Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha!!!

Mam śnieg!!! :D :D :D

A na dodatek Sołtys od rana zafundował mi ubaw przedni, ale to chyba opiszę na blogu, bo śmieszny był naprawdę.

I pójdę sobie na spacerek z aparatem, może jakieś fajne zdjątka wyjdą.

I potem sobie napalę pod kuchnią i zrobię ricottę, bo Sołtys ma dowieźć świeżuśkie mleczko od krów. :cool:

Życie jednak czasem funduje nam fajne dni!

Zima, zima, zima, pada, pada śnieg!!!!

http://cosgan.de/images/midi/froehlich/a030.gif http://cosgan.de/images/midi/froehlich/a060.gif

I jeszcze z zupełnie innej beczki - pamietacie, jak zawsze mówiłam, że nie lubię zaklinacza psów, nie podobają mi się jego metody, to szarpanie psa, jego kopanie...?

Jak kto ciekawy, to okazuje się, że to nie tylko moja opinia, ale i zawodowców też.

Arcycia , myślę, że Ty masz rację :( obawiamy się , że to zemsta za krat .....mąż kierownik, a któregoś dnia do firmy zadzwoniły psy i spytały o delikwenta , pracował w ekipie męża....został on później zapuszkowany jak wysiadał z samochodu przewożącego pracowników ....psy jechały nieoznakowanym za busem od samej Wawy i jak się zatrzymał dopadły tego poszukiwanego od dłuższego czasu faceta .....kierownik mój nic o tym nie wiedział, dopiero podjął w tej firmie pracę, ale zapuszkowany pewno myśli inaczej :bash:....teraz pytanie czy jeden raz mu starczy ? i weź tu zatrudnij w firmie popaprańców :mad:

No i masz babo placek... :(

Miejmy nadzieję, że na tym się zakończy, oby tak właśnie było.

Niemniej - uważajcie na siebie, Relcia, bo teraz tak łatwo o nieszczęście. :(

Sprawdzajcie zamknięcia, zabezpieczenia p/poż i inne.

Może warto mieć gaz pieprzowy pod ręką...?