Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Tyż bym się zlękła, kochana, to chyba te "cuda" Arłukowicza, wszyscy się kłębią pod gabinetami lekarzy rodzinnych, to u specjalistów pustką wieje...

A na blogu pokazałam swoje bombki poświateczne.

Przepraszam oczywiście za jakość zdjęć, trudno, nic lepszego nie wykrzesam z tego aparatu. :(

No nic, może w tym roku nazbieram jakoś na lustrzankę, to mi się w tej kwestii znacząco poprawi!

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A dziękować, bardzo mnie miło, bo to mój debiut bombkowy, więc miałam spore obawy, czy podołam.

Ale, jak widać, nie święci garnki lepią, trzeba tylko chcieć, a mnie się bardzo chciało coś zrobić. :D

Teraz w obróbce poduszka świąteczna, a co... :rotfl:

Moje ADHD deaktywuje się całkowicie w czasie sezonu, wtedy jak tylko mam chwilkę czasu to zamieram w bezruchu. :lol2:

Rozmaryn mój na oknie rośnie jak głupi jakiś, od listopada chyba z 10 cm na wysokości mu przybyło!

Czy on coś wie...?

Że zimy ni ma???

Próbowałam wziąć go w krzyżowy ogień pytań, ale milczy jak grób!

Kalanchoe jedno już ma taaaaakie pąki i wygląda na to, że niebawem zakwitnie.

Na szczęście w ogrodzie panuje jeszcze zimowy bezruch, cebulowe nie myślą nosa wysadzać na świat.

Serek sobie przedwczoraj zrobiłam, teraz jem na śniadanko z solą i ziołami - matko, jaki dobry... :D

Depesiu jak ta nuda świąteczna na Ciebie kreatywnie wpływa :D .......:lol2:

wiosna idzie :yes: ptaki tak wiosennie świrgolą rano :D

Chefie sól nie szkodzi , zwierzątka są tego dowodem :D szkodzi tylko tym co już mają chorobę ( najnowsze doniesienia amerykańskich ...albo angielskich ) ale profilaktycznie zrezygnowałam ze soli przy zażywaniu jedynie słusznego napoju starych meksykanek żujących :lol2:

Może okryte były te cebulowa, Wusia???

Zresztą, u nas wcale nie taki fajny klimat jak mogłoby się wydawać, słońca mi zawsze brakuje w zimie!

Może dlatego te nasze cebulowe jakoś się nie wychylają, że też im słońca brak... :rolleyes:

Cebul przezornie nie oglądałam. Ale kwitnie coś, co chyba ma prawo kwitnąć, taka zielona "kapusta" jak to mój mąż nazwał. Zwykle kwitnie spod śniegu wiosną a w tym roku już.