Gagata 27.01.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Współczujemy Trzymajcie się wszyscy... na każdego przychodzi w końcu to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2015 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2015 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dziękuję, kochani. Dajemy radę, choć oczywiście nie jest łatwo... Jutro wyjeżdżamy na kilka dni do rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Przywitam się tylko bo nawet nie będę zadawać głupiego pytania: co ja tu qrna o tak wściekle wczesnejj porze robię???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Depsiu gdzie się podziewasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.02.2015 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ... już wraca ... (chyba) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.02.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Relek .... normalnie trudno Cię przegadać ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.02.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 nie gadaj tylko słuchaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2015 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Z podróży wróciłam, ale z czarnej dupy jeszcze nie.Minie, wiem, czasu mi trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.02.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Daj Sobie czas:hug:Życie bywa jak papier do dupy-ale już jest rumiankowy,pachnący...Nosek do góry,DPSiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) nie gadaj tylko słuchaj Taż nic innego nie robię od 2 dni .... Depsia, noooooo ... Srylion razy juz mi się przyszło przekonać, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło .... Chociaż oczywiście bywają wyjątki .... Życie toczy się dalej Koleżanko ... taka jest prawda .... Ściskam Cię mocno! A EZSi bardzo dziękuję ..... Edytowane 3 Lutego 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.02.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 dupa, dupa, dupa .......niektórzy mówią " co nas nie zabije, to wzmocni " .... ja mówię , że to są nasze kamienie ja nie chce już więcej ......te dni też dla mnie ciężkie ale jak radzi Brazka ....idę toczyć swe życie dalej zabiorę się za zazdrostki techniką mola bo świąteczne już czas zdjąć ...ale będę bardziej stąpać po omacku niż tworzyć, bo nie znam tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jaką... techniką Depsinko :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2015 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Arctisiu - Też się zabrałam, za bieżniczek wielkanocny na parapet. Przynajmniej ręce zajęte, trochę głowa też. Ok, dość już o tym, proszę. Z Tatą jakoś nam zeszło w rozmowie na łowiectwo w Polsce. Ogromnie zmartwiony prawie całkowitym zanikiem etyki wśród młodych majętnych ludzi, napływających do kół łowieckich. Bezceremonialni, z łokciami, bez zasad, bez szacunku dla lasu i dla życia zwierząt. Martwi go to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jedyny sensowny mechanik w okolicy się na nas zagniewał jak mu wystraszyłam zwierzynę! Wolę pieszo chodzić a nie będzie mi dupek do "moich" sarnófffff szczelał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Mnie też zaczną nielubić znajomi "szczelający" bo głośno i wyraźnie mówię to, co Tata Depsi ale w mniej wyszukany sposób ..... Relcia, nie chcę być niedelikatna ale .... z Ziemi nas qrwa nie zepchną!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Hhehe czyli starzy myśliwi też mają dość... Mój Tata nie polował już od wielu lat a pół roku temu wysprzedał wszystkie swoje akcesoria i powiedział, że rokendroli takie myślistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.02.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ..... Relcia, nie chcę być niedelikatna ale .... z Ziemi nas qrwa nie zepchną!!!!!! abstrahując ( cokolwiek by ten wyraz znaczył, końcówka mi się nie podoba ) od różnych kumulujących się okoliczności....to może nas zdmuchnąć jak się El Nino z El Niną spiknie ....i sruuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts