Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie gadaj tylko słuchaj :rolleyes:

Taż nic innego nie robię od 2 dni ....

Depsia, noooooo ... Srylion razy juz mi się przyszło przekonać, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło .... Chociaż oczywiście bywają wyjątki .... Życie toczy się dalej Koleżanko ... taka jest prawda .... Ściskam Cię mocno!

A EZSi bardzo dziękuję .....

Edytowane przez braza

dupa, dupa, dupa .......niektórzy mówią " co nas nie zabije, to wzmocni " .... ja mówię , że to są nasze kamienie :( ja nie chce już więcej ......te dni też dla mnie ciężkie

ale jak radzi Brazka ....idę toczyć swe życie dalej :yes: zabiorę się za zazdrostki techniką mola :D bo świąteczne już czas zdjąć ...ale będę bardziej stąpać po omacku niż tworzyć, bo nie znam tematu :lol2:

Arctisiu - :hug:

Też się zabrałam, za bieżniczek wielkanocny na parapet.

Przynajmniej ręce zajęte, trochę głowa też.

Ok, dość już o tym, proszę.

Z Tatą jakoś nam zeszło w rozmowie na łowiectwo w Polsce.

Ogromnie zmartwiony prawie całkowitym zanikiem etyki wśród młodych majętnych ludzi, napływających do kół łowieckich.

Bezceremonialni, z łokciami, bez zasad, bez szacunku dla lasu i dla życia zwierząt.

Martwi go to bardzo. :confused:

.....

Relcia, nie chcę być niedelikatna ale .... z Ziemi nas qrwa nie zepchną!!!!!!

abstrahując ( cokolwiek by ten wyraz znaczył, końcówka mi się nie podoba :)) od różnych kumulujących się okoliczności....to może nas zdmuchnąć jak się El Nino z El Niną spiknie ....i sruuuuu!