruma ...ile my tam mądrych rzeczy napisali , ile wiedzy przekazali :) czasem czytam i zadziwiam się .....a jaką tam można było psychologiczną analizę osobniczą przeprowadzać ....do dziś jestem zdumiona jak mogłam się nabrać na rys charakterologiczny Meggie (widziałam ją dziś na zdjęciu ślubnym:rolleyes:)

w uzależnienie wpadłam ...już w łóżku do snu póki klapki mnie nie opadną, se miłosne połączenia obsesyjnie tłukę :wiggle: