Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też duje, przeszłam się na chwilę za bramę, sporo sosen tak na słowo honoru się trzyma albo przy pomocy innych sosen jeszcze nie pada. Ciekawe, co będzie jutro, jak narazie nie zanosi się na uspokojenie.

Jeśli nie będę mogła wyjechac to Córcia ze szczęścia oszaleje!!!!

Wieeeeje.

Chociaż trochę mniej niż w piątek i sobotę. ;)

Na szczęście prąd jest, chyba normę za kilka dni odrobiliśmy w jego braku, więc na razie mamy handicap. :lol2:

Nie szliśmy nigdzie, okropnie nie lubię chodzić w wietrze. :sick:

Ano niekoniecznie, jako i u Was pewnie.

Nie jest już groźnie, ale i spokojnie też nie.

Nic to, damy radę, przetrzymamy, co to dla nas... ;)

Lekarz rodzinny u nas wygląda jak zombie, taki zmęczony, a wprzychodni czarno od ludzi.

No i skończyły się kolejki u specjalistów, pewnie.

Teraz wszyscy siedzą w POZach!!! :mad:

Jak tak dalej pójdzie to na złość mamie zagłosuję na kaczystów!!!

Szlag by ich wszystkich razem trafił, panów i panie rządzące.

Śmiali się z Kopacz, że psiapsiółkowy "rząd" sobie zrobiła, ale o zgrozo - to może być prawda. :(

Zamiast odchudzić administrację, stworzyła etaty dla psiapsiółek do pilnowania ministrów.

jak zdrowie społeczeństwa zagrożone, sytuacja poważna, bo w niektórych miejscach 100% POZ-ów zamknięte, to tydzień czasu babę wcięło!

Teraz do górników jakichś idiotów posłała!

Ja się pytam: na kogo ja mam zagłosować???

Zostaje mi PSL, jak zwykle...

Ośmieszyła kobiety ta baba, udowodniła, że kobiety w Polsce nie nadają się do rządzenia!!! :bash:

Sorki, tak mi się ulało... :oops:

Osia ... po co Ci wcurw cały dzień, nie może być tylko przez 1/4 dnia na ten przykład ...??

Karważ o 19 do dom zjechałam... wrrrrr...:bash:

Nie jest już groźnie, ale i spokojnie też nie.

Nic to, damy radę, przetrzymamy, co to dla nas... ;)

Bo kto jak nie my :bye:

DPS-ia no kolejki do specjalistów zlikwidują bo ludzie poumierają zanim skierowanie dostaną :mad:

Chyba o to głównie chodzi...

Tylko kim oni będą rządzić, jak powymieramy???

Do miasta muszę dzisiaj, brrrrrr.

I to w sprawach urzędowo-papierkowych, nie lubię!

Wciąż mam taki okres, że najlepiej mi, kiedy się okopię w sypialni, obłożę robótkami i siedzę w świętym spokoju.

A tu rzeczywistość skrzeczy, trzeba byłoby powoli zabierać się za sprzątanie spraw świątecznych. :(

Ale nie tak szybko, za oknem jeszcze wstrętnie, buro i ponuro, jeszcze sobie popatrzę na kolory i światełka!

Moja choinka już w ogrodzie :) teraz nie kcemy obie szybko mrozu :rolleyes: nawet jajko z nią posadzilim ....a w domu szybciutko se zrobiłam sztuczne choineczki w doniczkach :) bo najtrudniej to jest się rozstać z kolorowymi lampkami :rolleyes:.....no jak dziecko , jak dziecko :wiggle:.........będą sobie świecić do 2 lutego :) a większość osdupek już pochowałam :) została szopka do skonsumowania :p

Arctusia , a jak Ty wielebnego na obiad wciągnęłaś, jak Ty do koscjoła się bałaś iść ?:lol2:;)

Edytowane przez relek